2011 gelin adayları buyrun sohbete

canm burda deşifre olmamak adına koymuyorm şimdi görün die koydm bilmiodum yasak oldunu siteyi dha öğrenebilmiş deilim

ben ilk defa böyle bir yasak olduğunu duydummm

dün speedy gonzalez uyardı ya resim ekleyip silmek mesaj boşaltmak yasak diye ondan mı acaba?

ben o uyarıyda görmedim ki. yasak olduğunu bilmiyorduk hiç birimiz

bilgimiz yoktu sakıncası ne anlamadm arkd.geri istioruz uyarıyı çoğumuz görmedik ayrıca türkçe mi bilmiosunuz gibi uyarı şeklide hiç hoş deil çocuk azarlar gibi.

daha düne kadar resim ekleyip siliyorduk sorun olmuyordu şimdi neden böyle sorun oldu ben anlamadım evet yelize katılıyorum o nasıl bi uyarı cümlesi anlamış değilim hepimiz türkçe konuşuyoruz ama sizi görmedik galiba

elçinnnn sennn mersini bırakıpta nasıl gittin ist'a hep kulaklarını çınlattım babama da diyorum baba ben bundan sonra mersinli oluyum diyorum bu sene çok sevdim çünkü fazla bir sıcak yoktu akşamları da esiyordu
[B]bende iyiyim canım çalışıyorum pek zamanım olmuyor buraya gelmeye birde yeni başladım ya işe göze batmak istemiyorum sen nasılsın nasıl gidiyo evlilik[/B]

meltemcim işte işin içinde aşk olunca öyle bir bırakıyonki anlatamam
sende bırakacan ankarayı gelecen ist. kalabalıgaa doğaya hasret kalacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…