2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aynen deniz,hadım ederdim o adamı,sonrada anadan üryan kapının önüne koyardım...
hiç bu kadar beklemeye şans vermeye gerek yok.

Allah yardımcınız olsun canımm banyoyu temizledim salonu temizledim yazlıkta bile olsan hiç iş bitmiyor ki en güzel tatil otelde olan hiç halim kalmadı burda nem çok fazla :)mayştım kaldım
Saol tatlım... Çok güzel gözüküyor, henüz yemedim eşimi bekliyorum ama sen sen ol sakın bu sıcakta yapma yada en fazla 2 kişiye yap benim gibi baya zahmetli oldu çünkü :)

Allah yardımcınız olsun canımm banyoyu temizledim salonu temizledim yazlıkta bile olsan hiç iş bitmiyor ki en güzel tatil otelde olan hiç halim kalmadı burda nem çok fazla :)mayştım kaldım

Kolay gelsin canım... Tatil olsunda otelde evde hiç önemli değil benim için.. tek istediğim yaptığım herişten sonra bi denize atlayıp çıkmak
bide Ankara' da olmaktansa denizin havası bile yeter :)

burda işten gelen arkadaslarım işten geliyolar hemen denize cumartesi akşam 8'e kadar denizdeydik hava kararınca korktum ben o yüzden çıktım karanlıkta denize girmek ürkütücü geliyo :)ayyy senn bilmiyosun ben nişanlıma ne msjlar attım yaptıgım tatili anlattım ohhhh kıskansınnn çatlasınn :)hani bikini giyemeyecektim deniz havuz yasaktı :)ohhh hepsini de yaptım o da h.sonu gitti denize :)veee h.sonu görüşmeye karar verdik ama kavga etmeyecekmişim nasıl sakinligimi koruyacagım onu bilmiyorum ama
Kolay gelsin canım... Tatil olsunda otelde evde hiç önemli değil benim için.. tek istediğim yaptığım herişten sonra bi denize atlayıp çıkmak
bide Ankara' da olmaktansa denizin havası bile yeter :)

En güzelini yapmışsın Meltemim biraz burnu sürtsün nişanlının... Aklı başına gelir belki :)) Soğukkanlı davran tatlım,haklıyken haksız duruma düşme sinirlenipte... Ama alttanda alıp hemen yumuşama,yaptıklarının,umursamazlığının hesabını versin

günaydın kızancıklar:))nelker yaptnız dünden buyana hava cok sıcaktı gece dogru düzgün uyumadm dün akşamda kocama kızdım sabah neye kızdımı unttum ama yinede trip atorum kesnlikle mühim bir şeydir:)))ay sonunada yaklasıos işlerm biras yogunlasacak sıcaktada hiç çalışasm yok

Günaydınnn aşkböceklerimmm...
Günümüz güzel geçsin,muhabbetimiz bol olsun... Herkeslere kolay gelsin :)

Günaydınn kızlarr ben geldim

Emoşş ellerine sağlık kız çok güzel görünüyor maşallah.

Yeliz çok alemsin ya seninle benzer özelliklere sahibiz:)
Sevdiceğimle dün akşam telde konuşuyoruz.
Bana fıstığım çi,n işkencesi mi yapıyorsun kocaya artık uyuyalım uyku zamanı dedi.
Ben çin işkencesi miyim yani dedim pat teli kapadım.
Sonra mesajlar yazdı yok geri dönmedim.
Uyumuşum sabahda hiç bir şey yazmadım.
Benimki uyanmış günaydın mesajını göndermiş.
Fıstığım kalkma zamanı diyor.Ben çokdan uyanmışdım,hazırlanmış evden çıkmış otobüse bile binmiştim.
Aynen bu sırada yazdım soğuk şekilde.Hala diyor ki dikkatli ol emi fıstığım otobüs rahat mı oturabildin mi?
Dedim ne sabırlı çocuk yahu sonra inene kadar yazmadım ama sinirim geçti.Şimdi iyiyiz
Ne desem kızmıyor ne yapayım o zaman trip yapmanın anlamıda kalmıyor

Günaydın Kızlar...
dÜN eve gittim hazır mantıdan yaptım :)
Kardeşimde akşam yemeğe geldi. sONra bi bakmışız saat yarım olmuş (
bu aralar çok uykusuzum.

biz kadnlarn fıkratında var :))nişanlıyken bnde yapardm tartısrdık bn uyurdm telın sesinide kısardm o uyumazdı sabah işe bi gelirdi gözleri şiş yazık kıyamam bn aşkıma yaa arada yapmak lazım dozunu kacırmadan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…