- 19 Ekim 2009
- 1.431
- 5
- 156
- 41
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.001
herkese selam arkadaşlar benim sözüm bayramda nişanımda 2 hafta sonraya olacak heyecandan ölmek üzereyim sevgilim şuanda polis okulunda olduğu için herşeyde tekim bende kayınvaldede yok tek tabanca sokaklar benim,düğünümde 2011 haziran yada eylülde olacak görev yerimize göre değişecekopuyorumnanaktan
hiç iyi değilim valla işteyim daha da burdayım
birde gece sahura kalkamadım saatler geçtikçe birazcık zorlamaya başladı
canım hoşgeldin aramıza. benim de nişanlım uzakta. Allah bir kolaylığını veriyor.
çok mutluluklar
oyy canım çok kolay gelsin. 5,5 saat kaldı. sabret.
hoşbulduk canım seninki nerde benimki eskişehirde avantajlıyım 1,5 satte burda oluyor ama neticede her zaman burda değil işte,onun fikri çok öenmlidir benimiçin alışveriş yaparken çok zorlanıyorum zevklerimiz aynı olduğu için rahat olurdu şimdi çok zor
kızlar bugün gelinlik için ümraniyeye gittim. dikim için ümraniyede bana kimse biryer önermemişti. kendim baktım. 2 yer içime siner gibi oldu. model kararlaştırdık ama sonra bitane daha güzel biyere gittim. hazır bi model giydim. giiydiğim ilk gelinlik hayatımda. çook kibar sade bir model ama çok güzel oldu.
normalde iri yapılıyım çok narin durdu. aklım kaldı. ondan sonra bikaç mağaza daha gezdim hiç hazır gönlüme göre model yok. bi gelinlik daha giydim. diğerine kıyasla olmadı. yalnızım ya bide kafam karıştı baya. o model o kadar sadeyken nası o kadar güzel durdu. çok sade almamak mı lazım falan bilemedim.
şimdi bayramdan sonraki hafta arkadaşımla fatihe gidicez. o gün bundan daha güzel model bulamazsam artık bu ilk giydiğime karar vercem.
biraz tuzlu ama. napalım bikere.
nasıl dikeceğini bilmeden de diktirilmez herhalde.
ama çok güzelmiş gelinlik giymek.
Allah hepimize en güzel şekilde nasip etsin kızlar
amin
iyi akşamlar ayşecim. nasılsın?
bugün gelinlik bakmışsın benim ümraniye hiç aklıma gelmezdi gelinlik için.
güzel gelinlikçiler varmı?
bi gelinlik içine sinmiş genelde ilk giyilen gelinlikler hep kızların aklında kalır ve o gelinlikte karar kılarlar. bir çok arkadaşımda öyle olmuştu. =)
fiyatı tuzluymuş kaç lira dediler ?
Aminnnn
pandomim güzel günlerde kullan cnm çeyizlerini
bende p.tesi bi saten yorgan daha yaptırcam
saten nevresim takımım içine
hazır yorgan geçirdim hiç hoş durmadı bi tane daha yaptırmaya karar verdik
ayşe cnm ne kadar dediler gelinliğe
hayırlısı olsun bakalım insanın ilk giydiği gelinliği beğenmesi çok gzl bişiy ya
benide geçen gelinlıkçim aradı.21eylülde alcam demiştim ben ona.
taliplisi çıkmış gelinliğimn sormadan satmak istemedim dio
iyi etmişin dedim ben alıyrm o gelinliği istersen kapora getireyim yok dio. gerek yok ama dedim 21 inden önce gelemem sorun değil dio. p.tesi bi aramak lazım bakalım daraltılcaktı ne yapmışlar
pandomim çok beğendim hepsini canım
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin yerimseniben
pandomim güzel günlerde kullan cnm çeyizlerini
bende p.tesi bi saten yorgan daha yaptırcam
saten nevresim takımım içine
hazır yorgan geçirdim hiç hoş durmadı bi tane daha yaptırmaya karar verdik
ayşe cnm ne kadar dediler gelinliğe
hayırlısı olsun bakalım insanın ilk giydiği gelinliği beğenmesi çok gzl bişiy ya
benide geçen gelinlıkçim aradı.21eylülde alcam demiştim ben ona.
taliplisi çıkmış gelinliğimn sormadan satmak istemedim dio
iyi etmişin dedim ben alıyrm o gelinliği istersen kapora getireyim yok dio. gerek yok ama dedim 21 inden önce gelemem sorun değil dio. p.tesi bi aramak lazım bakalım daraltılcaktı ne yapmışlar
Aslıcım çok güzelmiş nevresimler, pikeler. bende mi alsam. nerden aldın. : )
Aslıcım Zeynepcim 2300 dediler 1800 e indiler. ben max 1500 e kadar çıkarım diyordum. bakalım fatihten bulamazsak artık. içine sinmesi önemli.
fatihe bayramda sonraki cumartesi gidicem o zamana kadar bu gelinliği düşlicem heralde.
Aslıcım yolun düşerse öneririm ümraniye ama hazır olan modeller pek güzel değil. bikaç yer iyi gibi görünüyodu diktirmeden anlaşılmaz onlarda
arkadaşımı aradım 2500 e satınalmış. benimki kiralık fiyat. çok pahallı zeynep sen demi 1800 civarı demiştin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?