2011 gelin adayları buyrun sohbete

eşimin birde ikizi var:))ama hiç benzemiyorlar hem tip olarak hem karakter olarak ayrı yumurta ikizleri ama kayınvalidem çalıstıgı ıcın ve iki cocuga bakma ıhtımalı az oldugu ıcın eşimi babaanesınn ve amcasnn yanna verms onlarn yannda büyümüş eşim babannesi bir kaç sene önce vefat eti hala unutmaz cok sever amcası yasıyor şükür ama epey yaslı ona bır sey olacak dıye aklı gıdıyor aılesnden cok onlara düşkün yani anlycanz ikiz cocukta zor

bizim ailede ikiz yok ama eşimn sülalesinde vr acaba olur mu ki:)))bi denemek lazımbnde isterdm ama önce hayallerimi gercekleştrdkten sonra hemde cok ısterm

az önce köşedeki büfeye gitmek icin ofisten cıktım resmen kavruldum kızlar
Allah dışarıda güneşin alnında çalışan herkese yardım etsin
özellikle de inşaat işçilerine ve çöpcülere şu taşıyanlara ve klimasız toplu taşıma kullananlara

ben ikiz cocuk isterim doğrusu, teyzelerim ikiz o yüzden benim olma ihtimali var

myday myday!!
kızlar tavugu nasıl yapayım akşama kayınpeder gelicek..haşlayıp fırınamı atsam kızartsammı??

canım ben geçende incik almıştım
teflon tavada hiç yağ koymadan kapağını kapatıp öyle kızarttım
çok lezzetli oldu kociş çok seviyo öyle
hemde yağ falan çekmediği için sağlıklı
sende öyle yapabilirsin
yanına da pilav ve yoğurtlu bişeyler yap havuç tarator falan
soğuk soğuk iyi gider bu sıcakta ohh salata ve karpuz bide daha ne olsun
bende bu akşam köfte yapıcam tost makinesinde kızartıyorum yağsız güzel oluyo
havuç tarator yapıcam bide dünden de domatesli makarnam var bide kapruz yeter bu yaz günü daha ne olsun dimi

bende bugün köfte yapıcam ama ben fırında pişiricem kocam öyle seviomuş
ama önceden bizde kardeşimle hep tost'da yapardık ızgara yapmış gibi güsel oluyodu

köftenin yanına barbunya yapıcaktım ama üşeniyorum acaba patates mi doğrasam yanına cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…