2011 gelin adayları buyrun sohbete

esracım selam
gelip hep çok hızlı gidiyosun görüşemedik
o ne menü kız öyle döktürmüşsün gerçekten

edacım annen geliyormuş gözün aydın onlar nerede oturuyor maltepedemi almanyadan mı gelecekler.
sen annen gelince ameliyat olacaktın olursun bu ara ozaman

kızlar ben bu ay 2 kez regl oldum ikiside çok şiddetli.
2 regl arasında 5 gün temiz kaldım. 15 günden kısa olunca özür sayılıyormuş bundan dolayı oruç tutuyorum ama tuhaf hissediyorum kendimi böyle oruç tutarken.
belki strestendir düzelmezse bida doktora gidicem.

Eda bide eşim ne der annemler gelince sık sık gidersem diyorsun ya.
Bizimki evi çok mu yakın tutmuşuz dedi 1-2 kez. Tabi cevap vermiyorum ama hoşuma gitmediğini anlıyor. Aslında denecek laf basit sen kıbrıstaydın bende ailemle ev aradığım için yakın tuttum evi onlara. Ama demiyorum bişey.
Geçen Pazar çok güzeldi. Film izliyorduk. Annem aradı çaya geliyoruz diye. Sık da gelmezler. O zaman öyle dedi. Canım sıkıldı.

eşinin annesi gelip 1 ay kalınca sen birşey dedin mi canım bu erkekler neden böyleler ya

kızlar akşam domates çorbası ve bezelye yemeği yapayım diyorum domates çorbası için oktay ustadan tarif aldım. ama varmı farklı öneriniz.
bunu deneyen var mı?

Malzemeler :
• 2 havuç
• 1 soğan
• 2 çorba k.domates salçası
• 3 çorba un
• 1 tutam maydonoz sapı
• 1 domates
• 2 defne yaprağı
• tane karabiber
Üzeri için:
• Kraton ekmek
• kaşar peyniri rendesi
• sıvıyağ
• tuz
• su
Hazırlanışı :
Tencereye sıvıyağı alın.Üzerine piyazlık kesilmiş soğanı ve havucu ilave edip ve defne yaprağını ilave edip sebzeleri
kavurun.Kavrulduktan sonra üzerine 3 çorba kaşığı unu ilave edin.Tekrar karıştırın.Daha sonra tencereye ilk önce soğuk su ilave edip daha sonra sıcak su ilave edip çorbayı kaynatın.
Daha sonra küp kesilmiş domatesi ilave edin.Ekmekleri küp kesip fırında kurutun.Çorbayı servis tabağına alın.Üzerine kurutulmuş kaşar peynir rendesi ilave edip çorbayı servis edin.

kızlar eşlerimiz iyiliğine çok iyi ama
bazen hiç ummadığımız bi anda
pat diye söyleyiveriyolar onlardan beklemediğimiz şeyleri
bizde geçen akşam anneme gidicektik bişeyler oldu tartıştık
ben seninle herşeye rağmen geldim hep annenlere sende biraz kıymet bil dedi bana
hem babamla ilgili durumu yüzüme vurdu hem de bana çok büyük haksızlık etti
çünkü ben fırsatta onun ve ailesinin bu konuda ne kadar anlayışlı olduklarını
benim başıma gelse aynı olgunlukta karşılayamıycamı söylüyorum ve hep minnet duyuyorum
tabi bunları söyledikten sonra ben daha da üzüldüm ağlamaya başladım
sonra kendisi de çok pişman oldu söylediğine
kızgınlıkla oldu özür dilerim dedi bana sarıldı ama ben gene de çok kırıldım

belki o ortamınız bozulduğu için öyle demiştir ayşecim

olsun bebişimmm yazdımm tarifiiii ben vişne tercih ediyorummm :))

kızlar bu tarif hoşuma gitti
ama kakaolu puding harici başka puding sevmem
ama vişne tadını değiştiriyormu

birde geçen eşim muzlu puding almış napim ben onları şimdi

belki o ortamınız bozulduğu için öyle demiştir ayşecim

eşinin annesi gelip 1 ay kalınca sen birşey dedin mi canım bu erkekler neden böyleler ya

bana ilk evi çok yakın tutmuşuz anlaşılan dedikten 1 hafta sonra abisi gelip 1 hafta kalmıştı. ondan 1-2 hafta sonrada annesi gelip 1 hafta kalmıştı. çok fena kapak olmuştu eşime.
hiçbişey demedim. bi gün yeri gelirse ki inşallah gelmez söylerim bende.

aylinim eşin çok anlayışlı boş bulunmuş. normalde öyle birşey söylemek istemezdi.
üzülme canım benim

aslında böylesi daha işime geliyor canım edadan ev fotolarını istedim durdum ekleyince baktım ama sonra anladım ki isteyip durmak daha eğlenceliymiş sende tarfii verirsen kimin başının etini yerim ben

buket seni topikin yaramazı seçiyorum. bayılıyorum senin enerjine ben.

züleyha ben bisküviyi sade yapıyodum kakaolu daha güzel olur heralde
estug geldin yazamadım canım nasıl gidiyor hamilelik. okuyorum yazdıklarını ev için canını sıkma canım. biraz daha düzel yaparsın. hep böyle gidecek değil ya hamilelik.
zeynep pudingli kurabiye yapıyruz ya ondan yap istersen canım

ayşeciğim, annemler almanyadan gelicekler canım Allah kısmet ederse ama maltepe de değil kendi evlerinde Erenköy'de olucaklar canım.
eşlerimiz galiba bizi paylaşma konusunda biraz hassaslar. mesela hemen hemen bütün arkadaşlarımın eşleri bebek istiyor benimkisi ben senin ilgini paylaşmak istemiyorum zaten evde sürekli meşgulsun bi de bebek olsa hiç yüzünü göremicem diyor. Sanırım doyamadığından. geçen bana dedi ki; hadi yine iyisin annen gelior, unutursun beni artık
ne mümkün hayatım sen kocamsın bitanemsin diyorum olsun olsun görmezsin artık sen beni diyo

evet canım işte çok anlayışlı ama
kızgınlık anında sırf ben kırılayım diye söyledi işte
sonra kendisi benden fazla üzüldü

kızlar size geçende olan bişey anlatayım
eşimle oturuyoz şakalaşıyoruz
bana dediki seni döverim
bende dedim ki döversen bende durmam bu evde giderim
nereye gidebilcen sanki dedi babanın evine mi gidiceksin ki dedi (gidemiycemi bildiği için)
bende dedim illa oraya mı gitmem gerekiyo ben bulurum gdicek bi yer dedim başımın çaresine bakarım dedim
sonra saçma saçma konuşma gel buraya dedi sarıldı
ama benim çok gücüme gitmişti ağlamaya başladım
sonra ağladığımı farkedince tabi neden ağlıyosun şakaydı falan dedi
ben de kalktım yatak odasına gittim ağlamaya devam ediyorum
geldi yanıma hemen sarıldı ağlama dedi bilmiyomusun şaka olduğunu neden böyle yapıyosun şimdi dedi
öyle bişey olur mu hiç ben sana kıyabilirmiyim
ayrıca gidilcekse ben ceketimi alır giderim bu evden seni de kimseye muhtaç etmem bilmiyomusun sen dedi
o da başladı ağlamaya hem sarıldık hem ağlıyoruz ikimizde
yavrum benim yaa hiç dayanamıyo benim ağlamama
aslında şaka olduğunu biliyorum ama gene de bi an düşününce çok gücüme gitti
öyle işte

aynı benimkide canım yaaa.
ne burcu senin eşin sen ne burcusun_

canım bi denicem o zaman görüntü olarak hoşgörünüyor.
vanilya tadı alırsamda koçiş yer artık

Zeynepcim gerçekten vişneli kakaolu bisküviyle güzel oluyo

ya yeliz yok bugün kızlar

olabilir canım.
zaten 1 paket yetmemişte 2 paket almış
canımı istedi acabaa
bak birini yapayım bari yesin
ahh kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…