2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kuzeninin düğünü var pazar günü önce mevlüt sonra düğün yani saç baş yapılacak nasıl olacak bilmiyorum 10 da konvay sünnet bu sabahın köründe 12 kadar yollarda arabayla düt düt pöfffff düğün için elbise parası verdi doğum günü hediyesi diye bakalım kayınvalidem çarşıya çıkmış
kızlar sizce bana hediye alır mı ???????????? Bekliyorum alması gerekir çünkü

Bence unutmadıysa kesin alır deniz ama yaşlı insanlar biraz unutkan oluyor,eşin hatırlattıysa alırr :)

ilk ikiyi alayım dicem hasta olmama 2 hafta var olursam eğer buda bir ihtimal artık yazılanlardan sonra
iki şımarıklık duygusallığımın dışında var ama ne bileyim sanki bişey eksik bende şuan bir beklentim var ama ne odluğumu bilmiyoum

3 hamileysemde çocukumun genç ve çıtır asnnesi olacak :)))))))))) anne kız büyürüz

bence unutmadıysa kesin alır deniz ama yaşlı insanlar biraz unutkan oluyor,eşin hatırlattıysa alırr :)

biliyor unuttuğunu asla düşünemiyorum çok zeki çünkü benim kayınvaldiem bazen yetişemiyorum bile zekasına:) kayınlarım aradı evden henüz aramadı akşamı bekliyor olabilir

Aslında eskiden öle bi hayalim vardı,,yani böle 23-24 de evleneyim hemen doğurayım çocuğumla hep abla kardeş gibi olalım falan diye ama şimdi hiç cesaretim yok şimdi çocuk yapmak için :97:

biliyor unuttuğunu asla düşünemiyorum çok zeki çünkü benim kayınvaldiem bazen yetişemiyorum bile zekasına:) kayınlarım aradı evden henüz aramadı akşamı bekliyor olabilir

Oyy maşallahh... O zaman kesin hediyesiyle beraber kutlucak akşama onu bekliyor :)

Bir kere doğumdan çok korkuyorum nedense anlatılanlar felan
henüz hazır hissetmiyorum daha herşey rayına oturmamışken borçlarımız bitmemişken
ne bileyim sanki biraz daha beynimin bu konuda büyümesi gerekiyor çok seviyorum çocuklareı ama

Yaa bende henüz hazır hissetmiyorum kendimi ama işte geç kalmaktanda korkuyorum... insanın yaşı ilerledikçe bazı şeyler daha zor geliyor...
bide ben 2 çocuk istiyorum Allah nasip ederse :)

adaşım & Kübra'cım
ben hemen cocuk yapamam ki, ameliyat olucam bayramdan sonra
iyileşme süreci olucak ondan sonra yaparım Inşallah
Allah beni anne olmaya layık görürse.....

Deniz dün bende kocama küstüm, sabah saatim çaldığı zaman birkaç gündür sarılmadığı icin
Yazık o da diyo ki; sarılırım sıcak diye itersin, sarılmam trip yaparsın
napıcağımı şaşırdım bir kararsen de bende şizofren olmasam

kızlar bizde dün akşam eşimle bebiş muhebbeti yaptık
hadi gel bebek yapalım diyo bana
ama kız olsun diyo
deli gibi kız bebek istiyo
benim için hiç farketmez a
ma inşallah allah gönlümüze göre verir
valla bu ara çok fena bebiş isteği var içimde ama
daha çok erken yaa
allah bilir gerçi hayırlı zamanı ama
seneye yaza falan hamile kalmak istiyorum

bu arada deniz sen kaç yaşına giriyosun şimdi

hayırdır eda ne ameliyatı
aslında benim de ameliyat olmam lazım burnumdan
burun kemiğimde eğrilik var onun düzeltilmesi lazımmış
hamilelikte falan çok zorlarmış beni
hamile kalmadan olsam iyi olucak ama
hiç cesaretim yok
burun kemiğim kırılıp yeniden yapılcak
nasıl olcak yaa çok korkuyorum

Edacım geçmiş olsun canım ne ameliyatı,inşallah önemli bişi değildir...

rahmime yapışık miyomlar var aylincim
onlarla hamile kalmam imkansız mış, o nedenle bende en kısa sürede ameliyat olmayı planlıyorum
ayhhh korkutmak istemem ama burun ameliyatı cok fena, arkadaşım 2 sene önce kasım da oldu burun estetiği/ameliyatı hala arada burnum sızlıyo dio kız

evet zaten zor olduğunu biliyorum
2-3 gün hastanede kalmam gerekirmiş
üff yaa düşününce bile kötü
burun kemiğimi kırıcak yeniden yapıcak yaa
valla burun estetiği olanlar nasıl oluyo bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…