2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kübraaa çok sevindim inan şurada bir kahkaha attım görmeliydin.
Ayyy Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin, ne güzel bu haberleri almak yaa, kızlar evlendi çocukları bile oluyor...
Yoksa Aylin'indemi var kızlar.
Benimde sol göğsüm ağırıyor yine prolaktin yükseldi diye korkuyorum (

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hamileyimmmmmmmmmmm

NAsıl sevindim nasıl duygulandım anlatamam..zeynebin duası kabul oldu güzel haberler aldık bugun..
Allahım yolunu bahtını açık etsin..enişteye söyleme..bu akşam güzel bi iftar hazırla o zaman söyle ..
kızlar darısı basımıza

Alahım nasıl sev,ndim duygulandım küboşummmmmmm..bugun zeynebin duası kabul oldu..çok güzel haberler aldık

çok sevindim canım yaa
walla okuyunca ben hamileyymişim gibi mutlu oldum
allah sağlıkla hayırlısıyla kucanıza almayı nasip etsinn
tebrik ederim seni

kübra kocana süpriz yap hemen söyleme
al bir beben çorabı yada ayakkabısı

Ayyy çokk sevindim canımm yaa hadi hayırlı uğurlu olsunnn bak eşine söyleme hemen çıkmamış sonuç falan de akşam yüzyüze söyle tamammı

aminn kızlar. çok teşekkürler gerçekten sabah zeynep güzel haberler dedi gerçektende öyle oldu. aslında benim kafamda hepvardı ama benim kkocam çok tez canlıdır kızlar. dayanamadı her dakika aradı yalan söyleyemedim. çok heyecanlı çalışamıyorum diyor. sürpriz olamadı ama olsun o sevincide bana yeter.

Ayy kübraa karşımda olsandaa şimdi kucak dolusu sarılsammm sana yaaa

Bundan sonra dikkat ediyosun ağır kaldırmak yok yükseğe uzanmak yok ani hareketler yapmak yok

evet canım onlarında aklına soru işareti koymamalıyım doğru söylüyorsun zaten bu akşam bi toplantı yapcaz kocacımla

Kendimi düşünüyorum acaba bende böyle olurmuyum heyecanlı ay nasil bir duygu bu yahu

allah seni kübra kız ne diyeceğimi şaşaırdım ayol

darısı bekleyenelrin başına

Ayy kübraa karşımda olsandaa şimdi kucak dolusu sarılsammm sana yaaa

Bundan sonra dikkat ediyosun ağır kaldırmak yok yükseğe uzanmak yok ani hareketler yapmak yok

ANam anammm topiciğimizde ikitane hamiş oldu. DARISI İSteyenler başına olsun.

ayhh canım benim.. senden çok şey öğrenmem lazım nelere dikkat edeceğimi bilmiyorum bende pek. bundan sonra oruçta tutamam sanırım

Yok canım tutma şuan 3 hafta 6 günlük hamilesin :)) hemen bi çizelge yapmamız lazım sana. Canım öncelikle bağlı bulunduğun sağlık ocağına git kaydını yaptır bunu yaptırmak zorundasın çünkü yaptırmazsan telefon edip seni çağırıyolar Aile hekimin seni takip etmek zorunda çünkü sana orda gebe izlem kartı açıcaklar ve takip edicekler gerekli tahlilerini falan yapıcaklar yönlendiricekler. Haftaya falanda özel bi doktora yada devlet hastanesine nereye istersen artık gidip muayene olursun ultrasonla bakarlar. Ama bu hafta gitme boşyere gözükmez çünkü canım. Kişiden kişiye değişiyo ama 5 haftalıkken kese gözüküyo 6 haftalıkkende kalp atışını görebiliyosun Allah ım sanada sorunsuz sıkıntısız bi hamilelik dönemi yaşatsın canım.

Şu siteyide takip et hafta hafta gebelik bölümünü canım bana çok fayda sağladı.

Hafta hafta gebelik (hamilelik) dnemi belirtileri - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…