- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.221
o saatte hal kalırsa yaparız kızlar bence akşamdan yapmalı geriye ısıtmak kalmalı
aylinim salyangoz makarna dediğin mantı makarna mı.
ben geçen yaptım ondan, yalnız doldurarak yapmadım. kıymayı ayrı kavurdum, makarnayı ayrı haşladım karıştırdım ikisini. pişmez diye endişe ettim.
bizde ezana kadar uyuruz diyoruz eşimle.
akşamdan hiç yapamam gibi geliyor. bir kaç kere deneidm olmuyor. zaten iftardan sonra bir rehavet çöküyor insana. birde teraviye gidersem hiç yapamam.
akşamdan hiç yapamam gibi geliyor. bir kaç kere deneidm olmuyor. zaten iftardan sonra bir rehavet çöküyor insana. birde teraviye gidersem hiç yapamam.
denizim kaç dk sürüyor ev.
Kaçta evdesin
ben ofiste olunca servisle dönüyorum 18.45 te evde oluyorum.
buket bana bi özel mesaj atarmısın bişey deneyeceğim.
teraviye zor giderim de.valla denicem bi kaç gün bilmiyom Allah yardımcımız olsun. zaten topu topu 7 saat bişiler yemeye vaktimizo lcak ne zaman uyucaz ne zaman çalışcaz bilmiyom hiç ya amaaaannn
ayşecim altıda çıkıyorum 7,35 gibi evdeyim
Zuhal depremi hissettin mi
üff ya 1.5 saatin boşa gidiyo resmen
büyük şehirde yaşamının zorluğu
ben 5 te çıkıyorum en geç hiçbiyere uğramazsam markete falan 5:20 de evdeyim
ben de erken çıkmam lazım birşeyler yapabimem için yoksa elini yüzünü yıka oldu saat 8 zaten ne yapalım özel araba ile 25 dk gidersin rahat in bin bekle terar bin işte ekmek parası
ben de erken çıkmam lazım birşeyler yapabimem için yoksa elini yüzünü yıka oldu saat 8 zaten ne yapalım özel araba ile 25 dk gidersin rahat in bin bekle terar bin işte ekmek parası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?