- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #8.581
gunaydin kizlar bu aralar hic giremiyorum ama size selam vermek istedim.. aklimdasiniz.. bu hafta isler cok yogun vakit bulamiyorum.. hafta sonu burdayim insallah.. opuldunuzzz
Ben yuvarlak yuvarlak siyah beyazlıyı beğendim.
O lila renk ağırlıklı olan bana ucuz duruyo gibi geldi.
Diğer desenli olanda çok karışık göz yoruyo. Bence ortadaki. :hulya:
ben 2.çok beğendim
kırmızı olan herşeye bayılırım da ben aklinialirimsmile
3. model hoşuma gitti bnm boshayallersmile
ben evde bakabilcem.
Kızlar görümce, elti ve kayınlarınızlar sık görüşürmüsünüz?
iyim zeynepcim napim ya koşturmaca walla yogunluk başladı ay başında ist. gidecem eşyaları götürecem kısmetse evimi dizecem nasıl olacak bilmiyorum mobilyalarım yapılıyor inş güze olur korkuyorum istedigim gibi olmaz diye evimin mutfagı çok küçük olmuş nişanlım öle diyor ona canım sıkıldı ama napalım kira ödemicez 1-2 yıl sonra ev alacaz kısmet olursa idare etmek zorundayız
Günaydınlar hatunlar =))
aşagıda kimsecikler yok gibi görünüyor..
Günaydın mervecim... Nasılsın???
gunaydin kizlar bu aralar hic giremiyorum ama size selam vermek istedim.. aklimdasiniz.. bu hafta isler cok yogun vakit bulamiyorum.. hafta sonu burdayim insallah.. opuldunuzzz
Günaydınlar hatunlar =))
günaydın kzlarr
aslıcım taçın sadece sitesindemi geçerli o indirimler yoksa mağazalardadamı geçerli.dün aradım taç mağazasını şuan yok...olunca haber varirizdediler
günaydın kızlarrrr
güzel geçsin gününüz
ben bakmayı unuttum. :kedi:
bende de 3 görümce 2 elti olacak.görümcelerimle görüşürz problem yok ama eltiyle görüşmek gelmiyor içimden ısınamadım gitti 6 yaş küçük bende :))) otursub oturduğu yerde :))
eltilerle yakın olabileceğimi hiç düşünemiyorum ama görümcelerimle kıyafetlerimi bile paylaşabilirim kardeşlerim gibi görürüm onları
görümcelerinle aran iyiyse oda güzelbende görümce yok
bende de 3 görümce 2 elti olacak.görümcelerimle görüşürz problem yok ama eltiyle görüşmek gelmiyor içimden ısınamadım gitti 6 yaş küçük bende :))) otursub oturduğu yerde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?