- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.201
kız speedy keyifli iş gerçekten modluk sana teklifmi geldi sen mi başvurdun yani teklif geliyorsa 7/24 forumdayım tekliflere açığım senin kadar hızlı olay yerinde bitemesemde elimden geleni yaparım
Aylincim bende hazırlamadım hiç gece kalkıp ta birde toplamadım :)
artık mecburen kalakcağız ki bende çok düşkünüm uykuya nasıl olcak bilmiyorum
Neyseki ben bu sahuru bu sene atlatıyorum gene hazır sofraya kalkacağımNişanlımda genelde oruç tutmuyor sırf kendim için kalkıp birşeyler hazırlamak işkence gibi gelebilir
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için kızlar
yüksek lisans benim için çok zordu normalde 2 yıl sürer benimki 6 yıl sürdü. hep işyerlerimden zorlukla izin aldım da gittim. maaşlarım kesildi. bi kere 2,5 ortalama lazımdı 2.43 le atıldım.
şükür sonunda bitti. Allah herkese emeğinin karşılığını versin
şimdi inşallah darısı daha rahat bir işe.
aylincim ben normalde eşime pek yardım ettirmiyorum sağolsun o arada içinden gelirse yapıyor ama ben yap demiyorum ama ramazanda nazlanmayı düşünüyorum çünkü hiç alışkın değilim. sahurda hazır sofraya zor uyanıyordum. birlikte kalkar hazırlarız artık bişiler. bu haftasonu bişiler hazırlayıp buzdolabına koymayı düşünüyorum. köfte, sigara böreği vs. vs
herkese kolaylık versin Allah
bu arada yeliz yazdım mı bilmiyorum yoğunluktan
ama evin çok güzel güle güle otur
aylincim seninde stüdyo resimlerini faceden gördüm çok tatlısın canım maşallah. Allah bir ömür yüzünüzü böyle güldürsün. hep mutlu kalın
neden oruç tutmuyo nişanlın buko..mide rah.varmı?
teşekkür ederim ayşecim çok sağol
bende senin gibi hafta sonu hazırlıycam işte sigara böreği köfte falan
salyangoz makarna istiyodu eşim bide bi akşam onu doldurucaz
onunda bi kısmını atarım buzluğa
bide ben yemeklerimi akşamdan yapmayı düşünüyorum
çünkü hiç halim kalmıycak eve gidince oruçluyken gidip yatmayı planlıyorum
ezana yakın kalkar bi çorba bi salata yaparım
aylinim salyangoz makarna dediğin mantı makarna mı.
ben geçen yaptım ondan, yalnız doldurarak yapmadım. kıymayı ayrı kavurdum, makarnayı ayrı haşladım karıştırdım ikisini. pişmez diye endişe ettim.
bizde ezana kadar uyuruz diyoruz eşimle.
aylinim salyangoz makarna dediğin mantı makarna mı.
ben geçen yaptım ondan, yalnız doldurarak yapmadım. kıymayı ayrı kavurdum, makarnayı ayrı haşladım karıştırdım ikisini. pişmez diye endişe ettim.
bizde ezana kadar uyuruz diyoruz eşimle.
ezan kaç taki kızlar
bende ilk defa sahura kendim kalkacağım. nasıl kalkarım nasıl hazırlarım hiçbir fikrim yok. çok zor geçecek bu ramaza. sahurda kahvaltılık falan yeriz ama hepte öyleolmaz börek falan yapmak lazım. iftarı düşünmüyorum fazla. baktım çok yorgunum kayınvalideme anneme giderim gibi geliyor. işten eve 6 da varıyorum o saate kadar yaparım herlade iyi kötü bişeyler.
ezan kaç taki kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?