- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.741
ayh eda yanı sorun sendedemi var. bende evlendiğimde 58 dim 56 olmuşm şimdi ama resmen göbek yaptım. eskiden böyle göbeğim oyktu. nedir anlamadım.
kızlar ya ben hiç bişey koymadım dolaba . hafta sonu bende yapayım bişeyler. bu hazırladığını börekleri kızartmadan mı koyuyorsunuz dolaba.
Buketçiğim tekerlekli sandalyeyle geziyo evde. Ocağa bişiler koyar ama yanar diyede korkuyoruz.
canım bende görmemiştim. güle güle kullan çok güzeller. kaça aldınız hepsini.
kızlar kantarda tartıldım 54,500 olmuusm 57-58 olmustum kışın..ama göbek gitgide büyüyo anlamadım bişi :84:
ayh eda yanı sorun sendedemi var. bende evlendiğimde 58 dim 56 olmuşm şimdi ama resmen göbek yaptım. eskiden böyle göbeğim oyktu. nedir anlamadım.
bende bi 54 olabilsem düğüne kadar ya(
sen iyice kopmuşsun aslıcım zuzuyla aynı gün aldık mobilyalarımızı benimkileri görmüşmüydün?
sen iyice kopmuşsun aslıcım zuzuyla aynı gün aldık mobilyalarımızı benimkileri görmüşmüydün?
ya küboş sorma 2 kat oldu resmen katlanıyo..vardıda bu kadar rahatsız etmiyodu..fizyolojimi değişti noldu anlaadım bişi
kızlar kışın lahana ve maydonz suyu yagları erıtmede bırebır bn kışn gobegı erıttım smdı bırascık çıktı eşimde bebişimz vr die sevio:))))
Günaydın Meltemim... Hoşbuldum canım nasılsın ?
ya aslında bende selülitte var ama yinede yağlı bir vucüdum yok. bizimevdeki baskül yağ kas oranını ölçüyor vucüttaki yağ oranım normalin altında . sanırım eda haklı fizyuolojimiz falan değişti. ben kilo vermek istemiyorum. böyle kalayım ama göbek olmasın diyordum.herkes aynı espri göbekmi bebek mi:)) bu ara mekik falanda çekemiyorum belki bebek olabilir diye
Zeynepçim ben küçük küpler halinde tavada kavurup yapıyorum...
pişirdikten sonra içine bi tane yumurta kırıyorumki tutsun diye birbirini :)
ee kızlar daha daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?