2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim buzlukta çok yerimde yok sarmalar felan var et felan
zaten çok su içiyorum yemek yiyemiyorum eşimde öyle bir çorba yetiyor geçen sene gittiğimiz hiç bir yerde yemek yiyemedik bir çorba bardak bardak su

ayh eda yanı sorun sendedemi var. bende evlendiğimde 58 dim 56 olmuşm şimdi ama resmen göbek yaptım. eskiden böyle göbeğim oyktu. nedir anlamadım.

kızlar kışın lahana ve maydonz suyu yagları erıtmede bırebır bn kışn gobegı erıttım smdı bırascık çıktı eşimde bebişimz vr die sevio:))))

Sanırım herkeste aynı sorun var çünkü benim hiç göbeğim yoktu bugüne kadar ama şuanda var ben bile inanamıyorum aynadaki halime...
Ama kilom aynı :44:

ya küboş sorma 2 kat oldu resmen katlanıyo..vardıda bu kadar rahatsız etmiyodu..fizyolojimi değişti noldu anlaadım bişi

kızlar kışın lahana ve maydonz suyu yagları erıtmede bırebır bn kışn gobegı erıttım smdı bırascık çıktı eşimde bebişimz vr die sevio:))))

ya aslında bende selülitte var ama yinede yağlı bir vucüdum yok. bizimevdeki baskül yağ kas oranını ölçüyor vucüttaki yağ oranım normalin altında . sanırım eda haklı fizyuolojimiz falan değişti. ben kilo vermek istemiyorum. böyle kalayım ama göbek olmasın diyordum.herkes aynı espri göbekmi bebek mi:)) bu ara mekik falanda çekemiyorum belki bebek olabilir diye

iyiyimm bitanemm kimleri misafir ettin sen bakalım :)kızlarr bu arada yeriniz varsa dondurucu alın çok güzel bizde var annemle geçen akşam pazardan tazae yaprak aldık uç yapragıymış galiba onu haşladık sıcak suda daha sonra soguk suya tuttuk sogduktan sonra da buzdolabı poşetlerine koyup hoppp dondurucu annem vişne koydu,tazae fasulyeyi de aynı denizin yaptıgı gibi fasulyeleri biraz haşladı sonra domatesler birlikte buzdolabı poşeti
Günaydın Meltemim... Hoşbuldum canım nasılsın ?

evt kübracm sorma sözde istemios:))))bn 51 ve 53 arasnda degısıyorum faslasını hıc gormedm evlendkten sonrada kılo almadm dıkkat ederm hep 6 dan sonra yemek yemem vs gibi ama lahana ve maydonz suyunu faydasını goruodum ondan

Zeynepçim ben küçük küpler halinde tavada kavurup yapıyorum...
pişirdikten sonra içine bi tane yumurta kırıyorumki tutsun diye birbirini :)

hmm tmm cnm
sanırım közlediğimizde yapıştırmak için yumurtaya gerek kalmaz.
çünkü sevmem yumurtalı şeyleri pek üstüne sürerim sadece

kızlar buzluktan benimde mantım hazır kesilmiş patatesim kızartmak için eksik olmuyor
şimdi yarın sağon rondodan geçirip poşetlidem ve domatesleride püsre haline getirip poşetlicem
belki taze fasulyede alıp koyabilirim bir daha ki haftaya
kışada hazırlanmak lazım dime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…