- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.861
Öylemi diyosun canım o zaman ağvayı düşüneyim ben izin durumuna göre sonra bir gecede dedemlerde kalalım.
Sen nerde düşünüyorsun balayını düğündaş var mı aklında bir yer?
günaydın kızlarrr
dün doğum günümdü. eşim unuttu sandım çünkü dün öğlen arayıp akşam için ne yemek yapacağımı söyledi. bende unuttu sandım. ama unutmamışşşşş
birlikte yemeğe gittik. hediye alamamış kocişim çok yoğun çalışıyor bu ara ama olsun önemli değildi benim için.
oy oy yerim seni iyi kalpli kuzucuk, anneanneyle dedenin yanına gidersen o kadar sevaba girersin ve dua alırsın ki Nilay'ım o dualar seni yıllarca korur.
Madem istediğin bir yere gidemiceksin o zaman boşuna sırf balayı olsun diye Ağvaya o kadar para vermeye gerek yok. Istanbuldasın oraya bir hafta sonu icin bile gidebilirsin. çok güzel düşünmüşsün bence
Sende evlenince beraber gezeriz sahilde canım, mangalcılar olmasa da da güzel olucak ama napalım. galiba belediyeler yasaklayacaklar mış yakında sahilde mangal yapmayı zati
günaydın kızlarrr
dün doğum günümdü. eşim unuttu sandım çünkü dün öğlen arayıp akşam için ne yemek yapacağımı söyledi. bende unuttu sandım. ama unutmamışşşşş
birlikte yemeğe gittik. hediye alamamış kocişim çok yoğun çalışıyor bu ara ama olsun önemli değildi benim için.
iyiym aslıcım
işe başladım bende tam 19 gün oldu
resimlerini gördüm çok güzel bir gelin
olmuşsun balayıda ayrı tabiki tatlımm
allah mutluluguınuzu daim etsin canım
öylemi diyosun canım o zaman ağvayı düşüneyim ben izin durumuna göre sonra bir gecede dedemlerde kalalım.
Sen nerde düşünüyorsun balayını düğündaş var mı aklında bir yer?
bence de nilay mutlaka balayına gitmelisin.bizimde iznimiz kısıtlıydı.hatta eşimin son anda belli oldu.ve ben bir gün önceden rezervasyon yaptırdım.memleketteki düğünden sonra gittik.3gün kalıp döndük.otel falan çok kötüydü hiç beğenmedik.şimdi pişman oluyorum.neden daha önceden izni belli olmadı da düzgünbi tatil yapamadık diyeo yüzden bence ağva bile olsa git derim canım
İşde canım izin çok kısıtlı olursa tercih yapmam gerekecek.
Ve ben arkamda dedesini ve annesini bırakıp nasıl balayı yapayım?
Kızlar inanılmaz heyecanlılar görmeniz lazım.Hergün mutlaka konuşuruz.
Dedem mesela bir yere gidicek dimi arar bana söyler güzel gelinim ben köye inicem yokum merak etme diye.
Hep soruyorum ne yapıyorsunuz diye iki yaşlı oturuyoruz kuzum ne yapalım diyorlar.
Annanem inanın gelinim sakın yılbırdak (ince ) giyinme diye tembihde bulunur hasta olmiyim diye.
Dedem sürekli sen bizim ailemizdensin artık sen bizimsin der her zaman.
Ne dular ediyorlar bizim için.Düğüne gelemicekler diyede çok üzgünler.
Ve ben biliyorum ki bizi bekliyorlar.Ya bir daha görme fırsatım olmazsa allah korusun yaşlı insanlar.
Vicdanım rahat etmez kızlar.
İşde canım izin çok kısıtlı olursa tercih yapmam gerekecek.
Ve ben arkamda dedesini ve annesini bırakıp nasıl balayı yapayım?
Kızlar inanılmaz heyecanlılar görmeniz lazım.Hergün mutlaka konuşuruz.
Dedem mesela bir yere gidicek dimi arar bana söyler güzel gelinim ben köye inicem yokum merak etme diye.
Hep soruyorum ne yapıyorsunuz diye iki yaşlı oturuyoruz kuzum ne yapalım diyorlar.
Annanem inanın gelinim sakın yılbırdak (ince ) giyinme diye tembihde bulunur hasta olmiyim diye.
Dedem sürekli sen bizim ailemizdensin artık sen bizimsin der her zaman.
Ne dular ediyorlar bizim için.Düğüne gelemicekler diyede çok üzgünler.
Ve ben biliyorum ki bizi bekliyorlar.Ya bir daha görme fırsatım olmazsa allah korusun yaşlı insanlar.
Vicdanım rahat etmez kızlar.
bende 1-2 gün ayva yada ürgüp fln düşünüyorum
ürgüp taraflarındada çok romantik oteller var çok uzun baklayıo düşünmüyorum zaten 2 3 gn yeter izniminde tamamını kullanmıcam sonraya bırakıcam
kızlar pazartesi öğleden sonra tatil olurr cumayıda bırlestırırler bnce hafta içi 5 gün tatil olurr inşallahhhh hafta sonuda dahil bizim 9 gün olurr tatil için bizde istanbula gelmek istios ağva giden varmı aranzda bn nette arastrdm cok begndm
Tatlım gidip onları alabilecek birileri yokmu ?
Çokmu uzaklar düğün olacak yere ? bence onların yanına gitmek yerine bi şekilde onları düğüne getirebilsen hem seni gelinlikle görseler çok daha güzel olur.
karar senin canım evli biri olarak tavsiye ediyorum burdaki herkes git diyor balayına ama senin bileceğin birşey
içinden nasılgeliyorsa öyle davran
günaydın kızlar :) geçmişi okuyup geldim, eminecim o krepli tavuklardan bende istiyorum, kaldıysa eğer akşama size geliyorum :) deniz sen nasılsın bugun iyi oldunmu biraz dün çok halsizdin, bugunde hava çok fena ama inş. çabuk geçer bugun ayılıp bayılmadan bitirelim bugunu de :) nilaycım bende kızlara katılıyorum hem balayı hem ziyaret ikisini de es geçme bencede, ben balayından dönünce eşime dedim ki yaaa yine gidelim balayına :) olmaz artık o bikere olur :) seneye tatile gideriz diyo. inş. her tatilimiz balayı tadında geçer :)
Doğum gününn kutlu olsun canım... Eşinle ve tüm sevdiklerinlee nice mutlu senelerin olsunnn
aa kübra dün bahsetmedin galiba görmedim burdada kutlardık
mutlu yıllar olsun şekerim iyiki doğdun arkadan geliyorum bir yaş daha yaşlanacağım bir iki gün sonra :)
Canım doğum günün kutlu olsunn. Nice nice güzel yaşlara eşinle birlikte inşallah.
Elçinim hayırlı olsun. Teşekkür ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?