- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.721
edacım evın cok rahat çok güsel beyazla siyahın uyumuda güsel olmuş mutfagında neden kırmızı kurdeleler vr adetten mı merak etmm
yatak odasındakı halımı dıom canm bn hafıf parlak sımlerı vr gıbı leke tutmuo antıbakterıyeltam şagi tarzında deil
albüme koydum canım. buradan siliyorlar
çok güzel duruyor canım ölçüsünü htırlıyor musun? Ben senin halının açık renginden istiyorum desensiz düm düz o renk köşe koltuğumu mor seçtim perdeyide gri yaptırmayı planlıyorum
geçen ay bugun bu saatlerde kuafördeydim
kızlaar slikon kalıpta kek denedim harika oldu, çok güzel kabardı çatladı üstü.
Tavsiye ederim, birde 2 yumurtam kalmıştı hamuru kıvamına getirmek için sütünü fazla koydum, çok mutlu oldum, yesin askerceezlerimiz...
Ayy bende kuafördeydim, ama o güne dönmek istiyormusun diye sor...
I-ıh!
Ayy bende kuafördeydim, ama o güne dönmek istiyormusun diye sor...
I-ıh!
canım şuan yanımda resmi yok akşam çekerim inşallah eklerim.
kızlaar slikon kalıpta kek denedim harika oldu, çok güzel kabardı çatladı üstü.
Tavsiye ederim, birde 2 yumurtam kalmıştı hamuru kıvamına getirmek için sütünü fazla koydum, çok mutlu oldum, yesin askerceezlerimiz...
tamam canımm bekliyorumm :)biz de oturma odasına halı aldık yeni çok tüyleri çıkıyo sinir olduk Zeynepcimm depremi duydum hemen nişanlımı aradım sonra hemen buraya yazdım sen belki yazarsın diye aklım sen de kaldı yelizcimm senin yanında mutfak resmin varmı
ne çabuk yaptın kız ellerine sağlık. Ben evdede silkonlara yapıyordum çok memnunum kendime daha almadım ama alacağım
meltem iyi noktayı parmaklamış kübracım bu halın tüy döktümü ilk zamanlar?
benimki 160-230 cm canım. ama her boyutu var sen sietsine bak canım görürsün istediğin gibi açıkrenkte var.
kızlar bu akşam kocişime güzel bi sofra hazırlamak istiyorum
bide tiramisu yapmaya karar verdim
inşallah güzel olur
ilk kez yapıcam
yok canım hiç pisliği olmadı diğer odalarım toz içindeyken oturma odam hep temizdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?