2011 gelin adayları buyrun sohbete

aman hiç güzel geçmedi deniz. atıştık. canım sıkıldı iyiice.
seneye evlilik dönümünüde kasıtlı unutmayı düşünüyorum

tüh ya hevesin kursağında kaldı desene
neden atıştınız aslıcım

günaydın fıstıklarr

kötü bir gece geçirdim
kızlar dua edin bugün çabuk geçsin ve bura sakin olsunn.
ölüyorum galibaa

aslı hayırdır canım ne oldu

sana ne oldu zeyno

kızlaarrr benim de moralim bozuk ben de tartıstım brz nisanlımla...

ya size bisey sorcam sizin esleriniz arada bir is cıkısı,kadınlı-erkekli karısık is arkadaslariyla yanınızda siz yokken vakit geciyor mu?

aaa herkes tartışmış eşiyle nişanlısıyla hayırıdr yaw ne oluyo
valla öyle bi durum olmadı şimdiye kadar
ama baze sadece erkek arkadaşlarıyla buluşuyo
e buda normal bence arada bir olabilir benimde onunda
ama dediğin gibi ortam varsa seninde onun yanında olman daha uygun olurdu

günaydın kızlar hayırlı cumalar bende eşimle tartıştım sabah sabah bugün kavga günü galiba
aaa
ne oluyo kızlar yaa bugün hakikaen tartışma günü galiba
size ne odu nurgülcüm

ya size bisey sorcam sizin esleriniz arada bir is cıkısı,kadınlı-erkekli karısık is arkadaslariyla yanınızda siz yokken vakit geciyor mu?

hayırdır canım senin neyin var..

benimki geçirmez ama bu bizim karşılıklı aldıgımız bir karar.. her ilişkide farklı olabilir

genelde cuma akşamları erkek erkeğe takılıyorlar canım 2 defa kız erkek karışık gittikleri oldu o zaman benide çağırdı bende gittim

ayşe izmit sevilmez mii
memleketim diye demiom yani

dün akşam saat 3 ağrıdan ölüyrm sandım gözümü açtım nefes alamıorum o derece ağrıyo
kalktım biraz çıkardım. ama hala 1 damla bile gelmemiş.
sonra wcde geldi hemen ağrı kesici aldım
ama uyumak ne kelime.
biraz uyur uyanık dalmışım sabaha karşı eşim saçlarımı yüzümü seviodu hissettim ama hiç açmadım gözlerimi
devamlıda sordu iyimisin ağrın varmı
3ten sonra uyuduk diyemem
hayatımda ilk defa 2 ped koydum
bu kadar gelemzdi
3 gündür ağrı yaptı hala devam edio
nrmalde de ağrırdı ama bu kadar olmazdı hiç

gamzecim, izmiti asiri severim
su an belsanin oradasin o zaman evin nerede
buket hosgeldin naptiniz canim
esraa benim esim yapmaz aman nadirense olabilir canim

aaa hayırdır aslıcım neden atıştınız...

pasta yaptınmı ben onu çok merak ettim

günaydın fıstıklarr

kötü bir gece geçirdim
kızlar dua edin bugün çabuk geçsin ve bura sakin olsunn.
ölüyorum galibaa

aslı hayırdır canım ne oldu

Ya kızlar pirinç pilavını şehriyeli yaptım. AMMA kusur buldu. .

günaydın kızlar hayırlı cumalar bende eşimle tartıştım sabah sabah bugün kavga günü galiba

Evet bugün kavga günü galibaa

Son düzenleme:

yok canım belsanın orda değilim orası bana 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde ben atatürk bulvarındayım reali bilirsen eğer realin orda..

Ya size bisey sorcam sizin esleriniz arada bir is cıkısı,kadınlı-erkekli karısık is arkadaslariyla yanınızda siz yokken vakit geciyor mu?

şimdiye kadar çok gördüğüm bişey değil tabiki arkadaşları olabilir sürekli bizlerden çok onları göroyorlar iş arkadaşları olarak mesela bu akşam iftar var sadece personele gayet normal karşılıyorum toplu görüşmelerde ama birebir başbaşa çay içmesinede müsade pek etmem sanırım

kaç senedir hiç birşeyine müdahale etmedim edicek bir durum yaratmadı

ya benimki arada yanında ben olmadan da vakit gecirmek istiyor,senede 2-3 kere olabılırmıs ne varmıs bunda...

kımse esını getırmıyormus,is yemegi gibi biseymis bu...falan filan bana da anormal gelıyor bu durum...

yılda 2-3 kere de olsa ben evlenınce esimi gece evde beklıcem o da arkadaslarınla gidip kakara kikiri edece yani bu bana cok ters bir durum ama bunu ona anlatamıyor,sen anormalsin herkes bunu normal karsılıyor dıyor bana...

artık ben de anormal oldugumu dusunmeye basladım yani...

Hee bide ay dönümlerinimi kutlucakmışız. Saçmaymış. İlk ay kutlamışız. her ay mı kutlucakmışız.
sanki ben kutlayalım dedim yaa. asabımı bozdu. şimdi geçti sinirim tabiki ama dün çok canımı sıktı.

canım üzülme arada böyle tatsızlıklar her evde oluyo sıkma canını olurmu

valla canım sadece şunu söylemek isterim sen anormal değil bence rahat ol

ah bu erkekler yokmu en söylenmiyecek şeyi en basında pat diye söyleyi veriyolar değilmi

hiç sıkma canını şekerim birde bak seninki gececiydi dimi,gececiykende moralleri filan bozuk oluyo ondan olabilir

günaydın kızlarr

kubraaaaaammmmm hosgeldin kuzummmm
gozunaydinmnnn

ayşee çok teşekkürler canım nasıl mutlu oldum anlatamam. aklına gelmiş olmam çok duygulandırdı beni. allah razı olsun canım senden

buketttt teşekkürler canım. hayırlısıyla keseinide görsem içim rahat edecek. bu süreç biraz zorlu. kötü düşünmek istemiyurum ama insanın aklına geliyro işte. hayırlısıyla hafta sonunu bekliyorumm

gamzem gozunaydin Allah muhabbetinizi arttirsin
sen calisiyomuydun canim isin neydi
ben kocaelinde okudum izmiti cok severim demismiydim
zeynebim ne oldu kuzum Allah kolaylik versin.
edacim bosver canim takma kafana

bende izmitliyim Ayşe ailem hala orda
ben kardeşimle ist deym

haftasonları fln gidiyorum arada
merkezde bizimde evimiz

aaa
ne oluyo kızlar yaa bugün hakikaen tartışma günü galiba
size ne odu nurgülcüm

hiç sorma kuzum ya akşam eve gittim bi baktım evde elektrik yok neyse baktım ki şartel atmış neyse kaldırdım şarteli yemeğe koyuldum yemekleri hazırladım suyu açıyorum hiç sıcak su gelmiyor kombi açıktı neyse eşim geldi eve duşa girecek dedim ki sıcak su gelmiyor neyse oturduk ezan okundu yemek yedik falan derken kalktı baktı kombiye elektrik geliyor ama çalışmıyor neyse saat 10 da vurdum kafayı ben uyudum zaten dün kötü olmuştum biraz şekerim bu aralar ya çok yükseliyor yada çok düşüyor neyse sahur için telefonu kurdum çaldı ve uyandım eşimi kaldırmaya çalıştım tam tamına 40 dk boyunca tabii sinirlendim bu arada en son dedim ki kalkacaksan kalk kalkmayacaksanda benide uğraştırma dedim kalkmıyorum dedi sanki bana orda küfür etse bu kadar zoruma gitmezdi neyse gittim tek başıma yedim yemeğimi sonra yattım gene iş için saati kurdum gene kalktım gene sesleniyorum ama uyanmıyor 45 dk boyunca seslendim kalkmadı bende sonra çıkıyor zaten elime aldım çantamı sırtıma vurdum çıktım tek başıma tabii yoldada habire arıyorum ama paşam duymuyor çünkü uyuyor şirkete geldim gene aradım açtı uyuyorsun hadi geç kaldın dedim ses yok tel açık öylece uyumuş en sonunda vallahide billahide uyandırmayacağım seni daha dedim kapadım teli kombi için servisi arayayım dedim haber etmeden olurmu aradım servisi yarın çağıralım diye beyefendi hala uyuyor en sonunda açtı dedim yarın servisi çağıracağım haberin olsun sen tek başına evde olacaksın ne servisiymiş ben pazartesi gece gideceğim o zaman çağırırım dedim anneme derim gelir bize hemen kur zaten sen bi dünya şey ne diyorsun be ne zaman istersen o zaman çağır dedim yüzüne kapadım şimdide aradı açmadım meşgule attım işte böyle kızlar

Hoşbuldum canım halettik dün sadece 1 ekimde çok yoğunluk varmış saat istediğim gibi olmadı 21:30 a verdiler çok geç ama yapacak birşey yok artık. Zuzum son anlara bekletme al nikah gününü saat sorunun olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…