- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.921
üff ne güzel eve gidince çok işim yoktu
bi çamaşır katlıycaktım
aklıma soktunuz bu tatlıyı
şimdi bide eve gidince tatlı yapıcam sizin yüzünüzden
çok hainsiniz yaa
bu erkekleri kıskandırmak lazımmış ben bunu bilir bunu söylerimm :)nişanlımı çıldırttım
bu erkekleri kıskandırmak lazımmış ben bunu bilir bunu söylerimm :)nişanlımı çıldırttım
ben bir şey yapmadım kendi kendine kıskançlık triplerine girdi iyi de oldu en azından biraz kıymetimi anlasın benim tlfonum onda kalmıştı çok sık kullanmıyodum dedim ki açarmısın arama,msj filan varmı dedim o da açmış benim de en yakın arkadasım (ama erkek)msj atmış meltem nerelerdesin?ben türkiyeye geldim müsait oldugun zaman da görüşelim yazmış komaya girdi görüşmeye ben de gelicem diyo
:)))))))))) gidin birlikte ay ne alem şu erkekler
iyi akşamlar kızlarrr Buket ben bir cımbız aldım batıkları bile alıyor kuaföre gidemedigim zamanlarda nasıl olsa şekli belli ya çıkanları alıyorum Kavak Yellerindeki Aslının kaşları çok hoşuma gidiyor ama onun içinde ne kadar uzatmak gerekir ki bilmiyorum
iyi akşamlar kızlarrr Buket ben bir cımbız aldım batıkları bile alıyor kuaföre gidemedigim zamanlarda nasıl olsa şekli belli ya çıkanları alıyorum Kavak Yellerindeki Aslının kaşları çok hoşuma gidiyor ama onun içinde ne kadar uzatmak gerekir ki bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?