2011 gelin adayları buyrun sohbete

nasıl hazırlıyosun esracım
bu arada çok iyiye almışsınız domatesi

Canım küçük kavanoz aldım, domatesleri rondodan geçirip biraz kaynatıcam, üzerinde beyaz köpük oluyormuş o geçene kadar kaynayacak, sonra kavanozlara doldurup ters çeviricem ve sarıcam 2 gün kalacak ve afiyet olsun. Annem öyle yapıyor çok güzel oluyor kışın, hem yemeklik hemde menemen için... Dolaba atılınca pek adı olmuyor, fasülye içinde bir formül düşünüyorum. Bu arada burada sebze çok ucuz, İstanbul'da fiyatlar çok artmış, fasülye şuan 50kr düşecekmiş, düşünce alıcam...

ay insallah bana da gıcık olanınız yoktur:)...kızlar ben aranıza katılmakta gec kaldıgım icin oyle her lafa atlamak istemiyorum...siz birbirinizi cok uzun zamandır tanıyorsunuz ben daha yeniyim oyle her lafın icinde olmaya cekiniyorum o yuzden...

cnm buzdalobaında saklanmıcakmı nerde saklıcaz bozulmucakmı
ben 4 liraya aldım fasulyeyi..kârâ bak arkadaş

ben eylül geliniyim burada hiç yazmıodum bi bakiim dedim maşallah bu ne hız bebişler geliyomuş hepinize hayrlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah allah analı babalı büyütsün allah hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…