- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.181
hmmmm canım istedi
evet canım evde annem yapardı ben sadece katlamaya yardım ederdim. Hamur hiç yoğurmamıştım. Ama görüyordum nasıl yaptığını. öyle yaptım valla.acemi şansı çok güzel olduuu
kızlar inanırmısınız dün ben mantı yaptım. canım çok çekmişti. valla rejim falan dinlemedim yoğurdum hamuru açtım bir güzel. eşim şok oldu. gerçekten sen mi açtın diyor. ama çok beğendi oda bozdu rejimi bir günlük 2 tabak yedi
kızlar bu akşam ne yemek yapıyoruz...
ben tavuk haşayıp kızartıcam..yanına pilav..
bide çorba yapıcam..
edda kapının önünde pazar var canım bence uğraştırıcı yemekleri hafta sonu yap lezzetle yiyin insan yoruluyor yemekten gelmiyor içinden beni öyle şahsen:)
taze fasulye al dolmalık biber biber kızart yoğurtla
markette hazır mantı var en olmadı yoğurtla
türlü olabilir
güzel yemek yapmaya mantıdan başladın yani,,,,,
kübracm tarif alalım hemen:)afiyet olsun
Ellerine sağlık tatlım... Çok hamaratsın maşallahhh :))) Bende yapmak istiyorum ama henüz oklavam yok ve cesaretimdee yokk
ben bugün zeytinyağlı barbunya ve köfte yapacağım
bi de yanına cacık
dün gittiğimiz arkadaş, ayranaşı çorbası, çoban salatası, dolma ve makarna salatası yapmıştı
pek yaratıcı olduğunu söyleyemem ama ne demişler; misafir umduğunu değil bulduğunu yer
ben bugün zeytinyağlı barbunya ve köfte yapacağım
bi de yanına cacık
dün gittiğimiz arkadaş, ayranaşı çorbası, çoban salatası, dolma ve makarna salatası yapmıştı
pek yaratıcı olduğunu söyleyemem ama ne demişler; misafir umduğunu değil bulduğunu yer
Aylin ne sorcam sana şimdi sonuçta siz akrabaların evinde de kalsanız birlikte yattınız ya tuaf hissetin mi ay bizde bayramda gitceğiz çekiniyorum sanki düşünsene mesela oda fazla yok kardeşleri felan karşı çekyatta yatıyor ay çok tuaf ya
barbunya bende aldım ama yapılısını bilmiyorum adaşım
dün cacık yaparken aklıma geldin..bir haftadır salatalık oldugu yerde..adaşım burda olsa hepsini yerdi didim..
Aylin ne sorcam sana şimdi sonuçta siz akrabaların evinde de kalsanız birlikte yattınız ya tuaf hissetin mi ay bizde bayramda gitceğiz çekiniyorum sanki düşünsene mesela oda fazla yok kardeşleri felan karşı çekyatta yatıyor ay çok tuaf ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?