- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.441
Hoşbuldum Eda'cım oturuyorum ama yemeğim yok beee yemek yapmam lazım.
Nurgül'üm faceye ekledim ama çok zor oluyor yaa, denicem eklemeyi birde bütün resimler ulaşmadı henüz videolar çok zor.
Düğün stresinden farkedememişiz ama gayet güzel geçmiş :))
İzleyip gülüyoruz, birde kına yıkatma videosu var izlerken kırıldık gülmekten :))
buket yok meşhur soruda yok :) olsaydı patlatmişti acı varmıydı esra derdi :))))))))))))))
kız emoşşşşşşşş nurgül o işi çözer aslında dimi..anladın onu sen
ozaman sizin için pırtlıyım bir tane
ozaman sizin için pırtlıyım bir tane
Özledik seni esroşş valla... Düğün videoları düğünün en eğlenceli şeyleri sanırım bizde baya güldük.
özellikle eşimin harmandalı oynayamamasına
esra o acı denen illet hemen hemen hepimizde oluyor malesef gerçi alıştım ben biraz acı pek olmuyor ama yinede arada acıtıyor canımı
ilk zamanlar yanık kremi vardı onu sürüyordum ben birde ılık su ile yıka diye söylemişti biri ilş. sonrası
sıcakalrda pöffff
:))))) ay alemsin esracım yaaa seninkisi en kalitelisinden baksana bütün engelleri aşmışta gelmiş anneciğine :)) ne cengaver bi delikanlı olacak bak gör dersin ki gelişinden belliydi zaten :)))
Hımm bak bu da var diymi ama :)) şeker alıntıyı silsene birazdan silicem
Ayy benim eşimi kınadan sonra getirdiler şok oldum, hiç anlamaz oyundan zaten 2 adım attı sonra bitti kına
Deniz seninki ikiz canım... 1 oğlan 1 kız
maşalllllahhhh
zaten iki ay önce öldüm öldüm dirildim gibi hissettim ikiz olunca artık düşünemiyorum nasıl pıretlayacak abooooooooo
Valla denizim şaka bi yana bizim sülalade çok ikiz var... daha yeni kuzenimin ikizi olduu hem anne tarafı hem baba tarafından var yaa benimde olursaaa :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?