- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.761
yeliz mutfagını görmek istiyoruz ne zaman yüklüceksin..meltem 3 kere söyledi saydım
çok unutkanım bn kızlar bna 3 deil 10 defada söyleyebılrsnznefret edıom bu huyumdan işlermı haffletım hemen atıcam bılgısayarm yanmda ordan yuklerm
sabah beri fındık soyup soyup yiyorum :)))
hayırdır deniz köyden mi geldi .
ee kızlar daha daha nasılsınız akşama yemekler neler var
kiracı gitmişti ben seviyorum diye taze getirmiş
ya yelis bu unutkanlığın sebebi ne acaba. bende de çok var. nasıl kurtulacağım bilmiyorum. bana bişey söyle iki dakika sonra aklımdan uçup gidiyro. bişey değil bazen ailem içindede acaba sallamıyuormu diye düşünenler olacak diye kokruyorum. kayınvalideme hastane için telefonla randevu alacaktım kaç kere söyleedi unuttum. kadın benim yüzünden kaldı
ee kızlar daha daha nasılsınız akşama yemekler neler var
valla ben bu akşam nedense çok özeniyorum
dün geceki tartışmanın ardından güzel bi akşam geçirelim svediceğimle
pratik şeyler yapıcam gerçi ama eşimin sevdiği şeyler
mercmek çorbası yapıcam
patatesleri haşlayıp ortalarına yoğurtlu mayonezli garnitür koyucam (adını bilmiyorum)
pilav yapıcam
bide şoklanmış dönerlerden alıcam tost makinesinde ısıtıcam kocişe de karpuz aldırırım bide
tiramisu yapıcam bide
bazen bende özeniyorum am abzende halim kalmıyor .
senin maşallahın var o kadarda yapmam sanırım aylinnn
bunu çaresi yok çocuklugumuze dönmek lazım temelden:))))bn tahlil falan yatordm vitamn eksikliği falan yok ama hep unutkadrm alıştm herkeste alıştı kısa bir süredrde eşimn ailesi alışmaya çalışıyorb vitamnı eksikliğinden oluyor ama bn hep böyleydm caresi yok kübracm bol bulmaca çöz faydası olur belkı ((
malesef bendede aynı sorun var b vitamini eksiğinden şüphelendi doktor test yaptı olması gerek maksimum miktarın 3 katı fazla b vitaminn çıktı doktor şok oldu sen 3 öğün et mi yiyorsun dedi
bugün 2. dondurmamı yiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?