- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.201
günaydınlarr bebişlerimmm hamarat arkadaslarım benimmm kışlık da yapacakmısınız?turşularınızı filannn :)ben bugün Ank'ya dönüyorumm Ayşe bi de sana bi sorum olucak canım araştırma görevlisi olarak başvuruda bulundun mu?bir bayan için en güzel iş ben ankya dönünce bu konuyu da arastıracagım
günaydınlarr bebişlerimmm hamarat arkadaslarım benimmm kışlık da yapacakmısınız?turşularınızı filannn :)ben bugün Ank'ya dönüyorumm Ayşe bi de sana bi sorum olucak canım araştırma görevlisi olarak başvuruda bulundun mu?bir bayan için en güzel iş ben ankya dönünce bu konuyu da arastıracagım
ben bugün zeytinyağlı barbunya ve köfte yapacağım
bi de yanına cacık
dün gittiğimiz arkadaş, ayranaşı çorbası, çoban salatası, dolma ve makarna salatası yapmıştı
pek yaratıcı olduğunu söyleyemem ama ne demişler; misafir umduğunu değil bulduğunu yer
zeytinyağlı taze fasülye ve pilav yapıcam
dünden kalan ayran çorbası var,yanınada salata tamamdır:)
Ay aylin hakkaeten sinir bozucu durum ya ben bile gittiğim her yerde kapı bile açık olsa tıklarım kaynımlar pc felan bakıyor kapı aralı görüyorum hani ama yinede tık tık derim mutlaka ki siz yeni evlisiniz yaz günü birde açarsın üsütünü başını ne bileyim düşüncesizlik yani
ben en iyisi uzun pijmalarımdan götüreyim :))))))))))
Deniz ben karışık turşu seviyorum lahana,kornişon,havuş falan...
Tarif ondada aynı mı ?
yani tabi biraz garip oldu ama bizim odamızda kimse yatmadı
gerçi bazen sinir bozucu durumlar oldu
kapıyı çalmadan içeri dalanlar falan
tabi içerde ters bi durum yoktu ama gene de en azından bi tıklatmak lazım
kayınvalidem bile öyle yaptı
şaşırttı beni hiç beklemiyodum
en azından bi tıklatsalar kendine çeki düzen verirsin yani
bayılırım ayran corbasına ama burlarda pek bılen yok sız nerelısınız
aynı canım aynı..
sizde abes bi durum yokmuş canm kayınvalidem bizi suç üstü yakalıodu az daha kapıyı caldı ama hemen gırınce ne oldumuzu sasırdık toparlanncaya kadr
sizde abes bi durum yokmuş canm kayınvalidem bizi suç üstü yakalıodu az daha kapıyı caldı ama hemen gırınce ne oldumuzu sasırdık toparlanncaya kadr
Ayy yapmak lazımmm edoşş,bugün yarın hamile kalsak canımız çekse falan evde bulunmalıı
kızlar 3dmax bilen yokkmu ya
ben bingöllüym canım,aslında her yerde ayran çorbası vardır
sen nerelisin canım
yoksada sen yap değişiklik olsn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?