2011 gelin adayları buyrun sohbete

Özledik seni esroşş valla... Düğün videoları düğünün en eğlenceli şeyleri sanırım bizde baya güldük.
özellikle eşimin harmandalı oynayamamasına

esra o acı denen illet hemen hemen hepimizde oluyor malesef gerçi alıştım ben biraz acı pek olmuyor ama yinede arada acıtıyor canımı

ilk zamanlar yanık kremi vardı onu sürüyordum ben birde ılık su ile yıka diye söylemişti biri ilş. sonrası
sıcakalrda pöffff

:))))) ay alemsin esracım yaaa seninkisi en kalitelisinden baksana bütün engelleri aşmışta gelmiş anneciğine :)) ne cengaver bi delikanlı olacak bak gör dersin ki gelişinden belliydi zaten :)))

Son düzenleme:

Özledik seni esroşş valla... Düğün videoları düğünün en eğlenceli şeyleri sanırım bizde baya güldük.
özellikle eşimin harmandalı oynayamamasına

Ayy benim eşimi kınadan sonra getirdiler şok oldum, hiç anlamaz oyundan zaten 2 adım attı sonra bitti kına

Bende vazelin duymuştum ilk zamanlar ondan kullandım, yengem çok kızdı sürekli kullanma dedi iyikide kızmış yoka hala onunla geçiştiriyor olacaktım.

Nurgülüm resimlerin harika ama yorum yapamadım modem karşı tarafta net bir gelir bir gidiyor çok yavaş...

kızlar yazamadm film seyredioduk akşam mesai bitmesne 1 saat kaldı neseki çarsı pazar dolaşacagm bırde akşama mantı yapacagz eşimle beraber:))))

zaten iki ay önce öldüm öldüm dirildim gibi hissettim ikiz olunca artık düşünemiyorum nasıl pıretlayacak abooooooooo

Valla denizim şaka bi yana bizim sülalade çok ikiz var... daha yeni kuzenimin ikizi olduu hem anne tarafı hem baba tarafından var yaa benimde olursaaa :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…