2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben size yetişemiyorum bugün
bi yazıyorum 2 dakika kendimi işe veriyorum bi de bakıyorum ohooooooooo sayfalar ilerlemiş

bugün menümde salı gününden kalma yayla çorbası ve fırın makarna var
eşim yanına bişey yapma bi salata veya cacık yeter, tatlı yap onun yerine dedi bende galiba browni yapıcam
nestlenin tam tahıl içeceği var onunla enfes oluyor

kızlar dün eşimin akrabalarına yemeğe gittik, ben hayatımda bu kadar lezzetsiz yemek yemedim (Allahın gücüne gitmesin) salata'da bile tat yoktu. kayınvalidem de anladı kızım kendini zorlama bitirmek icin rahatsızsın dedi alınmasınlar diye
eşim de yiyemedi
20 yıllık evli cocuklu kadın, onun adına cok üzüldüm gerçekten. Yemek cok önemli bişey bence, zevk vermeli insana

Eda bazı insanların elinin lezzeti olmuyo ben buna inanıyorum içinden geldikleri için yapmıyorlar ben de herkesin evinde yemek yiyemiyorum en yakın arkadasımın evinde kedi var ben onlarda yemek yiyemem mesela evin de temiz olması gerekiyo

aynen meltem bende icinden gelmeyerek formalite icabı yaptığını düşündüm canım, Allah affetsin ama mümkün mertebe tanımadığım insanların bizi iftara çağırmasını istemiyorum.....

öpüyorum sizi kızlar, hepinize hayırlı iftarlar
Allah kabul etsin

yarın görüşmek üzere...

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim Meltemimmm... Evde boş oturmaktan çok sıkıldım eşiminde teşvikiyle gaza geldim diyebilirim :))

Bi yandan da iş arıyorum artık :)

emine şimdi yarım kilo patatesi haşlıcam ezicem karıştırıcam..sonra soğuk sütü dökücem sonra yine pişiricem indirmeye yakın tereyag eklicem öylmi oluyor püre

gecmisi okudum kizlar
kubraya cok sevindim
yoldayim hala
annemde iftardayiz aksam
gecede tost yaparim
yarina Allah kerim.

eminem ozledim nerelerdesin
hayirli olsun yuksek lisans
hangi bolumde yapacaksin

uzuuun bir aradan sonra merhabalar
her gece geçmişi okuyorum, ama yazmak nasip olmuyor bir türlü :44:

Kübracım Allah analı babalı büyütsün tanışmasakta çook sevindim,
Allah analı bbaalı büyütsün canım, sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

herkese hayırlı Cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…