2011 gelin adayları buyrun sohbete

üff kızlar çok sıcak yaa yanıyorum valla
klima var ama bi halta yaramıyo küçük geliyo bide sigara içiyolar içerde camlar açık bi işe yaramıyo tabi
sıcaktan başım ağrıyo valla artık
ramazan da napıcaz bakalım merak ediyorum

kızçeler sahurda napmayı düşünüyosunuz
ekstradan tok tutsun diye bişeyler yapmayı planlıyomusunuz
nasıl hazırlıycaksınız sahuru

ben bugüne kadar hiç sahur hazırlamadım
hazırlamak değilde uykudan uyanmak benim için çok büyük problem
yataktan kalktıktan sonra hiç problem yok ama kalkana kadar eziyet

kız speedy keyifli iş gerçekten modluk sana teklifmi geldi sen mi başvurdun yani teklif geliyorsa 7/24 forumdayım tekliflere açığım senin kadar hızlı olay yerinde bitemesemde elimden geleni yaparım

CANIM gelebiliyor da sende başvuru yapabiliyorsun da belli olmuyor

Son düzenleme:
Neyseki ben bu sahuru bu sene atlatıyorum gene hazır sofraya kalkacağım Nişanlımda genelde oruç tutmuyor sırf kendim için kalkıp birşeyler hazırlamak işkence gibi gelebilir

Aylincim bende hazırlamadım hiç gece kalkıp ta birde toplamadım :)
artık mecburen kalakcağız ki bende çok düşkünüm uykuya nasıl olcak bilmiyorum

Aylincim bende hazırlamadım hiç gece kalkıp ta birde toplamadım :)
artık mecburen kalakcağız ki bende çok düşkünüm uykuya nasıl olcak bilmiyorum

işte aynen denizcim bende
nasıl uykudan feragat edicez bakalım
ben sigara böreği falan yapıp dolaba atayım diyorum
fırında falan pişiririm bide kolay bi poğça tarifim var onu yaparım arada diyorum
çünkü insanın canı hiç yemek istemiyo
belki değişik şeyler olursa yenir gene
ben bide çok fazla kapruz yiyorum sahurda da iftarda da
soğuk soğuk ohh iyi geliyo çok

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için kızlar
yüksek lisans benim için çok zordu normalde 2 yıl sürer benimki 6 yıl sürdü. hep işyerlerimden zorlukla izin aldım da gittim. maaşlarım kesildi. bi kere 2,5 ortalama lazımdı 2.43 le atıldım.
şükür sonunda bitti. Allah herkese emeğinin karşılığını versin
şimdi inşallah darısı daha rahat bir işe.

aylincim ben normalde eşime pek yardım ettirmiyorum sağolsun o arada içinden gelirse yapıyor ama ben yap demiyorum ama ramazanda nazlanmayı düşünüyorum çünkü hiç alışkın değilim. sahurda hazır sofraya zor uyanıyordum. birlikte kalkar hazırlarız artık bişiler. bu haftasonu bişiler hazırlayıp buzdolabına koymayı düşünüyorum. köfte, sigara böreği vs. vs
herkese kolaylık versin Allah

bu arada yeliz yazdım mı bilmiyorum yoğunluktan
ama evin çok güzel güle güle otur

aylincim seninde stüdyo resimlerini faceden gördüm çok tatlısın canım maşallah. Allah bir ömür yüzünüzü böyle güldürsün. hep mutlu kalın

teşekkür ederim ayşecim çok sağol
bende senin gibi hafta sonu hazırlıycam işte sigara böreği köfte falan
salyangoz makarna istiyodu eşim bide bi akşam onu doldurucaz
onunda bi kısmını atarım buzluğa
bide ben yemeklerimi akşamdan yapmayı düşünüyorum
çünkü hiç halim kalmıycak eve gidince oruçluyken gidip yatmayı planlıyorum
ezana yakın kalkar bi çorba bi salata yaparım

aylinim salyangoz makarna dediğin mantı makarna mı.
ben geçen yaptım ondan, yalnız doldurarak yapmadım. kıymayı ayrı kavurdum, makarnayı ayrı haşladım karıştırdım ikisini. pişmez diye endişe ettim.
bizde ezana kadar uyuruz diyoruz eşimle.

bende ilk defa sahura kendim kalkacağım. nasıl kalkarım nasıl hazırlarım hiçbir fikrim yok. çok zor geçecek bu ramaza. sahurda kahvaltılık falan yeriz ama hepte öyleolmaz börek falan yapmak lazım. iftarı düşünmüyorum fazla. baktım çok yorgunum kayınvalideme anneme giderim gibi geliyor. işten eve 6 da varıyorum o saate kadar yaparım herlade iyi kötü bişeyler.

o saatte hal kalırsa yaparız kızlar bence akşamdan yapmalı geriye ısıtmak kalmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…