- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.501
iyilik canım ne olsun regl oldum biraz halsizlik var her olduğumda erkek olasım geliyor((
sen nasılsın valla çok güzel tarifler oluyor bunları yapmaya geniş zaman lazım
denemek istediğim bir çok şey var artık kısmet
Ikinci bebek haberi buketden gelicek ilk geceden hamiş kalıcak dermişim :)))
deme kız ağzını hayra aç hem biz o saten çarşafla kaymaktan birşey yapamayacağız gibi hissediyorum
biliyor musun bende:26: Sahurda cicibebemi yemeden yattım ondan oldu galiba
ya buketcim sahurda yiyince bu cicibebeyi gündüz susatmıyomu
bencede saten kayıyor :))))))
üzerine ince altına gelebilecek bireşy sararsın artık ay buket senin buraa gelip anlatmanı 4 gözle bekleyeceğim şekerim
yo hiç susamıyorum canım
kızlarrrrrrr benim çok canım sıkılıooo
bu akşam iftara dışardaymışızz
En sevindirik haber bu.
Ama artık eve gitmek istiyorumm
Aylincimm inş olur çok hevesli oldugunu hissettim Kübra seninle ilgili de sanki biraz daha zamanın varmış gibi hissettim bilmiorum içime böyle dogdu
Deme kız ağzını hayra aç hem biz o saten çarşafla kaymaktan birşey yapamayacağız gibi hissediyorum
arkadaşım yapcak tatlımda
susarım diye başlayamıyodu sağol :)))
hayırlısı canım çokistiyorum ama daha yeni evliyiz hemen olacak diye bişey yok. rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayınasip etsin sağlıkla inşallah.
buket kaymaman için sana bir öneri. benim yelek ve patiklerrrrrrrrrrrrrrrrr
denesin o susarsa yapmaz bir daha beni hiç susatmadım bak yemedim 1 gün acıktım hemen bağışıklık yaptı bende
sen baan trilyon versen ben o yelekle patikle kocamın yanına yatmam canım sexüü olmam lazım
Sen baan trilyon versen ben o yelekle patikle kocamın yanına yatmam canım sexüü olmam lazım
valla düşünce yemek temizlik telaşına ne seksülük düşünüyosun ne bişi..
eşim bi geliyo eve benim saçım gözlerimin önüne düşmüş..toplamaya vaktim yok..bildigin çingene gibi dolaşıyom evde..
eşim bi geliyo eve benim saçım gözlerimin önüne düşmüş..toplamaya vaktim yok..bildigin çingene gibi dolaşıyom evde..
ben hep böyle atıp tutuyorum uzaktan davulun sesi hoş geliyor da evlenince durum hiçte dediğim gibi olmayacak galiba gerçek hayat başlıyorrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?