- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.621
herkese merhabalar 17 temmuzda evlendim ama iyi gitmeyen ilşki sırasında acı çekmem cok mutsusuzum evlenen arkadaşlar sizdede aynı şeyler oluyor mu hiç zevk almıyorum
zuhalcim hafta sonu seni temizlik bekler artık ne dersin
bütün kızlarda mı olur ya bu iş niye böyle ki
dur daha yaa 5 gün olmuş evleneli
hemen acı geçer mi öyle
ben 2.5 aylık evliyim hala acı çekiyorum bazen
neden mutsuz oluyosun ki bu gayet doğal bişey herkes acı çekiyo yani ilk zamanlar
daha çok yeni canım sabırlı ol insan moreli bozuluyor ama geçici şeyler bende saatlerce ağlamıştım ama şuan ki bilgilerime sahip olsaymışım hiçte gerek yokmuş öylr ağlanmaya sızlanmaya belli bri süre zaten adapte sıkıntısı yaşayabilirsin ten uyumsuzluğu olabilir bunları görmezden gelecksin zevk için erken bir süreç olay beyinde bitiyor kendini hazır hissedince bence yaşayın eşinde umarım anlayışlıdır
cnm haklısın da acı çok geriyo beni eşim için katlanıyorum artık bi de tek ben yaşıyorum sandım doktora gıtmeyi düşünüyodum
bende de öyle bişeyler yolunda gitmiyo ama ne olduğunu bile anlayamıyorum...bende 3 temmuzda evlendim...
cnm haklısın da acı çok geriyo beni eşim için katlanıyorum artık bi de tek ben yaşıyorum sandım doktora gıtmeyi düşünüyodum
zuhalcim hafta sonu seni temizlik bekler artık ne dersin
kradese bu evli mutlu yu nasıl yaptın...
Canım hepimizin acıları oldu ama geçiyor inan... Bide sadece görev olarak düşünme,yani eşim için katlanıyorum falan deme bence...
cnm eşimde çok rahatsız oluyor sanki zorla yapıyomuşum gibi diyor valla geriliyorum bu kadar acı çekeceğimi sanmıyordum neyse herkeste oluyormuş inşaallah zamanla geçer
ben seni rahatlatayım o zaman biraz
benim ilk bir ay her ilişkiden sonra kanamam oldu bide acının yanında
hemde adet kanaması gibi düşün yani
o yüzden takma çok fazla
kendini de kasma rahat ol acıycak diye düşünme
en azından ilişkiye girebilmişsiniz biz ilk bir hafta ilişkiye bile giremedik
sanki duvardı yani orası
çok teşekkür ediyorum rahatladım en azından tek ben yaşamıyorum en azından bundan sonra daha rahat olmaya gayret edicem
ya aslında bende öyle bişey olmadı.balayına gittiğimizde idrar yolu enfeksiyonu oldum ama bayağı kanamalı falan dr a gittik balayında dediki dr balayı sistiti olmuşsun. ben 3 gün afedersiniz idrar yaparken ağladım.çok canım acıyodu.sonra uzaklaştı eşim.ama diyo bişey olursa ya sen acı çekersen, zaten nöbetli çalışıyo çok az görüyoruz birbirimizi hiç bişey anlmadım evliliğimizden henüz...
bende de aynen kan geliyor bu kan ne kadar sürer doğum kontrol hapından zannediyordum gelen kanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?