2011 gelin adayları buyrun sohbete

dün kısır işi yattı heveslenmiştim bire bir yapacaktım buketin gibi çatıda hazırlamışlardı yemek direk çıktık 10 kadar o saatten sonrada bir halt yapılmıyor ütülerde aynı iki haftadır ütülencek inş.

Emine 1 hafta misafirmi ağırladın yatılı. Nasıl kolay oldumu.

Valla Aslıcım allahtan yabancı böle rahatsız olacağım biri değildi... Yengemle 1.5 yaşındaki bebişi vardı...
Zorluğu sıcakta mutfakta yemek yapmak oldu.. gerçi herşeyi beraber yaptık sayılır ama gerçekten sıcakta zormuş misafir ağarlamak
Dün akşam annemde kaldılar artık yeni evliyiz diye gidelim dediler

8500 buldu bebişim yatak odası yemek odası oturma grubu başkada bişi yok:))

Güle güle kullanın canım. Aslında iyi almışınız.
Hani 8500 fazla bi rakam kaç aylık maaşımız ama piyasa daha da pahalı.
Bende yatak odasının resmini bi paylaşamadım sizinle. Hafta sonu halledicem inşallah resim işini.

Zuhalcim geldimi mobilyaların ?
Çok sevindim tatlım Allah güle güle mutlu huzurlu oturmak nasip etsinnn :)

fena etmemişlerrr

bunu sitede alıntı yaptım

Deepfreeze atıp iyi sonuç aldığım,keyifle yediğimiz bir cok sebze var;

Domates;küp küp doğrayıp,poşetliyorum

Barbunya ;hiç bir işleme tabii tutmadan hoop dondurucuya

Taze Fasulye;domatesle biraz kavurup poşetliyorum

Kırmızı Biber : Közleyip,doğrayıp,poşetliyorum

Erik ve seftali: Dilimleyip,üzerine biraz toz seker serpip,poşetliyorum,hoşaflar için

Bezelye:sıcak suda biraz haslayıp,poşetliyorum

Patlıcan : közleyip poşetliyorum

Bunların dışında mantı,pişmiş,pişmemiş börek,kızartmalık patates,sigara böregi,kurabiye,haşlanmış nohut,haşlanmış fasulyem dondurucumdan eksik olmaz,çok pratik oluyor yerimseniben

kızlar bezelye ayıklayıphaşlamadan koydum mısırları temzleyıp haşlamadan koydum patlıcan ıcın annem erken dedi buarada kayınvalıdem dolmalık yapmıs kıc ıcın onu verdı sakladım meyva ve patlıcan domates koyacagm yeter

güzel cuma gününden günaydın herkeseeeee

nilay bukettt inşallah sizinde dün akşam mesainiz çabucak bitmiştir..
kendimi suçlu hissettim yaaa

yazın benim mesaim 19:30 dan önce bitmez canım

yarın bende tüm gün dükkanda olamayacağım perdeci gelecekmiş ölçüleri alacak kumaş seçeceğiz gelinlik provamda var yarın benim içinde tatil sayılır

pandoşşş çok şıklarına taşlı maşlı şeylere bakmadık sade ve şık diye beğendim ben parasıda iyi yani fazla aşmadı bütçemizi.sağolll kuzumm senin evide görremedikk ekle de bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…