2011 gelin adayları buyrun sohbete

Biz eşimin ailesi ile görüşmüyoruz düğün öncesi ve düğünde bazı olaylar olmuştu anlatmış size o yüzden hala görüşmüyorum babasıyla halasıyla vs.o yüzden eşimin memleketine gitmiycez,bende eşimi bizim memlekete sürüklemek istemiyorum zaten buruk babasının yaptıklarından...
Dedim en güzeli bi yerlere gidelim tatile gittik o yüzden gelemiyoruz derim bende.

günaydın kızlar,
haftanın 2inci günü hepimiz icin cok cok güzel ve hızlı geçer Inşallah.

dün kocam bana patatesli yumurta yapmış bi de cacık
yemeğimizi yedikten sonra evimizi birlikte toplayıp maltepe sahilde yürüdük. sonra eve gelip film izledik.
sıcak olmasına rağmen iyi uyuduk ikimizde saat 6 ya doğru dinç uyandık.

bugün de arkadaşımıza yemeğe davetliyiz onlar da yeni evli ama kız çalışmıyor o yüzden kendimi kötü hissetmiyorum daveti kabul ettiğimiz icin

eylulde tutun daha iyi canim iyi dusunmussun
nilgun bugunde bitsin kurtul oradan darisi bana

allahtan yaz ramazan yaz olmasıda hafif şeyler yaplıp yeniyor kış olsa bir nevi daha zor soğukta kalkmak felan

sayılı geçer oda baksanıza zaman ne çabuk geçiyor zaten davet felan ederler genelde iftara öyle öyle geçer

bugece balkonda yattık gece domdurma yedik boğazlarım ağırmaya başladı bir gözüm kapalı bir gözüm açık domdurma buz gibi götürmüşüm

Aylinim hoşgeldin canım, nasıl geçti tatil ? Gerçi tatilin kötüsü olmaz amaa :)

Denizim sende hoşgeldin tatlım, geçmiş olsun dikkat et kendine

Kızlar size ne danışıcam.

Şimdi biliyorsunuz benim düğünüm kasımda.
Azçok biliyorsunuz sevdiceğimin aileden destek yok ne yapıyorsak biz yapıyoruz.
Tabi benim ailem büyük destek o çok ayrı.
Neyse şimdi kasımda ben balayı yerlerine bakdım sadece Ağva güzel görünüyor hadi gidip zaman geçirebilecek bir yer olarak.

Ama benim aklımda sevdiceğimin dedesi ve annanesini ziyaret etmek var.
Köylerine gitmek onların evlerinde kalmak istiyorum.Yaşlılar düğüne gelemicekler.
Hergün telde arar konuşurum belkide nişanlımdan daha çok.
Onlar bana alıştı ben onlara.Ve beni bekliyorlar bunu biliyorum hissediyorum direk söylemeselerde.

Diyorum ki süpriz yapalım ben balayından vazgeçeyim ve izni dedemle annanemin yanında geçirelim.
Onlarda mutlu olsunlar.Sonra baharda yaza doğru biz yine tatilimize çıkarız.

bende dün hacı için çamaşır felan aldım sıcakta koşturdum eve gittim msafirler gelmiş iki amcaları zaten onlarda 6 felan gelmişler terasta oturmuşlar çay felan yapmış kayınvalidem birşeyler hazırlamış duş alıp çıktık bizde bende kuruyemiş mozaik pasta vardı onları getirdim oturdu gittiler benim geliş saatim belli onlarda erkenden gelmiş yaz günü

Ayy darısı bizim başımıza edacımm =)Bende maltepeye gelin geleceğim kesin kararımı verdim.

Ayşem eylülde tutmak bana da mantıklı geldi.Böylece kimse kırılmamış olur.

Bukooo şekerim kız ne kadar az kalmış.Zuzuşımdan sonra kilit nokdam sensin bilesin:)

Nilayyun balayı hayatta bir kere oluyor. Bence balayınızı yapın.
Dönüştede bir iki günlüğüne ananeye dedeye uğrayın.
Bütün balayını orda geçirmeyin bence derim.

Canım rahat edebileceğin biryerse eğer iyi düşünmüşsün...
Bana göre balayı zaten dinlenmek için gidilen bi tatil. yiyip içip yatıp dinleniceksin çünkü düğünün yorgunluğu kolay geçmiyor..
Sadece beden olarak değil strestende bitap düşüyor insan düğünden sonra...
o yüzden bence biryere gitmeseniz bile evinizde 2-3 gün dinlenip öyle gidin gidicekseniz
çünkü yaşlı insanlar sonuçta oradada mutlaka yorulucaksındır... ziyaret etmeyi düşünmen bile çok ince bi düşünce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…