2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar
sabah sabah eşim saçma sapan bir konudan tartışma çıkardığı icin servisi kaçırdım
onun yüzünden minibüs, metrobüs tekrar minibüs'e binmek zorunda kaldım bu yağmurda bi güzel de üşüdüm

umarım bu hayırlı günün geri kalanı cok güzel geçer hepimiz icin

boşver aslıcım bazen benimkide her yaptığıma bi bahane buluyo
sonra diyoki güzel olmuş ama
bende kızıyorum madem güzel olmuş neden kulp buluyosun dimi ama
güzelse bahane bulmadan ye o zaman allah allah

canım bence eğer sadece iş ortamındaki arkadaşlarıysa ve kimse eşini getirmiyosa bence de olabilir
benim eşimde böyle gitse ben bişey demem açıkçası
ama eşleri de gidiyosa diğer kişilerin tabiki seninde gitmen gerekir
ayrıca benim eşim bazen sadece erkek arkadaşlarıyla buluşur mesela ben bişey demem
sonuçta evlendik diye kendi arkadaşlarımızla vakit geçirmiycez diye bi kural yok
benimde arkadaşlarımla vakit geçirecem zamanlar olucaktır mutlaka
ki bence bazen eşlerin kendilerine de vakit ayırmaları gerekir birbirlerinden bağımsız olarak
diğer türlü bi süre sonra sıkıcı olmaya başlayabilir evlilik
ben böyle düşünüyorum herkesin düşüncesi farklı olabilir

canım üzülme arada böyle tatsızlıklar her evde oluyo sıkma canını olurmu

ah bu erkekler yokmu en söylenmiyecek şeyi en basında pat diye söyleyi veriyolar değilmi

hiç sıkma canını şekerim birde bak seninki gececiydi dimi,gececiykende moralleri filan bozuk oluyo ondan olabilir

dün kavgamızı ettik bitti zaten canım. o da anladı hatasını :)
bide ben yanıma geliyo sırnaşıyo ediyo ya hemen gülmeye başlıyorum. yarı sinirden yarı komik geliyor.
iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum çok uzatamıyorum. :)

edacığımmmm sende mi tartıştınnnn bu ne yawwww

iyi yapıyosun aslıcım boşver çok uzatmamak en iyisi
bende tam tersi bazen gereksiz yere uzatıyorum kötü oluyo o zamanda

allah allah topikcek nazaramı geldik yaa
herkes tartışmış
siz neden tartıştınız edacım
şükür bizde bi problem yok aman tahtalara vurayım bari
ama yakındır bizde ne zamandır tartışmadık

hayırdır inşallah herkeste bir gerginlik. ben artık ses çıkarmıyorum üzülen ben oluyorum sonra iki gülüyor barışıyorum. üzüldüğümle kalıyorum yani. ayh bu erkekler..

bizde eşimle hai çocuğumuz olursa koyacağımız isimleri düşünmüştük önceden. kesin veirlmiş bir karar değil ama şuan bunlar bize enn yakın isimler. akşam kayınvalidem geldi konuşuyoruz eşm bir anda kız ve erkek olarak seçtiğimiz isimleri söyledi. bakalım hangisi gelecek diye. kayınvalidemde beğenmedi isimleri. akşam eşimle yattık diyorki aslında başka isimler düşünebilriz.annesi öyle dedi ya. iyice sinir oldum. aslında kesin değildi ama inşallah artık benim için ben başka bir isim bulmadığım sürece kesin.

berk & berenn

Son düzenleme:

çok iyi yapıyorsun canım eşler arasında dargınlık iyi değildir..

öpüşüp barışmışınızdır

adaş rüyamda seni gördüm..ama çok uzun anlatamam

ya ben konuyu tam olarak anlatayım,ben bir kac kere boyle karısık grupla olan bulusmalara katıldım,gayet lakayit bir ortam,zaten genelde alkol alıyorlar falan...ben alkol almam nisamlım da almaz,dolayısıyla ben o tarz bir ortamda rahatsız oluyorum...

yani bu tarz ortamlara alıskın degilim,kızların erkeklere karsı olan davranıslarını falan fazla samımı buldum,icip icip sarhos olup sapıtanlar oldu,tabi ben de somurtup oturdum bır kosede...donuste de bır ton soyledım ne bıcım ınsanlar bunlar boyle dıye...

nisanlım da benı artık oyle ortamlara goturmek ıstemıo,sen ınsanlara onyargılı bakıosun,senın gıbı degıller dıye onları yargılıyorsun,orda kımseyle kaynasmıosun diye suan benı yargılıyor ve artık benım boyle yerlere gelmemı ıstemıo...

bizde limaniyiz kaç gündürrrr nazardan şüpheleniyorum

stresinde etkisi var canım ya çok az kaldı insan stres yapıyor ister istemez benim nişanlımda da hafiften başladı gerginlik hissediyorum bizde balayında anlaşamıyoruz ben yunan adaları istiyorum o kıbrıs en sonunda akşam sidede bir otelde karar kıldık ta öyle yatabildik

Aslıcım tıpık osmanlı erkeği gibi eşin

evet bazı yönleri öyle gerçekten deniz. birde ikizler burcu. sürekli değişebiliyor.
ya bide ben ona şehriye atmadan sordum bak atıyorum diye. tamam yerim bari dedi sende istiyosan yaptım ayyy.

of nurgül benimkinin o huyuda var. uykusu ağır. bana dün 5 te kaldır beni dedi.
arıyorum arıyorum açmıyo arıyorum arıyorum açmıyo.
sonra niye uyandırmadın diye sataşıyo :)

hadi hayırlısı olsun canım. geç olmuş ama istediğin tarih olmuş boşver tatlım.

ay hepimizde bugün bişilik var yaa.

yemeğe kusur bulanlara çok sinir oluyorum. nimet ya. hani yenmicek gibi yapsam anlarım. yok niye şehriyeli. yok niye şehriyesiz. saçma sapan şelerle yemeğe kusur bulmucaksın bak birsürü açlıktan insanlar ölüyor. ama bunu anlatamıyorum.

Son düzenleme:

çok güzel isimler canım:13:

gayet güzel isimler kübra 3 ay sonra berk mi beren mi öğreniriz inşallah
annesinin etkisinde kalmıştır geçici ortak kararınız sonuçta bunun için sinirlerini bozma hamişsin dikkat et

aslıcım bende ikizler burcuyum gerçekten zor bir burçtur işin zor valla

kızlar şu her dakika önüme çıkan fırın reklamına çok sinir oldum he

bu arada aylincim bana resim küçültmeyi anlatırsan resim yüklücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…