2011 gelin adayları buyrun sohbete

kesinlikle majezik mucize gibi bir ilaç o olmazsa ben ayakta bile duramazdım ben fomidin diye bir mide ilacı var onunla birlikte içiyorum

kesinlikle canım bende aşk yaşıyorum valla majezikle yani hamile kalmadan önce yaşıyodum :) benimde favori ilacım onda baska hiçbir ilaç adet sancılarımı geçirmiyodu.

Evlenmeden önce majezik içiyordum hemen kesiyorsu şimdi yeni başlıyor ondan ve almadım yanıma ağrım d. Kontrol kullandıktan sonra geçti ama bugün üşüttüm sanırım
balkon yıka banyo yıka sularda oynuyorum çocuk gibi resmen ondan olabilir ağrı

slm kızçeler
biz bayramda burdayız herkes burda olduğu için
ilk gün bütün ziyaretleri bitirmek istiyorum
sonra da kocişimle başbaşa gezmek tozmak istiyorum
belki erdeğe gideriz kalırız
belki de günübirlik gider döneriz
bakalım bayrama yakın belli olur

kızlar bu haşhaşlı revani hakkında ne düşünüyorsunuz?
Haşhaşlı. revani resimli
Açıklama : kolay kolayyyyyyyyyyyy
Zorluk Derecesi: Easy

Kullanılan Malzemeler:
MALZEMELER:

3 tane yumurta

1 su bardağı toz şeker

1 su bardağı süt

1 su bardağı sıvıyağ

1 su bardağı irmik

1 su bardağı haşhaş

1,5 su bardağı un

1 paket vanilya

1 paket kabartma tozu

ŞERBET iÇİN:

2 su bardağı toz şeker

2 su bardağı su

Birkaç damla limon suyu
Hazırlık
...........................
Tarifin Hazırlanışı
i............................................YAPIL IŞI:

Önce şerbet malzemelerini bir tencereye alın, kaynamaya başlayınca orta ateşte 5-6 dakika kaynatın ve limon suyu ekleyip ocaktan alın.

Şekeri ve yumurtayı mikserde 5 dakika çırpın.

Sütü ve sıvıyağı katıp en düşük devirde malzemeler karışana kadar çırpın.

Kuru malzemeleri de ekleyin ve tel çırpıcı ile malzemeler karışana kadar karıştırın.

Yağladığınız orta boy kalıba hamuru boşaltın.

170 dereceli önceden ısınmış fırında hamuru pişirin.

Fırndan aldıktan sonra biraz ılıklaşmasını bekleyin ve dilimlere kesin.

Şerbeti ilave edin ve tatlıyı 3-4 saat dinlendirip krem şantiyle istediğiniz gibi süsleyip servis edin

ben hiç denemedim bunu hep yapmak istiyorum ama bi türlü yapamadım
herhalde güzel olur edacım

canım adet olmuyosun ama hamilelikte hiç kolay değil miğden bulanıyo çabuk yoruluyosun sinirlerin yıpranıyo ooooo birsürüşey en iyisi adet olmak :)

senin doğumun hangi ayda olucak esracım

Meltemcim sehpa takımım var beyaz 3 lü
böyle birşeyde fazla gelir gibi mesela teklisi büyük olabilir bizim marangoz var yaptıracağım değişik birşey olsun istiyorum köşe takımı ile cam arasında yerde fiskos var biz onu kayınvaldemden aldık çeyizde danteli üzerine sermek için şimdi vereceğiz geri istedi yada o dursun alayım dedi bende verelim dedim alma boşuna orasına farklı dekor gibi de oabilir aslında teklı berjer istemiştim o zaman eşim inatlaşmıştı şimdi alsaydık diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…