2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim eşim çok titiz çok dikkatli

bizde ben sakarımdır zeynepcim yaaaa
daha hiç bi sakarlığını görmedim desem yeridir
d bana der sakarm benim diye

buketcik no stresssssssssssssssssssssssss

not aldım bunları canım bir cumartesi çıkıp bakalım bari nişanda sarardan almıştık gene bakarız oralara Allah'tan zor beğenen biri değil

bizde ben sakarımdır zeynepcim yaaaa
daha hiç bi sakarlığını görmedim desem yeridir
d bana der sakarm benim diye

Aynen zeynep bende züleyha gibiyim bizde ben sakarım bu sene 3 tane terlik kopardım Nişanlım çok tertipli ve dikkatlidir

not aldım bunları canım bir cumartesi çıkıp bakalım bari nişanda sarardan almıştık gene bakarız oralara Allah'tan zor beğenen biri değil

aynen buketcim
ilk giydiğini aldı tamda oldu üstüne
manken gibiyim dedi durdu bütün gün

eşimi özledim ben yahuuu

nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26:

sağolun kızlar.
kaynatıpta yapıcam sonrada biraz ayırıp hoop buzluğa.
akşamdan ıslatmıştım bu sabah suyunu boşalttım
gidincede haşlar yaparım artık.

kızlar ben de yemek yapmayı hiic bilmiyorum ama annemle yaptık bir kac kez ogreneyim diye...

once duduklu tencerede annemin nasıl yaptıgını anlatayım,annem geceden ıslatmıyor fasulyeyi,sabah duduklu tencerede direk haslıyor 10 dakika kadar snr suyunu dokuyor...ve fasulyeleri duduklu tencereden baska bir yere alıyor...

snr duduklu tencerenin icine sogani dograyıp kavuruyor brz salcasını da ekleyip azcık daha kavuruyor snr ustune fasulyeleri ekliyor ve ustune goz kararı sıcak su ve tuz ekliyor,sıcak su koymazsak fasulyeler dirilirmis tekrar....

snr duduklunun kapagını kapatıp tekrar pisiriyor....20-25 dakikada pisiyordu sanırım...

zeynep eger duduklu kullanmıcaksan fasulyeleri once normal tencerede hasla,aksamdan ıslatırsan daha cabuk kaynarlar tabi...snr gazı gitsin diye kaynattigin suyu dokmen gerekiyor....

snr fasulyelerin ustune tekrar sıcak su koy kaynamaya baslasınlar tekrardan, bu sırada bir tavada soganı ,salcayı kavur,bu sosu sıcak sıcak, kaynayan fasulyelerin ustune dok hatta bu sırada cızz diye bir ses cıkması makbulmus:) tuzu da ekle,pisir...

bizde eşimin damatlığını sarardan almıştık ahh ahh ne günlerdi

valla benim eşim çok sakar
akşamda biraz kızdım sonrada üzüldüm. yardım etmek istio ama sağolsun dahada çok dağıtıyor
artık dağıtsada susucam dağıta dağıta öğrenir elbet
temzilik yaptım yorgunum zaten
tabak kırdı hadi süpürdüm. sonra baktım kavunu yere döküo ses etmedim peşine sildim
ardından mercimek çorbası yapcam dedim yardım edim dedi mercimekleri ayıklıom
ay tam öpüodu mercimekleri döktüm.neyse yine süpürdüm
aa dedi süpürge dolmuş boşaltayım derken süpürgenin kutusu sert elinden kay bütün tozlar pofff yere
en sonunda ağladım yeter artık youldum dikkat et azcık die
sonraa üzüldüm yardım etmek istio ama elinden bu kadarı gelio
ama bende artık çok yorulmuştum ve o manzara karşısında kim olsa çıldırırdı herhalde

süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızma zeyneppp
ben gülerek okudum bu halinizi

Bende dikkatliyimdir az da olsa ama olmaz olmaz eşimin yanında olur çarparim sağa sola ayağım yolda burkulur
buzdolab ı tıka basa olduğu için tabak düştü ezana yakın bu aralar hiç yapmadığım şey bardak kırmak durduğu yerde gidiyor çarpıyor küt olacağı varsa oluyor hepte eşimin yanında oda ben seni tanıdığımda böyle değildin ben diyorum sonradan oldu neyaptın bana :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…