2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kız Eda borçlar yüzündenmi yapmıyon bee, borç bitermi anacım, bebek bereketiyle gelir at o düşünceyi kafandan.
Doğan bir şekile büyür merak etme, hemde senin gibi anacığı olcek yap valla...

cnm ben çocuktan sonra çalışmıcam..önce ev almak istiyoruz..5 ay sonra falan hamile kalsam 7 ay da hamilelik..belki kısmet bakalım..
ama 3.haberi senden bekliyoruz esoşum

cnm ben çocuktan sonra çalışmıcam..önce ev almak istiyoruz..5 ay sonra falan hamile kalsam 7 ay da hamilelik..belki kısmet bakalım..
ama 3.haberi senden bekliyoruz esoşum

Evete bak bu konuda sana katılıyorum, bence çocuk olduktan sonra mümkün mertebe çalışılmamalı...
Ben zannetmiyorum canım biz takvim hesabı yapıyoruz, eşim bayanlarda inekler gibi o nedenle hesap tutuyor diyor, çakacaktım iki tane inek diyince. Şimdilik düşünmüyoruz, biraz gezelim bide ben daha kocama doyamadım çocuk olursa ikisine birden yetişemem...

aynen öyle bebişim..onlar zaten çocuk gibi..bi işini yapıyorum mesela çay getiriyorum tatlı getiriyorum önüne..
Allah basımdan eksik etmesin seni diyor..çocuk olunca ben zaten pipirikliyim..
uyusada nesef alıyomu diye kaç kre bakardım yiğenime..

kübracııııım, canım benim
gözün aydın canım, tüylerim diken diken oldu okuyunca.
kendine cok cok dikkat et, eşine haber verdin mi

kübracııııım, canım benim
gözün aydın canım, tüylerim diken diken oldu okuyunca.
kendine cok cok dikkat et, eşine haber verdin mi

teşekkür ederim eda. evet zaten o benden heyecanlı. gideceğimden haberi vardı gittim her dakika aradı tabi sonucu onunla paylaştım ilk. şuan oda bende şaşkın vaziyett akşamı bekliyoruz kavuşmayııı

Selammm kızlarrrrrr

Kübraaaammmm tebrik ederim canım...
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin çok sevindim :13:

teşekkür ederim eda. evet zaten o benden heyecanlı. gideceğimden haberi vardı gittim her dakika aradı tabi sonucu onunla paylaştım ilk. şuan oda bende şaşkın vaziyett akşamı bekliyoruz kavuşmayııı

Allahım seni nazarlardan korusun canım, hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.....

Ayy şu bebek olayı çok heyecanlı bişi... Yani sevdiklerimizden bile bu haberi alınca bu kadar seviniyorsak başımıza geldiğinde naparız merak ediyorummm Allah taze hamuşlarımızı nazardan korusun aminnn

kübra merhaba. Topiğinize yazmasamda sıkı takipçinizim. Merakla sonucunu bekliodum. Haberine inan çoook sewindim. Ay yüzümde kocaman bi gülümseme oldu. Rabbim hayırlı ewlat nasip etsin işallah. Sağlıklı,anasına babasına,devletine hayırlı ewlat olsun. Gözünüz aydın canım. Rabbim mutluluğunuzu arttırsın.

darısı topikteki herkesn başına

kubracım gozunuz aydın,allah analı babalı buyutmek nasip etsin...

Selammm kızlarrrrrr

Kübraaaammmm tebrik ederim canım...
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin çok sevindim :13:

aminn canım çok teşekkürlerr.

Allahım seni nazarlardan korusun canım, hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.....

amiiinnnnn.

Ayy şu bebek olayı çok heyecanlı bişi... Yani sevdiklerimizden bile bu haberi alınca bu kadar seviniyorsak başımıza geldiğinde naparız merak ediyorummm Allah taze hamuşlarımızı nazardan korusun aminnn

emine şuan onu tahmin bile edemezsiniz. beni biliyorsunuz. çok istiyordum bekliyordum ama yinede o kadar şaşkınım ki. sanki yıllardır çocuğ olmamış ve bu haberi almış biri gibiyim.

aminn canım çok teşekkürler güzel duan için. hepimizin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…