- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.961
Artık ev sahibi olmak istiyorummmm :84:
bebişlerrr oturmadan önce kira verilir mi acep ev sahibi benden istedide verdim diyeyeim ağustosta tekrar mı verecem anlamdım yaaengin bilgilerinizle aydınlatın beniii
emoş özel mesaj atıyorum sana..
zuzum, eğer insaflı biriyle bu ayın geri kalan kirasını istemez ama ağustos da ister kirasını, her ayın ilk 1-5 iş günü icinde kiranı ödemen gerekiyor.
yani kirayı ödüyorsun oturuyorsun.
biz her ay 800 takır takır ödüyoruz valla, çok üzülüyorum ama yapılacak bişey yok
kıralar aylık verılır evı tuttugndn bu yna bır ay dolması gerek kontrat yapıldı demı
aydan aya verilmez mi ya kiralar15 inde tuttum daha oturmadan kira mı verilir o zaman hep önden kira vermiş olacam tuhaf geldi bana
bence konuş ev sahibi ile temmuzu vermey ağustostan itibaren ödeyeceğini söylersin o kadarcık anlayış göstersin
adama birde yeni evlneceğiz dedikk nekii bu zarttt diye durum kaçıyoruz sankiii
kontrat yapmadık adam ihtiyaç duymadı nedense:)) küçük şehir uzaktan tanıdık çıktık zaten ama oturmadan kira vermek tuhaf cadı bi gelini var hemen atladı versin diye
zuzucum kontrat yapmalısın yarın öbür gün hak talep edemzsn oda kafasına göre kira ister verme sakın kontrat yapın senelik oluyor bir senenin sonunda kontrat yenılenmesede devam ediyor kiracı olarak haklarn vr senn evi tuttun kontarı yaptın bir ay doldugunda kirayı verirsn usulü bu bn bu ev sahiplerini hiç anlamıom yaa ne kadr sömürücü bir milletiz buarada kayınpederm gibi konuştum avukatta
sen adamı tek yakaladığın bir anda rica et canım dene şansını
onu bnde bılmıom bnde yapmak ıstıom hattaa du denım:)))
bende istiyorum yelizzzzz,,, benim bi tarihim yok ama şöyle yzsın istiyorum "dileğim olsun" ,,,,
Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers canım burdan begndını duzenle kontrol panelınden cızelge kısmına gel url adresını kopyala yapıstır:)))yapamzsan yardm ederm ama tarıhın bnde yapmadm(((
olmadı yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?