2011 gelin adayları buyrun sohbete

kız bizde kayınvalidemn evndeydık ama onlar asla odamıza gırmez hatta evden gıderler sız yenı evlısınız derlerdı hoş o zamanlar bizdede tık yoktu:)))ama deniyoduk iştee:)))kayınvalıdem hep cekınır gırmezdı odaya bn anne gır ceknme derm hep oda yazık kapıyı calıp gırınce bızıde oyle gorunce sasırdı tabı yani bizde fena bır sey yapmıoduk cilveleşioduk bir türlü:)))eşim de dioki şimdi annem sevndi içindendikkt etmek lazım :))söylemesi bnden

kızlar nişanlıyken deıl tbı evlıydık ozaman tövbe evliydik balayı dönüşü kayınvalıde zıyaretınde:)))

bn manısalıyım ama burda pek bılen yok gecen arkd.yaptım herkes cok sevdi sevmeyende oldu tabi:))anne tarafm konyalı bızım konyada ermenkte cok yapılır sogukcorba meşhurdur ondan sordum

anladım canım,herkesin damak zevki farklı tabi,ama soğuk ayran çorbası tam manisaya göre
sıcaktır şimdi oralar soğuk soğuk için ohh miss

iyiiyimm bebegimmm hayırlı olsun canım sana da evlendin :)mutluluklar dilerim dügün resimlerini görebilecekmiyiz?turşu yapacak kızlar turşunuzun içine limon tuzu da atın:)

tatlımm enim çok teşekkür ederim seninde hayırlı mutlu sağlıklı olsun inşalah
düğün resimleri elimde şuan için hiç yok,olunca paylaşırım sizinle canım..

aaa çok ayıp kaynana evinde..sabırsızlar sizi

zaman mekan dinlemiyo demekki

Aylin ne güzel vücüdun dinlenmiştir enişteyi düşünemiyorum sinir olmuştur bu duruma:

valla evet dinlendi baya bi
ama kociş için aynı şeyi söyleyemicem
ama üzüldüm yaa kıyamadım kocama gene
şimdi de yarın falan adet olucam zaten
bide bende gene acı oluyo kızlar yaa sizde de oluyo mu bu tür şeyler
kendimi kasmıyorum da artık yani alıştım sonuçta
ama gene neden acı oldu anlamadım
gece uykudan bile uyandım acısına ertesi gün bile acıma oldu yani

Allaha çok şükür bizimde öyle bi durumumuz olmadı ki biz bide 6 ay aynı evde yaşadık ailecekkk
(kahve yaparkanki öpücüklerini saymazsak )

Selam hatunlar ben geldim.

Dün bir tane sıfır ev beğendim.
1 ay sonra teslim ediceklerdi.
1100 Depozito ve emlak ücreti vardı.
Ağustos,eylül,ekim 3 ay fazladan kira ödenicekdi.
Ama yinede benim içim eve inanılmaz ısınmışdı.
Sevdiceğimde tamam ev güzel demişti.Tam istediğimiz yerde ve ev çok güzeldi.

Ama akşam benim sevdiceğim mantıklı bir açıklama ile daha erken olduğunu açıkladı.
Tabi bende çok kırıldım ev inanılmaz hoşuma gitmişti çünkü.
Sonra gece konuştuğumuzda bana nakit paramızın olduğunu ama tek başına olduğunu eğer o parayıda eve erkenden verirse eşya da zorda kalıcağımızı söyledi.
Eğer eşyaları alamazsam herkes gülücek bana dedi.Ben erkeğim desteğim yok lütfen fıstığım sen kocaya güven ben yine istediğin gibi ev bulucam.
Seni anlıyorum ama şartlarımız bu dedi.

Kızlar öyle konuşunca kendime geldimNasıl bir annedir bu gerçekden anlamıyorum.

Canım ara verdiğin için olabilir...
Benimde ilk reglimden sonra olmuştu..

Bencede canım daha çok erken yazık günah o verilen kiraya...
Eksiklerinizi alırsınız o parayla... Çok daha güzelini bulucağına eminim canım gönlünü ferah tut..
ve mümkün olduğunca sen eşine destek ol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…