- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.781
magnum balbadem başka dondurma yemm ayy canm istedi ama işlermz cok yogun ufff
bunu çaresi yok çocuklugumuze dönmek lazım temelden:))))bn tahlil falan yatordm vitamn eksikliği falan yok ama hep unutkadrm alıştm herkeste alıştı kısa bir süredrde eşimn ailesi alışmaya çalışıyorb vitamnı eksikliğinden oluyor ama bn hep böyleydm caresi yok kübracm bol bulmaca çöz faydası olur belkı ((
doğru demiş vlaa:)))))untkanlk bi tür psikolojik bir hastalık
bi magnum, bi max yedim işteki arkadaşşlar sağolsun alıp geliyolar,,,,
benide yarım saat muayene etti bir sürü test istedi sonuç olarak pisikolojik dedi:84:
bende yaz başından beri 2 külah dondurma yedim
nerden bildim bnada tam aynısınıdiodu ancak dr.nasıl baktıysam vazgeçtiehh oda bizim kusurumz olsun:)
afiyet olsn kübracm iş yeri arkd.söyle bizede alıp gelsin
ooo buket naptın ya,,, ben külah külay yiyorum valla ,, başka türlü açılamıyorum,,,,
psikolojik olduğunu öğrenmek için 70 tl bayıldım keşke doktordan önce sana sorsaymışım param cebimde kalırdı
psikolojik olduğunu öğrenmek için 70 tl bayıldım keşke doktordan önce sana sorsaymışım param cebimde kalırdı
bende iki ane yedim benimde favorim magnum karadur böğürtlenli
zaten dr lar işin içinden çıkamayınca hemen psikoojik idyorlar. olan paraya oluyor
valla kızlar bi şikayetiniz olrsa bizim hastanye gelin,,, adan zye herşeyini araştırıyolar,, biraz geç çıkıyosun hastndn ama ,, komple çekap işte,,
valla kızlar bi şikayetiniz olrsa bizim hastanye gelin,,, adan zye herşeyini araştırıyolar,, biraz geç çıkıyosun hastndn ama ,, komple çekap işte,,
nerdesn sen kübra
hangi hastane hayatcım
geçen senede kalp çarpıntı şikayetim vardı bir sürü test yaptı 2 gün holter cihazı ile dolaştım 3 kere felan çağırdı sonuç psikolojik:84:
afyon üni. hastnesi,,,,
uzak ısrar etme gelemm:)
bende iki ane yedim benimde favorim magnum karadur böğürtlenli
zaten dr lar işin içinden çıkamayınca hemen psikoojik idyorlar. olan paraya oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?