- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.421
sen ne konuşmuyorsun benimle he
neyyy bu ne kız böyle ne resmi ne beyni ya :)) Sen mi hissettin ?? Kımızı kurdele ne ya ne alaka? çözemedim:44:
neyyy bu ne kız böyle ne resmi ne beyni ya :)) Sen mi hissettin ?? Kımızı kurdele ne ya ne alaka? çözemedim:44:
Maşallahh edoşum ultrason gibi hislerin var... :)))) Ama nedense bende kız hissediyorum acun bey :)
aşkımsın sen nerelerdesinnnnn görmedim seni ben..niye gelmiyosun..çokmu yogunsun..kurban olurum hiç yazmazmıyım sana ben
buket yok meşhur soruda yok :) olsaydı patlatmişti acı varmıydı esra derdi :))))))))))))))
yok canım o zaman daha çıkmaz ama regl in birgün bile gecikse o aralarda çıkıyo canım. Sen en son ne zaman olmuştun
abboooooooo bende giriyorum oraya ve benden sonra bir e harfi noooooooooooooooolamaz
loğusa olacaksın ya hastanede kırmızı kurdelen başında falan onu hissetti edoş kız
ay emine kız bana kız gibi geliyor valla yawww
ayyy hiç sorma kuşummm ya işler her zamanki gibi çok yoğun oda arkadaşım doğurduğu için izine ayrıldı eylülde iş başı yapacak diğer elemanda nişanı varmı bende tek kaldım yetişemiyorum yawwww
ay emine kız bana kız gibi geliyor valla yawww
kız emoşşşşşşşş nurgül o işi çözer aslında dimi..anladın onu sen
kızım anlamadınmı..bi an sen canlandın gözümde kırmızı kudele kafanda..pembe pijama..kızın olucak diyorum..
Ayy canımm anlayamadımm ya pardonn.. Kız olmasın yaa görümceme çekmesin ya konuşturuyosunuz beni yapmayın bacılar hamileliğim boyunca kimseyi kınamam kimseyi kötü görmemem ve asla büyük konuşmamam gerekiyoo. Bende zaten kimle inatlaşsam hep karşıdakinin dediği olur şimdi siz diyosunuz ya kız ben de ille de erkek ille de erkekdiye inatlaşıyorum ya kesin kız çıkar yani eminim. O yüzden Allah sağlık sıhhat versinde cinsiyeti önemli değil diyerek görümce mevzusunu kapatıyorum :))
Ayy canımm anlayamadımm ya pardonn.. Kız olmasın yaa görümceme çekmesin ya konuşturuyosunuz beni yapmayın bacılar hamileliğim boyunca kimseyi kınamam kimseyi kötü görmemem ve asla büyük konuşmamam gerekiyoo. Bende zaten kimle inatlaşsam hep karşıdakinin dediği olur şimdi siz diyosunuz ya kız ben de ille de erkek ille de erkekdiye inatlaşıyorum ya kesin kız çıkar yani eminim. O yüzden Allah sağlık sıhhat versinde cinsiyeti önemli değil diyerek görümce mevzusunu kapatıyorum :))
:)) aman acı olmazmı yaa iki tecrübesiz bir araya geldi, kızlar ben haa acı hissediyoum yaa, gerçi geçen haftaya göre daha iyi ama fenalardayım...
Geçen ayın 28inde olmuştum...
canım bu ayın 12 sinden itibaren falan yarına kadar riskli günlerindesin yani geçen hafta maçlar yoğun olduysa bana eşlik ediceksin büyük ihtimalle :)) Canım Yinede Allah bilir tabi bu işlerde biraz kısmet işi çocuk ne zaman olması gerekiyosa o zaman hamile kalıyosun kader e inan
Deniz bize yeğen yap,Deniz bize yeğen yap,Deniz bize yeğen yap...
:92::92:
esra kız bize resim ekleyemeyecekmisin yawww düğün resimlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?