2011 gelin adayları buyrun sohbete

inşallah canım benim. hiç sıkıntı yapma gün gelecek öylemutlu olacak ki ablan. diyecek demekki beklediğim bir mutluluk varmış. geç oldu ama tam geldi .

inşallah canım mutluluğu o kadar çok hak ediyo ki,,,, hep şöyle der ben bi kişiyi sevyim bi kişiyle sevgili olayım ve onunla evleneyim,,, ve şu ana kadar hiç sevgilisi olmadı biliyo musun,,,

Ben geldim...

Ayy ne kadar sıcak bir gün.
Öğle yemeği yiyemedim ama midem hafifden kazınıyor sanki.
Hafif geçireceğim bir şeyler söyliyim diyorum ama daha karar veremedim.

bende sıcaklardan hiç bişey yiyemiyorum aç kalmayım diye de iki gündür çubuk kraker yiyorum :)) ve bi günde bir buçuk litre su bi litre meyve suyu ile mesaimi bitiriyorum :)))

kızlar bu arada ben günlük yemek takımlarımıda aldım pazar günü metrodan fotosunu akşama ekleyeceğim fazlada bir eksiğim kalmadı az önce ütü masamı sipariş ettim inşallah memnun kalırım 45 cm genişliği varmış işimi görür heralde

inşallah canım mutluluğu o kadar çok hak ediyo ki,,,, hep şöyle der ben bi kişiyi sevyim bi kişiyle sevgili olayım ve onunla evleneyim,,, ve şu ana kadar hiç sevgilisi olmadı biliyo musun,,,

canım anlattım ya sana bende hiç kimseyle çıkmamıştım kimse bana teklif bile etmemişti. ama şimdi idyorum ki iyikide etmemiş ben eşimi bekliyormuşum. ablanın geçirdiği şeyleri bende geçirdim. 26 yaşında evlendim canım ve görücü usulüyle tanıştığım eşimle. sevgili gibi olduk ama zamanla bir ay konuşmadan sonra. herşeyi zamana bırakmak lazım. dua etsin allaha güvensin gerisi boş.ki ablanın yaşı daha çok küçükkk .

bende sıcaklardan hiç bişey yiyemiyorum aç kalmayım diye de iki gündür çubuk kraker yiyorum :)) ve bi günde bir buçuk litre su bi litre meyve suyu ile mesaimi bitiriyorum :)))

aynen bende yemek zaten canım çekmiyor birde şimdi yersem akşam yiyemem diyorum öyle kekle falan geçiştiriyorum. oruçta ne yapacağız bu su meselesini.ama rabbim kolaylığını verir tabi.

kütahyanın 6 lı setlerinden mi aldın buket. 12 kişilik mi yaptın canım.

öyle evet ama bizim akrabalar bi tuhaftır,,, bak şunun kızı evleniyo seninle yaşıt,, sen daha kimseyi beğenemedin gibi şeyler söyleyip moral bozuyolar,,,

kızlar şimdi tartıldım 4 gr vermişim cok sevndm

tebrik ediyorum yelizz büyük başarı o gram farkını nasıl farkettin

öyle evet ama bizim akrabalar bi tuhaftır,,, bak şunun kızı evleniyo seninle yaşıt,, sen daha kimseyi beğenemedin gibi şeyler söyleyip moral bozuyolar,,,

ayhh aynı şeyler. ben tam evde kalmıştım o zaman. benden 7-8 yaş küçükleirm bile evlenmişti. hiççç sallamasın. ablana destek olsana sen ya bu yaşta ne evde kalması. yaşı daha çok küçük . bu psikolojiyle kalkıp yanlış insana evet derse daha büyük bir hataya düşer allah korusun. mantığını hiç elden bırakmasın ablan ona öyle söyle. bak gerçekten tecrübe konuşuyor. o baskıyla yanlış karar verebilir. bu halden kurtar ablanı.

akrabamı düşman mı belli değil, bu işler kısmet işi kimin ne zaman evleneceğini kimse bilemez herkesin kısmeti bir yerde zamanının gelmesini bekliyo, benim kardeşim 3 sene çıktı bi sene nişanlı kaldı 4 senedir hayatındaydı, hatta onlar nişanlandığında benim hayatımda kimse yoktu sonra karşıma eşim çıktı görücü usulü sayılır benimkide biraz, kısmetmiş ya işte bi sene bile olmadan evlendik, kardeşimde benden 3 ay sonra evlenecekti, ama 10 gün önce ayrıldılar, kardeşim attı nişanı, dünde bohçaları göndermişler. kısmet işte 4 sene berabersin nişanlısın 2 ay kalmış düğüne ama kısmet değilmiş demekki, biz ise onlar nişanlıyken daha tanışmamıştık eşimle ama şimdi evliyiz. ablana hep hayırlısı için dua et, sevgilisi olsun sevdiği olsun evlensin tabiki güzel şeyler ama hayırlısıysa olsun, hayırlı diilse sonradan üzülecekse hiç olmasın daha iyi, bir şey olmuyosa mutlaka vardır bir sebebi. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, hakkımızda hayırlısını versin, istediklerimizi de hayıra çevirsin inş.

tartı yanmzdaki odaya tasınnca hadı tartılalım dedık oda arkdaşımla:)))kızlar bugun nöbetcı sanıodum kendımı deılmısm:)))ayy nasıl sevndm:)))eşimn mesai bitti çarsıya yolladm net bagltıcak eve yasasınn:)))))

ahh kızlar sizi allah mı gönderdi öyle güzel konuşştunuz ki,,, allahtan ablam okumuş biri böyle şeylere kulak asmıyo ben ömrümü geçircem o insanla sevmediğim kanımın kaynamadığı bi insanla evlenemem diyip ağızlarının payını veriyo,,, ben mutluyum çok şükür ama bide ablam mutlu olsa,, şimdi arkadaşlarının hep bi konuştuğu var hepsinin bi sevgilisi var,, bi onun yok ben ona üzülüyorum işte karşına değerini bilen hayırlı bi insan çıksın diye dua ediyorum hep:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…