2011 gelin adayları buyrun sohbete

herhalde o ayşecim salyangoza benziyo diye biz öyle diyoruz
doldurupta yapınca çok güzel oluyo ayşecim
kıymanın içine soğan maydanoz biraz salça bide kırık pirinç koyup karıştırıyoruz içlerine dolduruyoruz
sonra onları haşlıyoruz
üzerine sarımsaklı yoğurt bide salçalı baharatlı sos ohh miss
ayy canım istedi bak şimdi

akşamdan hiç yapamam gibi geliyor. bir kaç kere deneidm olmuyor. zaten iftardan sonra bir rehavet çöküyor insana. birde teraviye gidersem hiç yapamam.

teraviye zor giderim de.valla denicem bi kaç gün bilmiyom Allah yardımcımız olsun. zaten topu topu 7 saat bişiler yemeye vaktimizo lcak ne zaman uyucaz ne zaman çalışcaz bilmiyom hiç ya amaaaannn

akşamdan hiç yapamam gibi geliyor. bir kaç kere deneidm olmuyor. zaten iftardan sonra bir rehavet çöküyor insana. birde teraviye gidersem hiç yapamam.

bende normalde akşam yapmıyorum ama
oruçluyken halim kalmaz
bide yemek kokularından midem bulanır fena olurum
o yüzden en iyisi akşamdan yapmak
hem eşimde yardımcı olur
önceden annemle hep giderdik teraviye ama bu sene zor görünüyo

kızlar afrikadaki çocukları gördünüz mü yaa
içim acıdı bakarken
biz nasıl oruç tutucaz nasıl o kadar süre aç kalıcak diyoruz
ordaki insanlar günlerce açlık susuzluk çekiyo
açlıktan kaç tane insan ölmüş
onları görünce böyle söylediğim için kendimden utandım
halimize şükretmemiz lazım
en azından yiycek yemeğimiz karnımızı doyurucak paramız var

buket snein mesaj kutun dolmuş sanırım dün sana mesaj atmıştım gelmemiş sana dolu diye

teraviye zor giderim de.valla denicem bi kaç gün bilmiyom Allah yardımcımız olsun. zaten topu topu 7 saat bişiler yemeye vaktimizo lcak ne zaman uyucaz ne zaman çalışcaz bilmiyom hiç ya amaaaannn

aynen canım. allah kolaylığını verir diye düşünüyorum inşallah.

Allah güç kuvvet verri kızlar merak etmeyin zaten yaz karpuz peynir biel yenir su içmekten yemek yemeğe zaman kalmıyor pek benim için

evet aylincim çocukları feln gördüm feci gerçeten yani içim bir tuaf oldu evlatlık bile bakarım olsa öyle birşey

üff ya 1.5 saatin boşa gidiyo resmen
büyük şehirde yaşamının zorluğu
ben 5 te çıkıyorum en geç hiçbiyere uğramazsam markete falan 5:20 de evdeyim

ben de erken çıkmam lazım birşeyler yapabimem için yoksa elini yüzünü yıka oldu saat 8 zaten ne yapalım özel araba ile 25 dk gidersin rahat in bin bekle terar bin işte ekmek parası

ben de erken çıkmam lazım birşeyler yapabimem için yoksa elini yüzünü yıka oldu saat 8 zaten ne yapalım özel araba ile 25 dk gidersin rahat in bin bekle terar bin işte ekmek parası

benimde öyle özel arabayla 10-15 dakikada ofiste olurum ama yürüyorummetroya biniyorum ondan iniyorum yürüyorum minibüse biniyorum ordan iniyorum eve yürüyorum derken 45 dakika sürüyor yolum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…