2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aynen zeynep bende züleyha gibiyim bizde ben sakarım bu sene 3 tane terlik kopardım Nişanlım çok tertipli ve dikkatlidir
bende tam tersi çok dikkatli tertipli düzenliyimdir
ama eşimde azcık pasaklı dikkatsizdir
yinede evlendiğimizden beri dikkat eder dağıtmamaya çalışıo ama elinde değil

sağol cnm akşamdan ıslattım sabah döktüm ama iyice kabukları çıkmasın die
eve gidincede haşlayıp yapıcam bakalım nasıl olcak ilk denemem

zuzu doğurunca eltini aramadın mıı
ay biz senle ne fenayız kız

süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızma zeyneppp
ben gülerek okudum bu halinizi
ay şimdi bende gülüom bu halimizede akşam hiç gülemiodum
gittim yattım küstüm
nie küsüosam adam ne yapsın ama o kızgınlıkla hırsımı nasıl çıkaracağımı bilemedim
sonra kaldırdı börek yaptık
hemde kazasız belasız hehe

ay benimde annem sakardır birazcık hep düşer
ayağını burkar
diorum iice bebeler gibi oldun.
eşimde anneme benzio bazne

biz eşimin damatlığını damattan aldık, manşet düğmeli gömleği orda bulduk bi de yakası değişik bir saten di, cok yakışıklı bir damat olmuştu tatlım benim

Zeynep erkekler genelde herşeyin pahalısını beğenirler, açıklamaları da 1 kere alıyorum oluyor genelde.
geçenlerde eşime koton'dan ayakkabı aldık yazlık kumaş bişey diyo ki ben bunu harcama olarak saymıyorum sadece 79 liraydı

bisey degil canım,sen becerikli hatunsun yaparsın...ben ayvayı yedim evlenince hic pratigim yok...oyle becerikli bir insan da degilim...

kızlar biz damatlıgı aldık,Pierre cardin'den...

ayakkabılar dahil 1000 civari bisey tuttu...once Damat'a baktık orası 2000' tlnin uzerinde fiyat cıkardı...

ayakkabı bile 450 tlydi,hem de gorseniz cok feminendi ayakkabıları resmen parlak tas koymuslar:)

evet cnm erkekler böle demekki
herşeye çok para bayılmayı seviolar

oyy sağol cnm benimm
alışırsın sende yapa yapa
pratik kazanıyor insan
evet Damatta çok pahallı oluyor
hayırlısı olsun cnm güle güle giysin

iyiyim tatlımm ne olsun koşturmaca işte çalış,eve git evde çalış annem kadar mızmız bir insan yok cam balkon yaptırdı buzdolabını oraya çıkarttı fayansları sildirdi ya kadının hiç istekleri bitmiyo ya benim tost makinem yok ben ona alıyorum evde oldugu halde sinir oluyorum ya

valla ben bile o halimiz aklıma geldikçe gülüom

hoşgeldin cnm naılsın?

hangisi şekerim gel gel acımıycak mı
acısa da öldürmez mi

acısada öldürmez canım diğeri eniştenin şarkısı

ayarlamadık bebişim yaa side 1,5 saat buraya basıp gideceğiz galibaa :)) siz ne yaptınız

doğru siz kıyıya daha yakınsınız bizde hiç plan yapmadık ekimde nereler güzel olur bilmiyorum ki ayşelerin otel aklımda başkada aklımda birşey yok evi yerleştirme telaşından balayı konuşmadık hiç

cnm bizde öle onlar gibi olucaz
aa şuyumda yok buyumda yok başlıcaz
illa eksik bişiy çıkıyordur ev hali sonuçta
hiçç sölenme canımcım
sonrada ahh anamın yanında olsaydım dersin

buketcim biz ayşeyle aynı otel'e gittik canım. biz gittiğimizde tabii hava güzeldi
deniz'e girdik açık havuz'a girdik anfi de gösteriler vardı yemekler güzeldi otel temizdi
personelleri cok güleryüzlülerdi

biz evlilik yıldönümü için sene başında yine rezervasyon yaptıracağız 3 gün kalacağız aynı odamızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…