2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydınlarr bebişlerimmm hamarat arkadaslarım benimmm kışlık da yapacakmısınız?turşularınızı filannn :)ben bugün Ank'ya dönüyorumm Ayşe bi de sana bi sorum olucak canım araştırma görevlisi olarak başvuruda bulundun mu?bir bayan için en güzel iş ben ankya dönünce bu konuyu da arastıracagım

Hoşgeldin Meltem'im... Tatil bitti demek :) Allahtan cumadan itibaren sıcaklıklar normale dönücekmiş canım...Ben yapmak istiyorum aslında turşu ama üşeniyorummm :))

Ay aylin hakkaeten sinir bozucu durum ya ben bile gittiğim her yerde kapı bile açık olsa tıklarım kaynımlar pc felan bakıyor kapı aralı görüyorum hani ama yinede tık tık derim mutlaka ki siz yeni evlisiniz yaz günü birde açarsın üsütünü başını ne bileyim düşüncesizlik yani

ben en iyisi uzun pijmalarımdan götüreyim :))))))))))

canımmm nasılsın görüşmeyeli,nasıl geçti tatil?

ayranaşı corbasına bayılrım bn:)))soguk corba derız bız katı ayrann ıcne haslanmıs pırınc ve uzerne salça doker ıcerız bayrlrım hatta buz da koyarız sıcaklarda:)))sen begnmedn mı edacm

SALATALIK TURŞUSU (3 litrelik kavanoza tam geldi)
Malzemeler:

1 kilo kornişon salatalık
su (mümkünse kaynak suyu)
4-5 çorba kaşığı kaya tuzu
1 çorba kaşığı toz şeker
10 diş sarımsak
2 çay bardağı sirke
10-12 al maydanoz
Yapılışı;

Taze, sert yapılı, küçük boy ve aynı kalınlıktaki salatalıklar kullanın. En uygun çesit “kornişon”dur. İçlerinde ezik, çürük ve küflü olanları ayırın; üzerlerindeki çamur, toprak v.b. kirleri yıkayın.
Salatalıkları kavanoza doldurun.
tuzunu uzerine ilave edin

AY KÜTÜR KÜTÜR BİR YİYESİM GELDİ SALATA TURŞUSU
Sarımsaklarınıkavanoza yerleştirin.
Sirkeyi içine boşaltın.
Suyunu salatalıkların tümü salamuranın içinde kalacak şekilde ilave edin.
Maydanozu kapak yapın ve kavanozun kapağını kapatın. Tezgah üzerinde yada düz bir zemin üzerinde 2 gün bekletin ki suyu azalırsa ki azalacaktır: üzerine biraz daha su ilave edin.
Kapağını sıkıca kapatıp, serin bir yerde 4-5 hafta bekletildikten sonra kullanabilirsiniz.
***Salatalık turşusunun yenilecek olgunluğa geldigi şöyle anlaşılır:Salatalıkların rengi sarıya döner; ortadan ikiye bölündüğünde etinin rengi dıştan içe doğru aynı ve saydam görünüştedir. Ayrıca tat, koku ve ekşilikteki değişme ile de anlaşılabilir.

bende öyle açık saçık şeyler götürmedim tabi
kayseri zaten serin geceleri
kaprili pijama götürmüştüm üstü kısa kollu falan
hayır yani sonuçta kocanla yatıyosun
sarılıyosun kolunu bacağını atıyosun
yani yanlızsın rahat hareket ediyosun
insan bi tıklatır
bende senin gibiyim
bazen kayınvalideme gidince onlar kayınpederimle mutfağa sigara içmeye giriyolar
bişey lazım oluyo giricem zaman kapıyı mutlaka tıklatırım sonuçta gizli bişey konuşur belki benm duymamam gereken
kendine konuştuklarına çeki düzen vermek ister
sinirim bozuldu yani öyle yapınca lars diye dalıyolar içeri
iyiki aynı evde yaşamıyoruz bu konularda biraz düşüncesiz anladığım kadarıyla
millet uyuyo bağıra bağıra konuşuyolar falan
ya bi sessiz olun dimi yani millet uyuyo ama yok nerdeeee

Son düzenleme:

sizde abes bi durum yokmuş canm kayınvalidem bizi suç üstü yakalıodu az daha kapıyı caldı ama hemen gırınce ne oldumuzu sasırdık toparlanncaya kadr

sizde abes bi durum yokmuş canm kayınvalidem bizi suç üstü yakalıodu az daha kapıyı caldı ama hemen gırınce ne oldumuzu sasırdık toparlanncaya kadr

ya kendi evimiz olsa belki bizde öyle yakalanabiliriz baksana
kimse kapı falan tanımıyo
kendi evimde birlikte falan yaşıyo olsam kapımı kilitlerim zaten
garantiye alırım yani
elalemin evinde nasıl iş üstünde olalım kız bir hafta tık olmadı yani

ben bingöllüym canım,aslında her yerde ayran çorbası vardır
sen nerelisin canım
yoksada sen yap değişiklik olsn:)

bn manısalıyım ama burda pek bılen yok gecen arkd.yaptım herkes cok sevdi sevmeyende oldu tabi:))anne tarafm konyalı bızım konyada ermenkte cok yapılır sogukcorba meşhurdur ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…