- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.061
sıcaklardan eridin demekki yelizcim :)) bugun fazla terlemişsin hemen su iç :)))
akrabamı düşman mı belli değil, bu işler kısmet işi kimin ne zaman evleneceğini kimse bilemez herkesin kısmeti bir yerde zamanının gelmesini bekliyo, benim kardeşim 3 sene çıktı bi sene nişanlı kaldı 4 senedir hayatındaydı, hatta onlar nişanlandığında benim hayatımda kimse yoktu sonra karşıma eşim çıktı görücü usulü sayılır benimkide biraz, kısmetmiş ya işte bi sene bile olmadan evlendik, kardeşimde benden 3 ay sonra evlenecekti, ama 10 gün önce ayrıldılar, kardeşim attı nişanı, dünde bohçaları göndermişler. kısmet işte 4 sene berabersin nişanlısın 2 ay kalmış düğüne ama kısmet değilmiş demekki, biz ise onlar nişanlıyken daha tanışmamıştık eşimle ama şimdi evliyiz. ablana hep hayırlısı için dua et, sevgilisi olsun sevdiği olsun evlensin tabiki güzel şeyler ama hayırlısıysa olsun, hayırlı diilse sonradan üzülecekse hiç olmasın daha iyi, bir şey olmuyosa mutlaka vardır bir sebebi. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, hakkımızda hayırlısını versin, istediklerimizi de hayıra çevirsin inş.
trafik kazası ve 17 yaşındaki bir çocuk öldü
anlamadım yeliz
trafik kazası olmuş arabada 3 kişi varmış baba kullanıyormuş arabayı çocugu ölmüş gencecik 17 yaşnda baba felç olmuş oğlumu bn öldürdüm dio maf oldumm üzüldüm çok ALLAHIM korusun
trafik kazası olmuş arabada 3 kişi varmış baba kullanıyormuş arabayı çocugu ölmüş gencecik 17 yaşnda baba felç olmuş oğlumu bn öldürdüm dio maf oldumm üzüldüm çok ALLAHIM korusun
ehliyet sınavından geçememişimmmmmm
aaa neden ki hangı dersten kaldın kız cok kolay oluodu sınvlr motor dersnden mı kaldn
6 sene önce atlattım onları ben öyle çalışmıştım ki bütün derslerden 90 ve üzeri almıştım. bi direksiyon dersinden tırsıyordum ondada zaten paniklten arabayı istop ettimama allahtan geçirdiler 80 lee
denizcim arkadasımla konustum sadece iyi oldugunu biliyorum..
çok konusmadık..akşam eşimin cebinden arıcam..boşanma davasını açıcak sanırım..kararlı..
denizcim arkadasımla konustum sadece iyi oldugunu biliyorum..
çok konusmadık..akşam eşimin cebinden arıcam..boşanma davasını açıcak sanırım..kararlı..
ayy çok moralim bozuldu yaaaaaa
neyse canım sesini duyabilmişsin ya yeterli senin için...Allah hakkında hayırlısını versin.Sen güçlü ol edacım verdiği kararda yanında ol ki destek alabileceği birilerini hissetsin yanında...
nilgüncüm ne öte ne beri hiç bişi diyemiyorum inanırmısın..
kızla konusurken nutkum tutuluyo..sadece annenle konus diyorum sadece..
o neye karar vericekse onun arkasındayım her zaman..
allahım hakkında hayırlısı neyse onu versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?