- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.021
kızlar bugün gelinlik için ümraniyeye gittim. dikim için ümraniyede bana kimse biryer önermemişti. kendim baktım. 2 yer içime siner gibi oldu. model kararlaştırdık ama sonra bitane daha güzel biyere gittim. hazır bi model giydim. giiydiğim ilk gelinlik hayatımda. çook kibar sade bir model ama çok güzel oldu.
normalde iri yapılıyım çok narin durdu. aklım kaldı. ondan sonra bikaç mağaza daha gezdim hiç hazır gönlüme göre model yok. bi gelinlik daha giydim. diğerine kıyasla olmadı. yalnızım ya bide kafam karıştı baya. o model o kadar sadeyken nası o kadar güzel durdu. çok sade almamak mı lazım falan bilemedim.
şimdi bayramdan sonraki hafta arkadaşımla fatihe gidicez. o gün bundan daha güzel model bulamazsam artık bu ilk giydiğime karar vercem.
biraz tuzlu ama. napalım bikere.
nasıl dikeceğini bilmeden de diktirilmez herhalde.
ama çok güzelmiş gelinlik giymek.
Allah hepimize en güzel şekilde nasip etsin kızlar
amin
Ayşeee bugün Ümraniye'deydim, ama o nasıl kalabalıktır öyle...
Koşa koşa eve geldim, ama igdaşın oralarda çok gezdim, yüzüğümü vermiştim onu aldım.
Canım nüans modaya baktınmı arka caddede, arkadaşlarımda sultan moda evinde diktirmişlerdi.
Fİyat hakikaten pahalıymış, Fatih'tekiler çok daha uygundur kanımca...
Aslıcım aldıklarının hepsi çok güzel, mutlu günlerde yat üstünde :))
Yatak örtüsü nasıl bişeydi canım, eğer iyi bişeyse fiyatı gayet uygun.
Ben bi tane sordum ama çok sade ve çok hoştu.
Yastıkları taşlarla süslüydü, 1000tl dediler... akannehir
Ayşe bir önceki mesajımda nerden aldığımı yazmayı unutmuşum.
canım kesinlikle tavsiye ederim.
Pikeler days in colar'ın estillo ama ben bitanesini o markadan seçtim diğerleri fixe home markalı.
Beşiktaş çarşının içinde canım yeri.
Tam olarak Büyük beşiktaş çarşısının girişinde ama köyiçi girişinde.
Mağazanın adı evorium.
Köy içi caddesi. Büyük beşiktaş çarşısı. No.9.
Ayşeee bugün Ümraniye'deydim, ama o nasıl kalabalıktır öyle...
Koşa koşa eve geldim, ama igdaşın oralarda çok gezdim, yüzüğümü vermiştim onu aldım.
Canım nüans modaya baktınmı arka caddede, arkadaşlarımda sultan moda evinde diktirmişlerdi.
Fİyat hakikaten pahalıymış, Fatih'tekiler çok daha uygundur kanımca...
[/B]akannehir
gunaydin gelinlerrrrr
amin. teşekkür ederim gizemciğim.
teşekkür ederim zeynepciğim.
normal yorganda niye güzel olmadıki anlamadım.
satene satan yorgan mı gerekir ki?
bende saten bir takım almak istiyorum nevresim ama bakalım.
Aslıcım çok güzelmiş nevresimler, pikeler. bende mi alsam. nerden aldın. : )
Aslıcım Zeynepcim 2300 dediler 1800 e indiler. ben max 1500 e kadar çıkarım diyordum. bakalım fatihten bulamazsak artık. içine sinmesi önemli.
fatihe bayramda sonraki cumartesi gidicem o zamana kadar bu gelinliği düşlicem heralde.
Aslıcım yolun düşerse öneririm ümraniye ama hazır olan modeller pek güzel değil. bikaç yer iyi gibi görünüyodu diktirmeden anlaşılmaz onlarda
arkadaşımı aradım 2500 e satınalmış. benimki kiralık fiyat. çok pahallı zeynep sen demi 1800 civarı demiştin canım.
günaydın kızlar yne topik sessiz..
gunaydin sekerler... ne oldu bizim topigimize yaa nazar degdi vallahhh!!!
canım günaydın.
iyi canım sen nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyor..heyecan doruklara çıktımıkaydirigubbakcemile3canım burdayım ben
nasılsın
:sm_confused: evet malesefgunaydin sekerler... ne oldu bizim topigimize yaa nazar degdi vallahhh!!!
canım haftasonu gelinlik baktım.
bide dinlendim. bayramdan sonra full başlıyo.
haftaya ptsi-salı nişanlım burda gün alcaz. ctesi gelinliği netleştirmem lazım. bide damat bohçası.
sonra mobilya bide ev bide halı bide perdeler.
yetişcek galiba.
sen naptın
nasıl keyfin
bide adını unuttum özür : )
canım haftasonu gelinlik baktım.
bide dinlendim. bayramdan sonra full başlıyo.
haftaya ptsi-salı nişanlım burda gün alcaz. ctesi gelinliği netleştirmem lazım. bide damat bohçası.
sonra mobilya bide ev bide halı bide perdeler.
yetişcek galiba.
sen naptın
nasıl keyfin
bide adını unuttum özür : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?