2011 gelin adayları buyrun sohbete

Teşekkür ederim Ayşecim, ama hayat kısa tadını çıkarmak uykuda çok zaman harcamamak,insaları hep sevmek lazım diye düşünüyorum ben hep :)

aylin hosgeldin kayseriden canim
nilayim Allah muhabbetinizi arttirsin nisanlinla hep boyle olun insallah
zuzu ev anahtarin hayirli olsun kuzum huzurla ac insallah kapini.hep

Allah yardımcımız olsun..şimdiden yusuf yusufum zaten..sahura nasıl kalkıcam diye..bide akşam git o sıcaklarda iftar için yemek hazırla..

Ayy gerçekten canım yaa Allah yardımcınız olsun... İftar geç saatte olucak ama o saate kadar dayanmak bide bu arada yemek hazırlamak zor olucak..

Hoş geldin aylinim iyiyim şekerim sen nasılsın?

Kızlar bizde maltepedeki evlere bakmaya başladık.
İlkden sevdiceğime dedim ki şimdide kiradasınız evi tutalım siz yeni eve yerleşin iki kira verilmesin.
Ama sonradan düşününce fark ettim.Sonuçda eşyalar erkenden gelecek kayınvalideme sen aşyanı at benimki gelcek nasıl derim?
Ayrıca şimdi evlerine nasıl yabancıysam eğer benden önce yeni eve girerse o evede yabancı olucam.
O yüzden sevdiceğimede söyledim eylül başı gibi tutalım evi dedim mantıklı buldu söylediklerimi tamam fıstığım dedi.

Birde ben kuzeniyle konuştum dedim evi maltepede tutucaz.
Oda dediki ben kavacık diye biliyordum dedi.Öyleydi ama kiralar pahalı vede sevdiceğimin işine ters dedim.
O yüzden maltepede karar kıldım dedim.Helal olsun sana nilay dedi.
Dedim sizde çevreye bakın en azından tanıdık biri aracı olursa muhitin kabullenmesi daha kolay olur.

Hemde benim içim rahat eder dimi kızlar?

Cuma günü kocişimin doğum günü normalde ona hediye olarak nargile almayı düşünüyorum hep isterdi ama son zamanlarda unuttu süprrrüzzz yapıcam
bide cuma günü hazır kek alıp pasta yapamadım falan diycem ölesine kutluyomuş gibi yapıcam cmtsi akşam en yakın arkadaşını çağardım,annemler falan gelicek sürprüss parti yapıcam evde inşallah sevinir

nilay kayinvalidenle birlikte mi yasayacaksin canim

Yok ayşecim.Kayınvalidem köyünde yaşıyor.
Ama şimdi nişandı düğündü hazırlıklardı gidip gelme olmasın diye ev tutmuşlardı.
Hemde sevdiceğim teyzesinde kalıyordu zorda kalmasın diye.
Aslında onların düşüncesi sevdiceğim annesiyle yaşarsa ısınırlar birbirlerine anlaşmazlık kalmaz aralarında birlikde yaşarızdı.
Ama tam tersi oldu.Şimdi evide erken tutarsak iki kira verilmiş olacak.Bende düğüne kadar yeni evde kalınsın iki kira verilmesin diye düşündüm.
Ama sonra bu fikrimden vazgeçtim.Çünkü yeni eşyalar geldikçe eskiler atılıcak.Eh belki kadın köye götürücek o yüzden vazgeçdim.

biz bayramda denizlide olcaz esimin memleketinde
son gun geliriz heralde
bu bizim ikinci bayramimiz
jnsan evindeki bayram sabahlarini cok ozluyor kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…