2011 gelin adayları buyrun sohbete

edacım evın cok rahat çok güsel beyazla siyahın uyumuda güsel olmuş mutfagında neden kırmızı kurdeleler vr adetten mı merak etmm

cnm benim çok sağol.. koltuklarım koyu kahve aslında resimler de siyah çıkmıs..sağol canım yorumun için..
evet kurdele takılır evden çıkarkende çeyizlere takılmıstı böyle..adet işte..

kızlaar slikon kalıpta kek denedim harika oldu, çok güzel kabardı çatladı üstü.
Tavsiye ederim, birde 2 yumurtam kalmıştı hamuru kıvamına getirmek için sütünü fazla koydum, çok mutlu oldum, yesin askerceezlerimiz...

çok güzel duruyor canım ölçüsünü htırlıyor musun? Ben senin halının açık renginden istiyorum desensiz düm düz o renk köşe koltuğumu mor seçtim perdeyide gri yaptırmayı planlıyorum

benimki 160-230 cm canım. ama her boyutu var sen sietsine bak canım görürsün istediğin gibi açıkrenkte var.

düğündaş slikon kalıp nasıl bişi ya..
ben o klipsli kalıpta kek yaptım bi kere damlatıyo ya hiç sevmedim tmm kabartıyoda damlatması sinir

tamam canımm bekliyorumm :)biz de oturma odasına halı aldık yeni çok tüyleri çıkıyo sinir olduk Zeynepcimm depremi duydum hemen nişanlımı aradım sonra hemen buraya yazdım sen belki yazarsın diye aklım sen de kaldı yelizcimm senin yanında mutfak resmin varmı
canım şuan yanımda resmi yok akşam çekerim inşallah eklerim.

ne çabuk yaptın kız ellerine sağlık. Ben evdede silkonlara yapıyordum çok memnunum kendime daha almadım ama alacağım

meltem iyi noktayı parmaklamış kübracım bu halın tüy döktümü ilk zamanlar?

kızlar bu akşam kocişime güzel bi sofra hazırlamak istiyorum
bide tiramisu yapmaya karar verdim
inşallah güzel olur
ilk kez yapıcam

bende bende yapayım..ama hiç kafam basmıyo neye ne gider sinir oluyorum kendime..
ama gecen ıslak kek yaptım kızlar çok sever eşim..
o akşamda misafirim geldi iki kaynım ve kayın peder..gece 1e kadar oturdular kek ikram ettim..yediler..eşimde zaten tepsinin yarısını 3 günde bitirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…