2011 gelin adayları buyrun sohbete

çiğdemcm ablan ıcın üzüldm hakknda hayrlısı olsun zor bi durum ALLAHIM göstermesn acizlikmi bilmiorum ama bn eşimsiz bi hayat düşünemiroum bazen..buarada akrabalara gelnce bu konuda okdr dertlıyım kı o yüzden akrabalıga hıc onem vermm ınanmam da insan olsun hersey önce aknbağınn önemi yok

trafik kazası olmuş arabada 3 kişi varmış baba kullanıyormuş arabayı çocugu ölmüş gencecik 17 yaşnda baba felç olmuş oğlumu bn öldürdüm dio maf oldumm üzüldüm çok ALLAHIM korusun

Allah sabır versin, off offf
gencecik cocuk, baba da istemezdi böyle olmasını

Allah yardımcıları olsun

istemezdi ama vicdan azabından nasıl olur insan bilmiorum hız ve trafik kural ihlali yapmayalım çok acı iyiki nöbette falan deildim yoksa fenalaşırdm orda üzüntüden ALLAHIM kimseye böyle acılar yaşatmasın

6 sene önce atlattım onları ben öyle çalışmıştım ki bütün derslerden 90 ve üzeri almıştım. bi direksiyon dersinden tırsıyordum ondada zaten paniklten arabayı istop ettim ama allahtan geçirdiler 80 lee

denizcim arkadasımla konustum sadece iyi oldugunu biliyorum..
çok konusmadık..akşam eşimin cebinden arıcam..boşanma davasını açıcak sanırım..kararlı..

çok konusmadık..akşam eşimin cebinden arıcam..boşanma davasını açıcak sanırım..kararlı..

neyse canım sesini duyabilmişsin ya yeterli senin için...Allah hakkında hayırlısını versin.Sen güçlü ol edacım verdiği kararda yanında ol ki destek alabileceği birilerini hissetsin yanında...

motor dersi zorluo evt geçmiş sorulara baksaydn ya bn öyle geçmiştim ama tabi 3 sene önce şimdi nasl sorular cıkıo bılmıorum kübracm bnde istop ettirmiştim ilk çok komik bnmde kötü bir trafik hikayem vr madem ehliyet alıosunz anlatim 2 sene önce şehir dışına cıktık ailemde yanmda bn 130 km hızla şehir içine girdim o sırada önüme köpek cıktı ufak bir köpek arkamda araba süürüsü vardı o hızla durmam imkansızdı neydeyse sadece hızımı yavaşlatarak dıreksıyonu kırdım bıras ki tekerin altından kalmasn die sonra hemen arabayı durdurup sağa çektim ağladm ağladm babam zor sakinleştirdi bni ilk ve son oldu ama o köpek cıkmasaydı belki dha kötüsü olacaktı ALLAH korusun bir süre araba kullanmakta zorlandım babam korkuumu yenmem ıcn arabayı verdi ama bn hep yolda giderken birden önüme cocuk cıkmıs gıbı durup fren yapıodm ALLAHIM cok kotu bır sey o günden sonra en fazla 70 km gidiyorum asla üzerine cıkmam kızlar yavas ve dikkatlı olun ALLAHIM kazaalrdan korsun hepımızı

eda bnde yazdıklarını üzülerek okuyorum yenı evlı arkdasn sanırım ona lütfen söyle yeni evlilkte olur böyle şeyler bi evi paylaşıosun huyunu öğrenıosun iyi yada kötü hemen ani kararlar almasın birine danışsın eger arada dayak ıhanet gibi konular yoksa ki sanmıorum aşılamayacak hiç bir sey yoktur uzuldm zor bı durum

neyse canım sesini duyabilmişsin ya yeterli senin için...Allah hakkında hayırlısını versin.Sen güçlü ol edacım verdiği kararda yanında ol ki destek alabileceği birilerini hissetsin yanında...

nilgüncüm ne öte ne beri hiç bişi diyemiyorum inanırmısın..
kızla konusurken nutkum tutuluyo..sadece annenle konus diyorum sadece..
o neye karar vericekse onun arkasındayım her zaman..
allahım hakkında hayırlısı neyse onu versin..

amin canım amin...doğrudur canım nutkunun tutulması en az onun kadar üzülüyorsundur yaşadıklarına...ama dediğim gibi şu an sadece senin güçlü olman lazım,önce kendini toparla sonra mantıklı karar verebilmesi için konuş onunla...o kadar yakın arkadaş olduğunuz için belki de tek anlayacak kişi sensin onu canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…