- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.441
selam kızlar. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun cümneten..
kız yasemin bende seni bekliyordum hoşgeldin sağol canım seninde kandilin mübarek olsun ben o moda evinden vazgeçtim daha uygun bir moda evi buldum evimin tam karşısında modelde değiştirdim buna karar verdim
Eki Görüntüle 225468
sende sağolasın canımcım :)))).. daha uyguna bulmana çok sevindim. betül buda harika bir gelinlik üstüde aynı mı olacak canımcım..
kızlar bn cıkıorumm yarn grsz hepınızı mucukladım
evet aynısı olacak çok beğeniyordum bende ama hep yüksek fiyat vermişlerdi bu gelinlik için altına çok tül gidiyormuş diye gönlüme görede dikerse sen sorma benim sevincimiSenin gelinlik ne alemde hangi işlemlere gittin neler olacak daha?
o zaman arkadaşım Allah gönlüne göre nasip etmiş şimdi daha çok sevindim inan ki... canım bende gelinlikçimi aradım şuan dikimine geçilmiş provayı öne çektirmeye çalışıyorum haftaya bir daha görüşeceğim gelinlik tamamsa 30 unda provaya gideceğim inşallah.. :)
edosum burdamisin
cok seviyom seni
esim aradi simdi matketten listeye vanilya yazmissin sekerli vanilin var diyo bumu
yerim ben onun tatliligini
bende seni seviyom ayşelerin en güzeli canım benim..
evet şimdi geldim..
ödeme günü çok yogundum gelemedim..
yarın sabahta benim misafirleirm var..abim ve yengem gelicekler..
yufkam var milföyüm var ne yapsam diye düşünüyorum sabah kahvaltı için..
sen naptın balım..işler yogun diyosun her zamanki gibi dimi canım
böyle şeyleri bilmedikleri zamn çocuk gibi saf ve şirin geliyolar insana dimi ayşem
edam tepside borek yap yufkayla
ben eskiden kolay diye sigara borrgi yapip firina veriyodum tepside daha kolay 4 5 kez daha yaptim cok guzel oluyor
isler yogun kuzum eve zaman ayiramiyorum yogunluktan
ilk misafirin mi olacak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?