2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben babama demiştim mutlu olursam kısmetim şansım mutsuz olursam kaderim der aşağıya otururdum ama malesef ki katlanılacak katlanılmayacak şeyler vardır kader diyorum arkadaşın için gerçekten allah yardımcısı olsun çünkü toplumumz o kadar duyarsız anlayışşız ki olnaların üstüne körükle gidilmesinden korkuyorum dedikoduların havada uçuşmasından onlar için mi yaşıyoruz hayır ama sinek mide bulandırıyor ..

gelsin buraya kayırt olsun neler konuşuldu dinlenildi belki rahatlar dicem demekle kalıcam kısmet kader böyleymiş yoksa hanki kız daha bir ay doğru dürüst olamdan baba evine dönmek ister allah güç kuvvet versin inşşallah

kızlar bende toparlanayım,vedalaşayım...bu size bu iş yerimden yazdığım son yazı :) :)
dikkat edin kendinize yarın evden görüşürüz artık :) :) öpüldünüz...

hiç bişey yapmıyorum boş boş oturuyorum 6 olmasını bekliyorum eve gitmek için, çok sıkıldım çok sıcak durduğum yerde terler akıyo bi an önce evime gidip üzerimi değiştirmek istiyorum... ne çok şikayet ettim dimi :))

kızlar akşama tavuk yapıyım dedim ama donduruca çözülmezki..
bugun evimin önünde pazar var..sebzelik bişiler mi alsam şimdilik..
ne yapayım sizce ??

kızlar akşama tavuk yapıyım dedim ama donduruca çözülmezki..
bugun evimin önünde pazar var..sebzelik bişiler mi alsam şimdilik..
ne yapayım sizce ??

hımm... sebze alsanda çoğu hemen pişmiyor edoşum...
Ancak patlıcan patates biber kızartma yapabilrisin :)

aslında onu düşünüyordum..dün gezmeye gittiğimiz için evde bişi yapmadım..kalan biberim kabağım var..kızartma yapayım o zaman..
yanına cacık olur dimi ?

Olur olurr...
Ben bide üstüne domates rendeleyip 1-2 diş sarımsakla kavurup sos yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim :))

her ikisininde tarifiniiiiiiiiiii isteriz isteriz
bende sosu öyle yapıyorum

Hemen vereyim çünkü bana hazır çorbadan daha kolay geliyor sanki..
3-4 yemek kaşığı unu margarinle fındık kabuğu rengine gelene kadar kavuruyorum... sonra küçük salcacıklar varya onlardan 1 pakete yakınını koyuyorum sonra su tuz falan kaynasın 5 dakka falan hazır bile :) Tabi ben tadına bakarak ayarlıyorum salçasını falan çoğu zaman

küçük salçacık ne be ya :44:
tmm spangleye gecelim bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…