2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübracım bu arada doğum günün kutlu olsun,,, biraz önce yazıyodum hoca geldi kapattım direk,,,

nice yaşlara sevdiklerinle birlikte

kızlar akşama ne yemeğiniz var?
bana ablamlar gelebilir.taze fasülye ve biber dolmam var ama az..yanına ne yapsam ki ?kolayda köftem var.çok mu abest olur...

bn anlamm pek oda arkd.sordum oda cacık dediköfte yap olmadı dha ne olsun ki bnm dünden kalan kızartmamm vr makarna yaptım o da kaldı vla sıcakta bız salata ve meyva tuketıos yemekler kalıo pek yapmıorum o yuzden

ya canımmmmmmm nası yapıldığını bilsem kafama göre ayarlıcam ama buket bi söylemedi kiii

canım google gir daisypath yaz cıkıo zaten siteye gir orda resmler cıkıo birine tıkla mesela travel yazana tıkla sonra next de manzara seç daha sonra seçilen manzarann yannda next yazıo onu tıkla resmler cıkıo hangısını ıstıosan onu tıkla next de tekrar tekrar next de sonra ımage url yazıo resmın altında onu tıkla sna url adresını verecek kopyala yapıştır kontrol panelıne sırasıyla yap bunları

Ben geldim...

Ayy ne kadar sıcak bir gün.
Öğle yemeği yiyemedim ama midem hafifden kazınıyor sanki.
Hafif geçireceğim bir şeyler söyliyim diyorum ama daha karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…