2011 gelin adayları buyrun sohbete

yaklaşık 1 kilo salatalık yedim gün içinde kızlar

fekaaat hala yarına ne hazırlayacağımı bilemiyorum gerçekten beynim durdu

aaa eft esraa naptık ıkı acaba zuzu da ortalarda görünmüyor bn işlerimi bitirdim şükür gözlerm çift görüyor yaa kızlar mutfagımı ve banyomu sıze cok once cekmıstım resmlerını ama dıjıtal makınemde kalmış bılgısayarmda yok yarn atarm unutmazsam:))))

Yemekte inşallah hafif şeyler vardır hiç yiyesim yok evimde dinlenmek istiyorum ya şimdi ordada kalk yardım et kaldır yorgun yorgun

nereye gidiyosun denizcim yemeğe

yaklaşık 1 kilo salatalık yedim gün içinde kızlar

fekaaat hala yarına ne hazırlayacağımı bilemiyorum gerçekten beynim durdu

hıyar canavarı eda

Yemekte inşallah hafif şeyler vardır hiç yiyesim yok evimde dinlenmek istiyorum ya şimdi ordada kalk yardım et kaldır yorgun yorgun

ayy sorma bnmde kaderm bu bulaşık sofra toplamak bn birde atik bir insanmdr gecenlerde yeemege gittik 15 kişiydik bütün bulaşıkları yıkadm belim agrıdı ev sahıbıde vla ne pratik kızsn biz sofradan kalkmadan yıkadn bulasıkları diyor yıkadmda nasıl yıkadm onu bna sor

çok terliyor benim eşim bende ytağın bir ucundayım dedimki mayalanmışşın :))))
sabah gözlerini açınca diyor gitmişin yine dibe allahım ya ...

mayalanmışsın mı dednbnmkine desem 10 gün küser cok alıngan bnm eşim ama neseki terlemio ynede sıcakta bızde ılkten bıras öpüşüp koklaşıos sonra ayrılıoss:))

kimmmmmmmmmm benmiiiiiiiiiiii ay yapıs yapıs oluyo benim herif iki metre ötesinde yapıyom ben sen ne diyon

ayy ben gene bi yapışıyom adama bırakmak yok
gerçi ben yapışmasam da dibime kadar geliyo
ayy terlesin yaa kocamın ter kokusu bilem güzel

eşimin amcasıgil bizi çağırmış kaynanamgillerle gidiyoruz zaten olmasa olmaz anca beraber kanca pöffffffff

üff bu muhabbetlerden bende sıkılıyorum bazen

Seccade
lif
çamaşır
örtü patik
havlu koydum

annemde diyor geniş aile senin çeyiz felan kalmaz :)))

ya deniz ne seccadesi yaa
bende zaten epi topu 3-5 seccade var onu da koysam bize kalmıcak
çok derine dalmasan olmuyomuymuş yaa anlamadım

mayalanmışsın mı dednbnmkine desem 10 gün küser cok alıngan bnm eşim ama neseki terlemio ynede sıcakta bızde ılkten bıras öpüşüp koklaşıos sonra ayrılıoss:))

bende terliyorum oda tam öpceği zaman dedim çok terliyim ay diyor mayanmaış benim hatunum :)))
ben hiç sevmem teri ya mutlaka yatmadan önce duş alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…