2011 gelin adayları buyrun sohbete

sende sağolasın canımcım :)))).. daha uyguna bulmana çok sevindim. betül buda harika bir gelinlik üstüde aynı mı olacak canımcım..

sende sağolasın canımcım :)))).. daha uyguna bulmana çok sevindim. betül buda harika bir gelinlik üstüde aynı mı olacak canımcım..

evet aynısı olacak çok beğeniyordum bende ama hep yüksek fiyat vermişlerdi bu gelinlik için altına çok tül gidiyormuş diye gönlüme görede dikerse sen sorma benim sevincimi Senin gelinlik ne alemde hangi işlemlere gittin neler olacak daha?

o zaman arkadaşım Allah gönlüne göre nasip etmiş şimdi daha çok sevindim inan ki... canım bende gelinlikçimi aradım şuan dikimine geçilmiş provayı öne çektirmeye çalışıyorum haftaya bir daha görüşeceğim gelinlik tamamsa 30 unda provaya gideceğim inşallah.. :)

kızlar moral bozmak istemem ama alabiliyorsanız gelinliğinizi hazır alın. benim diktirdiğim gelinlik berbattı. gittim kendi paramla yeni gelinlik aldım. güya aynılar. yanyana koysan alakası yok.

sağol canım bende çok sevindim gerçekten inşallah terzi beni hüsrana uğratmaz. Bende bu hafta içi ölçü vermeye gideyim bari sana dikmek için ne kadar zaman verdi baştan buyana

selam kizlar
eve donus yolundayim
yarin misafirlerim var gunduz
gecen pazar calistigim icin cok yoruldum bu hafta
yarin aksam olsada bi dinlensem
yeliz tez icin haber bekliyorum canim 8 agustosta belli olacak
deniz deden icin basin sagolsun yazamamistim
zuzu ben 5 aylik evliydim seninde 5 ayin vardi ne cabuk gecti 3 ay.
esime alisveris listesi yaptim tatli ve kurabiyeyi aksamdan yapcam
bide tabi temizlikkk
of of is cok

buketim gelinlik kaca anlastin kuzum

edosum burdamisin
cok seviyom seni

bende seni seviyom ayşelerin en güzeli canım benim..
evet şimdi geldim..
ödeme günü çok yogundum gelemedim..
yarın sabahta benim misafirleirm var..abim ve yengem gelicekler..
yufkam var milföyüm var ne yapsam diye düşünüyorum sabah kahvaltı için..
sen naptın balım..işler yogun diyosun her zamanki gibi dimi canım

edam tepside borek yap yufkayla
ben eskiden kolay diye sigara borrgi yapip firina veriyodum tepside daha kolay 4 5 kez daha yaptim cok guzel oluyor
isler yogun kuzum eve zaman ayiramiyorum yogunluktan
ilk misafirin mi olacak canim

edam tepside borek yap yufkayla
ben eskiden kolay diye sigara borrgi yapip firina veriyodum tepside daha kolay 4 5 kez daha yaptim cok guzel oluyor
isler yogun kuzum eve zaman ayiramiyorum yogunluktan
ilk misafirin mi olacak canim

evet canım ilk misafirim olucak..
ama nasıl yapıldıgını unuttum..
5 yufkam var..araya peynir maydonoz koyucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…