2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok unutkanım bn kızlar bna 3 deil 10 defada söyleyebılrsnznefret edıom bu huyumdan işlermı haffletım hemen atıcam bılgısayarm yanmda ordan yuklerm

ya yelis bu unutkanlığın sebebi ne acaba. bende de çok var. nasıl kurtulacağım bilmiyorum. bana bişey söyle iki dakika sonra aklımdan uçup gidiyro. bişey değil bazen ailem içindede acaba sallamıyuormu diye düşünenler olacak diye kokruyorum. kayınvalideme hastane için telefonla randevu alacaktım kaç kere söyleedi unuttum. kadın benim yüzünden kaldı

bunu çaresi yok çocuklugumuze dönmek lazım temelden:))))bn tahlil falan yatordm vitamn eksikliği falan yok ama hep unutkadrm alıştm herkeste alıştı kısa bir süredrde eşimn ailesi alışmaya çalışıyor b vitamnı eksikliğinden oluyor ama bn hep böyleydm caresi yok kübracm bol bulmaca çöz faydası olur belkı((

ee kızlar daha daha nasılsınız akşama yemekler neler var

valla ben bu akşam nedense çok özeniyorum
dün geceki tartışmanın ardından güzel bi akşam geçirelim svediceğimle
pratik şeyler yapıcam gerçi ama eşimin sevdiği şeyler
mercmek çorbası yapıcam
patatesleri haşlayıp ortalarına yoğurtlu mayonezli garnitür koyucam (adını bilmiyorum)
pilav yapıcam
bide şoklanmış dönerlerden alıcam tost makinesinde ısıtıcam kocişe de karpuz aldırırım bide

tiramisu yapıcam bide

bazen bende özeniyorum am abzende halim kalmıyor .

senin maşallahın var o kadarda yapmam sanırım aylinnn

bazen bende özeniyorum am abzende halim kalmıyor .

senin maşallahın var o kadarda yapmam sanırım aylinnn

bazen benim de hiç canım istemiyo kübracım
ama dün akşam baya kötüydü
bu akşam düzeltelim durumumuzu diyorum
ikimizde de suç vardı çünkü
ikimiz özür dileyip sarılıp uyuduk şuan küs değiliz ama
daha da iyi olalım istiyorum
sevdiği şeyleri yapayım
bide tatlı yapayım tatlı yiyelim tatlı olalım dimi ama
bişey yokki kübracım bunlarda hepsi kolay ve hazır şeyler zaten

malesef bendede aynı sorun var b vitamini eksiğinden şüphelendi doktor test yaptı olması gerek maksimum miktarın 3 katı fazla b vitaminn çıktı doktor şok oldu sen 3 öğün et mi yiyorsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…