2011 gelin adayları buyrun sohbete

zeynep biz yeni eleman aldık benim salı günü son iş günüm yeni aldıgımız kızın adı zeynep kıza her zeynep dedigimde sen aklıma geliyon

zeynep biz yeni eleman aldık benim salı günü son iş günüm yeni aldıgımız kızın adı zeynep kıza her zeynep dedigimde sen aklıma geliyon

ayy cnm benim.
ne güzel unutmuyorsun beni hiç
tatlım ya onca şy yazdım gitmedi
nasılsın?
neler yapıyorsun;? hazırlıklar ne alemde gelinliğin falan karşılaşmıyrz kii hiçç

iyim zeynepcim napim ya koşturmaca walla yogunluk başladı ay başında ist. gidecem eşyaları götürecem kısmetse evimi dizecem nasıl olacak bilmiyorum mobilyalarım yapılıyor inş güze olur korkuyorum istedigim gibi olmaz diye evimin mutfagı çok küçük olmuş nişanlım öle diyor ona canım sıkıldı ama napalım kira ödemicez 1-2 yıl sonra ev alacaz kısmet olursa idare etmek zorundayız

elcin cnm üzme hiç canını
keyfini çıkart
ilerde daha büyük bir eve çıkarsınız.mutlu olun yeter.
hayırlısı olsun bakalım ne güzel yerleştirceksin evini.
güzel koşturmacalar ama sanırım insan yuvasından ayrılma derdinden tadını çıkartamıyor
bende düşününce diorum ne güzel sevdğimle olucam sonra da diyorum annemden babamdan ayrılcam dokunuyor insana.
ama yinede rabbim her genç kıza nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…