- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.881
Eda bide eşim ne der annemler gelince sık sık gidersem diyorsun ya.
Bizimki evi çok mu yakın tutmuşuz dedi 1-2 kez. Tabi cevap vermiyorum ama hoşuma gitmediğini anlıyor. Aslında denecek laf basit sen kıbrıstaydın bende ailemle ev aradığım için yakın tuttum evi onlara. Ama demiyorum bişey.
Geçen Pazar çok güzeldi. Film izliyorduk. Annem aradı çaya geliyoruz diye. Sık da gelmezler. O zaman öyle dedi. Canım sıkıldı.
:))))))))) edaaaaaaaaaaaaa
eda bide eşim ne der annemler gelince sık sık gidersem diyorsun ya.
Bizimki evi çok mu yakın tutmuşuz dedi 1-2 kez. Tabi cevap vermiyorum ama hoşuma gitmediğini anlıyor. Aslında denecek laf basit sen kıbrıstaydın bende ailemle ev aradığım için yakın tuttum evi onlara. Ama demiyorum bişey.
Geçen pazar çok güzeldi. Film izliyorduk. Annem aradı çaya geliyoruz diye. Sık da gelmezler. O zaman öyle dedi. Canım sıkıldı.
Zuzu
züloş tan istedin ama ben sana hemen vereyim
akşam deneyeceğim, şeftali suyu ile yapıcam ama ben
Malzemeler:
2 su bardağı süt
3 su bardağı vişne suyu
2 paket vanilyalı puding
1 paket kakaolu petibör bisküvi
Üzerini süslemek için dondurulmuş vişne
Hazırlanışı:
2 bardak süt ile vanilyalı puding pişirilir.Ve cam dikdörtgen kabın içine dökülüp tabana yayılır.Ilıması için biraz bekletilir.Üzerine kare bisküviler bütün olarak dizilir.En üste vişne suyu ile beraber pişirdiğimiz diğer vanilyalı puding dökülür.Tekrar kabın içine homojen yayılır.Hazırlanan tatlımız bir süre derin dondurucuda bekletilir.Servis yapacağımız zaman kare dilimler halinde tabağımıza alınır ve dondrulmuş vişne ile süslenir.
Ndemek kuzum hemennnnnnnnnnnnnnn
önce normal bi puding yapıyosun sade döküyosun
sonra üstüne bisküvileri koyuyosun
en üstünede normal vanilyalı pudingi süt yerine vişni suyuyla yapıyosun onuda döküyosun ve dolabaaaa
Zuzu
züloş tan istedin ama ben sana hemen vereyim
akşam deneyeceğim, şeftali suyu ile yapıcam ama ben
Malzemeler:
2 su bardağı süt
3 su bardağı vişne suyu
2 paket vanilyalı puding
1 paket kakaolu petibör bisküvi
Üzerini süslemek için dondurulmuş vişne
Hazırlanışı:
2 bardak süt ile vanilyalı puding pişirilir.Ve cam dikdörtgen kabın içine dökülüp tabana yayılır.Ilıması için biraz bekletilir.Üzerine kare bisküviler bütün olarak dizilir.En üste vişne suyu ile beraber pişirdiğimiz diğer vanilyalı puding dökülür.Tekrar kabın içine homojen yayılır.Hazırlanan tatlımız bir süre derin dondurucuda bekletilir.Servis yapacağımız zaman kare dilimler halinde tabağımıza alınır ve dondrulmuş vişne ile süslenir.
belki o ortamınız bozulduğu için öyle demiştir ayşecim
eşinin annesi gelip 1 ay kalınca sen birşey dedin mi canım bu erkekler neden böyleler ya
kızlar eşlerimiz iyiliğine çok iyi ama
bazen hiç ummadığımız bi anda
pat diye söyleyiveriyolar onlardan beklemediğimiz şeyleri
bizde geçen akşam anneme gidicektik bişeyler oldu tartıştık
ben seninle herşeye rağmen geldim hep annenlere sende biraz kıymet bil dedi bana
hem babamla ilgili durumu yüzüme vurdu hem de bana çok büyük haksızlık etti
çünkü ben fırsatta onun ve ailesinin bu konuda ne kadar anlayışlı olduklarını
benim başıma gelse aynı olgunlukta karşılayamıycamı söylüyorum ve hep minnet duyuyorum
tabi bunları söyledikten sonra ben daha da üzüldüm ağlamaya başladım
sonra kendisi de çok pişman oldu söylediğine
kızgınlıkla oldu özür dilerim dedi bana sarıldı ama ben gene de çok kırıldım
aslında böylesi daha işime geliyor canım edadan ev fotolarını istedim durdum ekleyince baktım ama sonra anladım ki isteyip durmak daha eğlenceliymiş sende tarfii verirsen kimin başının etini yerim ben
olsun bebişimmm yazdımm tarifiiii ben vişne tercih ediyorummm :))
Eda bide eşim ne der annemler gelince sık sık gidersem diyorsun ya.
Geçen Pazar çok güzeldi. Film izliyorduk. Annem aradı çaya geliyoruz diye. Sık da gelmezler. O zaman öyle dedi. Canım sıkıldı.
bana ilk evi çok yakın tutmuşuz anlaşılan dedikten 1 hafta sonra abisi gelip 1 hafta kalmıştı. ondan 1-2 hafta sonrada annesi gelip 1 hafta kalmıştı. çok fena kapak olmuştu eşime.
hiçbişey demedim. bi gün yeri gelirse ki inşallah gelmez söylerim bende.
aylinim eşin çok anlayışlı boş bulunmuş. normalde öyle birşey söylemek istemezdi.
üzülme canım benim
buket seni topikin yaramazı seçiyorum. bayılıyorum senin enerjine ben.
ayşeciğim, annemler almanyadan gelicekler canım Allah kısmet ederse ama maltepe de değil kendi evlerinde Erenköy'de olucaklar canım.
eşlerimiz galiba bizi paylaşma konusunda biraz hassaslar. mesela hemen hemen bütün arkadaşlarımın eşleri bebek istiyor benimkisi ben senin ilgini paylaşmak istemiyorum zaten evde sürekli meşgulsun bi de bebek olsa hiç yüzünü göremicem diyor. Sanırım doyamadığından. geçen bana dedi ki; hadi yine iyisin annen gelior, unutursun beni artık
ne mümkün hayatım sen kocamsın bitanemsin diyorum olsun olsun görmezsin artık sen beni diyo
Zeynepcim gerçekten vişneli kakaolu bisküviyle güzel oluyo
ya yeliz yok bugün kızlar
züleyha ben bisküviyi sade yapıyodum kakaolu daha güzel olur heralde
estug geldin yazamadım canım nasıl gidiyor hamilelik. okuyorum yazdıklarını ev için canını sıkma canım. biraz daha düzel yaparsın. hep böyle gidecek değil ya hamilelik.
zeynep pudingli kurabiye yapıyruz ya ondan yap istersen canım
4 gün sonra 9 aylık evli olacağızzz.
aylin bu arada avatarındaki poz çok tatlı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?