- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.741
bende tam tersi çok dikkatli tertipli düzenliyimdirAynen zeynep bende züleyha gibiyim bizde ben sakarım bu sene 3 tane terlik kopardımNişanlım çok tertipli ve dikkatlidir
kızlar ben de yemek yapmayı hiic bilmiyorum ama annemle yaptık bir kac kez ogreneyim diye...
once duduklu tencerede annemin nasıl yaptıgını anlatayım,annem geceden ıslatmıyor fasulyeyi,sabah duduklu tencerede direk haslıyor 10 dakika kadar snr suyunu dokuyor...ve fasulyeleri duduklu tencereden baska bir yere alıyor...
snr duduklu tencerenin icine sogani dograyıp kavuruyor brz salcasını da ekleyip azcık daha kavuruyor snr ustune fasulyeleri ekliyor ve ustune goz kararı sıcak su ve tuz ekliyor,sıcak su koymazsak fasulyeler dirilirmis tekrar....
snr duduklunun kapagını kapatıp tekrar pisiriyor....20-25 dakikada pisiyordu sanırım...
zeynep eger duduklu kullanmıcaksan fasulyeleri once normal tencerede hasla,aksamdan ıslatırsan daha cabuk kaynarlar tabi...snr gazı gitsin diye kaynattigin suyu dokmen gerekiyor....
snr fasulyelerin ustune tekrar sıcak su koy kaynamaya baslasınlar tekrardan, bu sırada bir tavada soganı ,salcayı kavur,bu sosu sıcak sıcak, kaynayan fasulyelerin ustune dok hatta bu sırada cızz diye bir ses cıkması makbulmus:) tuzu da ekle,pisir...
ay şimdi bende gülüom bu halimizede akşam hiç gülemiodumsüper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızma zeyneppp
ben gülerek okudum bu halinizi
Bende dikkatliyimdir az da olsa ama olmaz olmaz eşimin yanında olur çarparim sağa sola ayağım yolda burkulur
buzdolab ı tıka basa olduğu için tabak düştü ezana yakın bu aralar hiç yapmadığım şey bardak kırmak durduğu yerde gidiyor çarpıyor küt olacağı varsa oluyor hepte eşimin yanında oda ben seni tanıdığımda böyle değildin ben diyorum sonradan oldu neyaptın bana :)))
bende tam tersi çok dikkatli tertipli düzenliyimdir
ama eşimde azcık pasaklı dikkatsizdir
yinede evlendiğimizden beri dikkat eder dağıtmamaya çalışıo ama elinde değil
sağol cnm akşamdan ıslattım sabah döktüm ama iyice kabukları çıkmasın die
eve gidincede haşlayıp yapıcam bakalım nasıl olcak ilk denemem
zuzu doğurunca eltini aramadın mıı
ay biz senle ne fenayız kız
biz eşimin damatlığını damattan aldık, manşet düğmeli gömleği orda bulduk bi de yakası değişik bir saten di, cok yakışıklı bir damat olmuştu tatlım benim
Zeynep erkekler genelde herşeyin pahalısını beğenirler, açıklamaları da 1 kere alıyorum oluyor genelde.
geçenlerde eşime koton'dan ayakkabı aldık yazlık kumaş bişey diyo ki ben bunu harcama olarak saymıyorum sadece 79 liraydı
bisey degil canım,sen becerikli hatunsun yaparsın...ben ayvayı yedim evlenince hic pratigim yok...oyle becerikli bir insan da degilim...
kızlar biz damatlıgı aldık,Pierre cardin'den...
ayakkabılar dahil 1000 civari bisey tuttu...once Damat'a baktık orası 2000' tlnin uzerinde fiyat cıkardı...
ayakkabı bile 450 tlydi,hem de gorseniz cok feminendi ayakkabıları resmen parlak tas koymuslar:)
aylinin şarkısı çıktı
oyy sağol cnm benimm
alışırsın sende yapa yapa
pratik kazanıyor insan
evet Damatta çok pahallı oluyor
hayırlısı olsun cnm güle güle giysin
zuzum siz balayını ayarladınız mı?
hangisi şekerim gel gel acımıycak mı
acısa da öldürmez mi
ayloşşşş o şarkı artık çok gerilerde kaldı desene bebişimmmm :)
iyi günler kızlarr nasılsınız?zeynepp çok güldümm çok tatlısınızzzben de dün akşam irmik pastası yaptım
valla ben bile o halimiz aklıma geldikçe gülüom
hoşgeldin cnm naılsın?
hangisi şekerim gel gel acımıycak mı
acısa da öldürmez mi
ayarlamadık bebişim yaa side 1,5 saat buraya basıp gideceğiz galibaa :)) siz ne yaptınız
iyiyim tatlımm ne olsun koşturmaca işte çalış,eve git evde çalış annem kadar mızmız bir insan yok cam balkon yaptırdı buzdolabını oraya çıkarttı fayansları sildirdi ya kadının hiç istekleri bitmiyo ya benim tost makinem yok ben ona alıyorum evde oldugu halde sinir oluyorum ya
acısada öldürmez canım diğeri eniştenin şarkısı
doğru siz kıyıya daha yakınsınız bizde hiç plan yapmadık ekimde nereler güzel olur bilmiyorum ki ayşelerin otel aklımda başkada aklımda birşey yok evi yerleştirme telaşından balayı konuşmadık hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?