2011 gelin adayları buyrun sohbete

huhuhuhu oku oku bitirdiimmm şimdilik aklımda kalanları cevaplayayım

caffelatte, çok geçmiş olsun, okurken bi garip oldum yav :/ kramp fena bişey:/ doktora git demiş herkesleri gayet te haklılar, sakın ihmal etme

sonracıma, spicy_ saten pamuk mu ne öyle bişey varmış annem bana ondan alacakmış, o kaydırak olmuyomuş ama çok beğendim cidden çok zevkli annen :)

sonracıma bi runner vardı unuttum kim masada göstermez o kendini cidden :/

bide bide bide geçen hani raks rk-6000mikser aldım ya, annem bidaha deneyelim dedi, bozuluyo falan diye okumuş, denedik, daha denerken kekin içine yağ akıttı, sanki motor gibi grr grr parça parça ses çıkardı :/ bugün eğer gidebilirsem geri götürücem :/

arada bişeyler daha vardı ama hatırlayamadım bidaha okusam 2 saat daha gidecek zaten sürekli vızır vızır yazıyosunuz yetişemiyorum :)

he hatırladım

bayramda annem babam bide abim balıkesire gidecek, ben kardeşceğzimle evde kalcam, ooh emreynen(nişanlım) gezip tozarız deli danalar gibi (=

sonracıma işte öyle :/ herkesler iyi olsun hep

daisyrose, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :) sağlık sıhhat önemli

Son düzenleme:
hapı bıraktım biliyosun kübracım
eşim korunuyodu pre.... ile
ama geçen akşam pre.... olmadan oldu
ve sanki bişeyler oldu gibime geldi
ama bakalım hayırlısı artık

hakkında hayırlısı canım. sen içini ferah tut acaba olmuşmudur diye kendini dinleme. zamanı gelince öğreniyor insan zaten varmı yokmu. bende bu sefer çok dinledim kendimi resmen bütün belirrtileri yaşıyorum. ama psikolojikolabilir

yok ya takılmıyorum hiç
vakti gelince görürüz zaten
olursa da üzülmem aksine çok sevinirim (bizim için zamanı değil ama olsun)
şimdi aklıma geldi de yazayım dedim size de
olursa ramazan bereketi dycem zaten

Son düzenleme:
kızlar sordum personel şubeye onlar ayarlıcaklarmış.. biraz zamanı var dediler.. bizimki değişik heralde kübracım bakalım ne olcak.. ben benim yapabileceğim bişey varmı dedim yok dediler benden günah gitti

aylincim hadi bakalım hayırlısı

canım kuruma gidip kendin yaptıracaksın iş yeri bildirmez onu

zuhalcim şimdi gittim personel şubeye aslında bildirmemiz gerekiyo ama bi karışıklık oldu heralde dediler.. grup grup bildiriyolarmış şimdi bu grupla gitmediyse benimki bir dahki grubpla gidecekmiş kadın öyle söyledi:44:

artık bakalım nasıl olcak

hoşgeldin kız küçük ayşe Sen de ayşem gibi yetiştin imdadımıza runner benimdi ev yerleşsin o zaman bakacağım duruma göre herkes bana karşı nedense Pamuk saten olayına gelinde benim diğer nevresimlerim pamuk saten canım da bu saten olmalımış ilk gece nevresimimiymiş bu ilk gece kaymak gerekiyor heralde

hoşbulduk efendim :) illa evcilik mi oynayacakmışız ilk gece enee tam benlik bide bide altalta yazmışım ya iyide olmuş bari maksat muhalefet değil ama yav ne bileyim ben tezat severim ki muhtemelen öyle de olucak evceğzimde bi çok şey ama işte ne bileyim öyle yani

bekleyip görcez gamzecim
ama yoktur yani
olucanı sanmam da gene de dediğim gibi
şimdi olmasın zamanı değil falan diyoruz ya
oluca tutar belki kimbilir

herşeyin hayırlısı inşallah canım...

bende diyorum 1 sene filan çocuk istemiyorum diye ama Allah eksikliğini göstermeden versin inşallah

herşeyin hayırlısı inşallah canım...

bende diyorum 1 sene filan çocuk istemiyorum diye ama Allah eksikliğini göstermeden versin inşallah

evet canım aynen
bende öyle diyorum
şuan maddi olarak bebeğe hazır değiliz
ve ilk bir yılımızı rahat geçirelim birbirimize zaman ayıralım diyoruz
ama gene de hayırlısı
rabbim neylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…