2011 gelin adayları buyrun sohbete

canımmm arkadaslarım kardeslerim benim ben sizin dualarınızla ayaktayım Allah razı olsun sizden benim için dua etmişsiniz konustum sen sana yapılan seyin farkında degilsin dedim Allah kimseye yasatmasın ne kadar zor bir durummuş bu ya ben nerden bilirdim benim de basıma bunların gelecegini evlilik hazırlıgı yaparken ama sunu çok iyi biliyorum vazgeçmeyecegim sevgimden ben ne zorlukla geldim buraya kadar saçlarınızı kestirmekten konusmussunuz benden size tavsiye kızlar en rahat model ya tamamen düz kestirin ya da önler uzun arkası kısa olsun katlı modeller uzadıkca ya sürekli katlı kestirmek zorunda kalıyorsun ya da düz kestirip boyunu kısaltıyorsun benim de güneşten heralde saçımda boya yoktu röfleler uçlardan tekrar belli oldu sarıdan da kurtulmak zor ben de bal rengi yapmak istiyorum dün su kaplumbaglarının yumurtadan çıkıp denize yürümelerini izledik bazıları hayatta kalamadı bazıları denize ulaşmayı başardı hayatta böyle işte uçsuz bucaksız bir deniz gibi hepinizi çok seviyorum bu zor günlerimde beni yalnız bırakmadınız arkadaslık bu işte

günaydın kızlar haftasonu nete gıremedım yazamadm sızlere kandılde şöyle dua ettim topikteki bütün kızlar hep mutlu olsun gönlünden geçenler olsun dedim meltemcm senn için ayrı dua ettm inşallh kabul olsn buarada saçlarımı kestirdim ilk defa bu kadar kısa kıullanıyorum omuz hızasına gelıo kuaforumun gazabına ugradm epeyde üzüldm rüyama giriyor vla bi yandanda kafam rahatladı okadr saçı taşımak hiçte kolay deildi bugün yogunum biras işlerimi bitirip size tekrar yazacagm

günaydın kızlar çalışma bakanlığına yazı yazalım
cumarteside tatil olsun yada pazertesi yok anlamadım sanki bugün hafta başı değil sıcaklar bir yoruyor öf öf bir pazar şöyle keyifle kalkamıyorum hiç misafir geldi düğüne gittik geç geldik sıcaktan uyuyamadık ve uykususuzxm ve işşşşşşşşşşyetmiyor bir pazar bana

Günaydın kızlar. Hepinize hayırlı haftalar. Bende kandilde hepimiz için dua ettim.
Özellikle Meltem senin adını ayrı söledim. Allah yardımcımız olsun her konuda.

Bende cumadan anneme gittim. Cumartesi beraber döndük. Hafta sonu bırakmadım.
3 gün beraber kaldık çok güzeldi.

hadi gözün aydın zuhal iyi oldu son iki hafta ramazana kalana kadar öncelik işlerini hallet oruçlu iken zor olur değerlendir iki haftanı bence

aslı öyle olyor bende kalsalar keşke ablam geldi cumartesi günü bir sürü ütümü yaptı sağolsun ütü yapmayı seviyor ama yine 3 makina yakıadım yine birkti eşim atmış çamaşırları cumaresi evdeydi diğer çamaşırları kaldırmış katlamış pazarlık yapmış evide süpürmüş ahh ahh çok iyi geldi bana

iki haftada ne yapabilirim denizim bi plan çıkarmam lazım evi temizleyip yavaş yavaş kolileri götürebilirim ilk işe evden başlamalıyım toz içinde

iki haftada ne yapabilirim denizim bi plan çıkarmam lazım evi temizleyip yavaş yavaş kolileri götürebilirim ilk işe evden başlamalıyım toz içinde

canım bunlar keyifli şeyler iki yakın arkadaşını al yanına açın müxiği biriniz camı biriniz yeri bir günde kabasıda gider inceside çeyiz çıkmayacakmı evden hani çıkmayacaksa götürrüsün kolileri ama bence ilk mbilya feln gelsin kutuları hem açar hem yerleştirirsin bir kerede çıkmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…