- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.521
Buket sende göreceksin ki giyimle kuşamla bir alakası olmuyor dünya kadar gecelik aldım bir maaşımı çamaşıra verdim ama hiç üzerimde göremedim malesef :) adamın gözüne patikte giysen sexsi geliyorsun yelekte :))
Ben iki kişinin bu kadar iş olacağını tahmin etmemiştim hiç
sorma bendede bir ton gecelik sütyen takım felan var hatta onları kayınvalidem görse bu kız azmış der diye sonra getireceğim bir kısmınıE boşuna mı diyorsun yani
sorma bendede bir ton gecelik sütyen takım felan var hatta onları kayınvalidem görse bu kız azmış der diye sonra getireceğim bir kısmınıE boşuna mı diyorsun yani
deneyimli biri olarak söylüorum saten çarşafta gayet rahat oluyor
buket sende göreceksin ki giyimle kuşamla bir alakası olmuyor dünya kadar gecelik aldım bir maaşımı çamaşıra verdim ama hiç üzerimde göremedim malesef :) adamın gözüne patikte giysen sexsi geliyorsun yelekte :))
yok yok buketçm boşuna olurmu hiç uzun bir süre ön işlem için kullanılıyor
arka işlemde zaten çarşaf kalmıyomu diyosun
arka işlemde zaten çarşaf kalmıyomu diyosun
Artık acı sızı kalmadı ekşınlara devam :))))))))))))))))))
yok yok buketçm boşuna olurmu hiç uzun bir süre ön işlem için kullanılıyor
sonunda biri beni rahatladıSağol canımcım
Hiç güleceğim yoktu :)))))))))))
çarpılacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?