2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi denizcim ben eğer istifa edersem ramazanda kalabildiğim kadar evde kalıcam.marifetlenmeyi düşünüyorum o ara.
ben bu ay içinde 5 gün arayla 2 kez regl oldum stresten. bugün 6. gün çok da şiddetli hala.
eğer bidaki ay da aynı şey olursa doktora gideceğim.

denersin canım sen hünerlisin.

Aylincimm inş olur çok hevesli oldugunu hissettim Kübra seninle ilgili de sanki biraz daha zamanın varmış gibi hissettim bilmiorum içime böyle dogdu

hayırlısı canım çokistiyorum ama daha yeni evliyiz hemen olacak diye bişey yok. rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayınasip etsin sağlıkla inşallah.

Deme kız ağzını hayra aç hem biz o saten çarşafla kaymaktan birşey yapamayacağız gibi hissediyorum

buket kaymaman için sana bir öneri. benim yelek ve patiklerrrrrrrrrrrrrrrrr

Sen baan trilyon versen ben o yelekle patikle kocamın yanına yatmam canım sexüü olmam lazım

Sen baan trilyon versen ben o yelekle patikle kocamın yanına yatmam canım sexüü olmam lazım

valla düşünce yemek temizlik telaşına ne seksülük düşünüyosun ne bişi..
eşim bi geliyo eve benim saçım gözlerimin önüne düşmüş..toplamaya vaktim yok..bildigin çingene gibi dolaşıyom evde ..

ben hep böyle atıp tutuyorum uzaktan davulun sesi hoş geliyor da evlenince durum hiçte dediğim gibi olmayacak galiba gerçek hayat başlıyorrrrrrrrr

allah iyiliğini versin senin emi ne güldüm yawww o zaman sende bana gül kuzum bende eve varır varmaz çantayı atıp üstümdeki kıyafetlerle mutfağa girişiyorum eşim bi geliyor ben hala sabahki gibiyimmm yemekten sonra üzerimi değiştirmeye vaktim oluyorrr

ben hep böyle atıp tutuyorum uzaktan davulun sesi hoş geliyor da evlenince durum hiçte dediğim gibi olmayacak galiba gerçek hayat başlıyorrrrrrrrr

Buket sende göreceksin ki giyimle kuşamla bir alakası olmuyor dünya kadar gecelik aldım bir maaşımı çamaşıra verdim ama hiç üzerimde göremedim malesef :) adamın gözüne patikte giysen sexsi geliyorsun yelekte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…