- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.041
korkarım kı evett
ay kübra sağol çözmüşsün sorunu
korkarım kı evett
bizim çizelge muhabbetimizden millet kaçtı valla
inşallah canım benim. hiç sıkıntı yapma gün gelecek öylemutlu olacak ki ablan. diyecek demekki beklediğim bir mutluluk varmış. geç oldu ama tam geldi .
Ben geldim...
Ayy ne kadar sıcak bir gün.
Öğle yemeği yiyemedim ama midem hafifden kazınıyor sanki.
Hafif geçireceğim bir şeyler söyliyim diyorum ama daha karar veremedim.
inşallah canım mutluluğu o kadar çok hak ediyo ki,,,, hep şöyle der ben bi kişiyi sevyim bi kişiyle sevgili olayım ve onunla evleneyim,,, ve şu ana kadar hiç sevgilisi olmadı biliyo musun,,,
bende sıcaklardan hiç bişey yiyemiyorum aç kalmayım diye de iki gündür çubuk kraker yiyorum :)) ve bi günde bir buçuk litre su bi litre meyve suyu ile mesaimi bitiriyorum :)))
kızlar bu arada ben günlük yemek takımlarımıda aldım pazar günü metrodan fotosunu akşama ekleyeceğim fazlada bir eksiğim kalmadı az önce ütü masamı sipariş ettim inşallah memnun kalırım 45 cm genişliği varmış işimi görür heralde
canım anlattım ya sana bende hiç kimseyle çıkmamıştım kimse bana teklif bile etmemişti. ama şimdi idyorum ki iyikide etmemiş ben eşimi bekliyormuşum. ablanın geçirdiği şeyleri bende geçirdim. 26 yaşında evlendim canım ve görücü usulüyle tanıştığım eşimle. sevgili gibi olduk ama zamanla bir ay konuşmadan sonra. herşeyi zamana bırakmak lazım. dua etsin allaha güvensin gerisi boş.ki ablanın yaşı daha çok küçükkk .
kızlar şimdi tartıldım 4 gr vermişim cok sevndm
öyle evet ama bizim akrabalar bi tuhaftır,,, bak şunun kızı evleniyo seninle yaşıt,, sen daha kimseyi beğenemedin gibi şeyler söyleyip moral bozuyolar,,,
öyle evet ama bizim akrabalar bi tuhaftır,,, bak şunun kızı evleniyo seninle yaşıt,, sen daha kimseyi beğenemedin gibi şeyler söyleyip moral bozuyolar,,,
o kadar dedik sana yapmadın buket,,, konuda uzadı işte
yapmadım mı gözüne dizine dursun yaptım ya
tartı yanmzdaki odaya tasınnca hadı tartılalım dedık oda arkdaşımla:)))kızlar bugun nöbetcı sanıodum kendımı deılmısm:)))ayy nasıl sevndm:)))eşimn mesai bitti çarsıya yolladm net bagltıcak eve yasasınn:)))))
tebrik ediyorum yelizz büyük başarı o gram farkını nasıl farkettin
ayhh aynı şeyler. ben tam evde kalmıştım o zaman. benden 7-8 yaş küçükleirm bile evlenmişti. hiççç sallamasın. ablana destek olsana sen ya bu yaşta ne evde kalması. yaşı daha çok küçük . bu psikolojiyle kalkıp yanlış insana evet derse daha büyük bir hataya düşer allah korusun. mantığını hiç elden bırakmasın ablan ona öyle söyle. bak gerçekten tecrübe konuşuyor. o baskıyla yanlış karar verebilir. bu halden kurtar ablanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?