2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benim asılacak iki makina çamaşır bekliyor dün akşam astırmadı eşim balkonda yatıcakmış sallanmasın :)
iftarlık hazırlıcam
annemleri birşeyler yapıcam pöf az süpürge yaparım ölmezsem

Ben bir şey yapmadım kendi kendine kıskançlık triplerine girdi iyi de oldu en azından biraz kıymetimi anlasın benim tlfonum onda kalmıştı çok sık kullanmıyodum dedim ki açarmısın arama,msj filan varmı dedim o da açmış benim de en yakın arkadasım (ama erkek)msj atmış meltem nerelerdesin?ben türkiyeye geldim müsait oldugun zaman da görüşelim yazmış komaya girdi görüşmeye ben de gelicem diyo

:)))))))))) gidin birlikte ay ne alem şu erkekler

iyi akşamlar kızlarrr Buket ben bir cımbız aldım batıkları bile alıyor kuaföre gidemedigim zamanlarda nasıl olsa şekli belli ya çıkanları alıyorum Kavak Yellerindeki Aslının kaşları çok hoşuma gidiyor ama onun içinde ne kadar uzatmak gerekir ki bilmiyorum

ben ne zaman kaş almaya çalışsam içine giriyorum şeklini bozuyorum canım o yüzde hiç dokunmuyorum çıkışta üst caddede bir iki kuaför olacaktı onlara kaşfiyatını sorayım 10 tlme kıyamıyorum ya

ben ne zaman kaş almaya çalışsam içine giriyorum şeklini bozuyorum canım o yüzde hiç dokunmuyorum çıkışta üst caddede bir iki kuaför olacaktı onlara kaşfiyatını sorayım 10 tlme kıyamıyorum ya

günaydın kızçeler
nasılsınız
bugn çok uykum var
nasıl akşam olucak bakalım
bu arada züloşun tatlısından yaptım
çok beğendik eşimde bende
eşim diyo ne kadar hafif bi tatlı olmuş
hep yap bundan
her yaptığım tatlıya hep yap bundan diyo
hangi birini yapıcaksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…