- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.081
aşk mıdır bilmem ama onu görmek huzur bulmak kokusunun bile hoşune gitmesi ne bliyim yaa öle işte :kedi:
Günaydın kızlaar, nisancım çok hoşmuş...
Güle güle kullan, seni görünce Yavuz Bingöl'ün şarkısı aklıma geliyo :))
Bir nisan yağmurunda ıslandı yandı gönlüm :))
Gizemcim eminim bayramın çok güzel geçecektir, şimdiden belli...
canım tupprware ıcın album yapıorum ordan bakabılırsın..
bende sımdı servet odeme yolunda ılerlıorum guzelım..gerç, daha cok bişi almadım ama ufak ufak alıorum bakalım..
aysefiridin.cm canım fiyatlarda uygun geldı gidip görmek laızım kalitesini..
Fatmacım shewal'de 2010 gelini olacak :))
hadiiii hayırlı uğurlu olsun..Allah mutlulugunu daim etsin inş.
amin canım:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada çok teşekkür ederrim burda benimle konuşan tek sensin,allah gönlüne göre versin yuvanda çok mutlu olursunuz inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Selam kızlar herkese
Haftasonu bi gelinlik baktım bide stress oldum doğum kontrol yöntemleri falan şimdiden başlamak lazım ya. eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Çok değişik bir ruh halindeyim. çarşamba doktora gidicem.
Çok teşekkürler güzel dileklerinize kızlar. Bugün yine aradım hala yer var nikah dairelerinde. Eğer bugün-Salı-çarş yarım gün ve ptsi sabahtan dolmazsa ptsi öğlen evrakları teslim etmiş olcaz haftaya. Dua edin arkadaşlar yer kalsın.
Ben çok severim o şarkıyı.
baktım canım ordanda model kopyaladım klasörüme. Çok güzeller.
Bende Weddies - Wedding Dresses and Bridal Gowns diye link attım haftasonu, nişantaşında biyer. 1400 e almış bir arkadaş.
Çok teşekkürler arkadaşlar.
caponum ben geleli buraya 4 hafta oldu. Burda herkes çok tatlı. Herkes ilgilenir senle. Yoğunluklarına gelmiştir.
Senin ismin ne bide nişanın oldu mu?
Nişanlın yakında mı? hazırlıklar nasıl gidyor. Yaz kendinden.
çok sağolasın,benim adım seda 7 yıllık ilişkimin sonunda bayrama söz iki hafta sonrada nişanım olacak,sevgilim polis adayı şuanda okulda eskişehirde benden uzakta martta okulu bitecek tayin yeri belli olunca düğün haziranda mı yoksa eylüldemi olacağı belli olacak,hazırlıklar daha nişanlık filan o aşamada tek taşımı aldım arife günüde nişan yüzüğümüzün siparişimizi vereceğiz:asigim::asigim::asigim:
7 yıllık ilişki uzunmuş, ama burda var böyle uzun ilişkililer dimi kızlar.,
biz de nişanlımla 10 yıl arkadaş kaldığımıza yanıyoruz şimdi boşa geçen yıllara.
o beni suçluyor. o çok ilgiliymişmiş. ben yüz vermiyormuşum.
kısmet tabi.[/QUOT
memnun oldum tatlım ben 27 yaşındayım biz üni.de tanıştık işsizlik,maddiyatsızlık bazı manevi sorunlar derken bu zaman kadar geldik bende sevgilime bir yıl boyunca evet demedim bende ona yanarım düşün ben bir yıla yanıyorum seni düşünemiyoorum,
tatlı telaşlar ama onsuz zor oluyor hayatım yanıbaşımda olsa telefonlada bazen zor görüşüyoruz ,tayinimiz inşallah küçük biryere çıkar istanbul olmasıından korkuyorum tek maaşla çok zor olur
biz de nişanlımla 10 yıl arkadaş kaldığımıza yanıyoruz şimdi boşa geçen yıllara.
kısmet tabi.[/QUOT
memnun oldum tatlım ben 27 yaşındayım biz üni.de tanıştık işsizlik,maddiyatsızlık bazı manevi sorunlar derken bu zaman kadar geldik bende sevgilime bir yıl boyunca evet demedim bende ona yanarım düşün ben bir yıla yanıyorum seni düşünemiyoorum,
tatlı telaşlar ama onsuz zor oluyor hayatım yanıbaşımda olsa telefonlada bazen zor görüşüyoruz ,tayinimiz inşallah küçük biryere çıkar istanbul olmasıından korkuyorum tek maaşla çok zor olur
hoşgeldin canım..kızlar ugrayamıyorum fazla ama arada girip yazdıklarınıza bakıyorum..
hoşgeldin canım..kızlar ugrayamıyorum fazla ama arada girip yazdıklarınıza bakıyorum..
hoşbulduk canım sağolopuyorumnanaktan
kısmet tabi.[/QUOT
:)) Herkes İstanbul ister sen istemiyorsun :)
Bizim şimdiki yerleşim yerimiz Iğdır gözüküyor ve ben oraya alışamam diye çok korkuyorum.
Ama tek maaşla geçim oralarda gerçekten daha kolay...
:)) Herkes İstanbul ister sen istemiyorsun :)
Bizim şimdiki yerleşim yerimiz Iğdır gözüküyor ve ben oraya alışamam diye çok korkuyorum.
Ama tek maaşla geçim oralarda gerçekten daha kolay...
canım ben maddi yanını düşünüyorum düğünü biz yapacaz zaten polis olup giden ark. var 650 tl kira diyolar bu borçla nasıl geçinelim?ben siirtliyim orda derlerki buraya gelen ağlar giden ağlar derler,doğuda ilişkiler sıcak olur sen merak etme zorlanmazsın sadece ist. sonra sosyal yönden sıfır yerler
Evet İstanbul'da kiralar yüksek, nişanlım şuan kiralık ev araştırıyor, 3+1 gayet büyük bir ev 350 tl, hemde merkezi bi yerde.
Meyve sebzede çok uygunmuş, burada ayda 50-60 tl elektrik parası veriyoruz, orada eminim çok daha uygundur...
Bu avantajlarınıda düşünüyorum, aslında ilk evlendiğimiz zaman iyi olacak çünkü borcumuz olacak...
borcu bırak yatırım bile yaparsınız benim ark. kimisi ev aldıikimi ev kkimi araba aldı hepsi ağlayarak gittiler eşiniin mesleği ne canım
Veteriner ama yeni bitti askerlik, çok maaş almıyor, ayrıca yükseklisans falan derken baya zorlanıyor.
Yaklaşık 2-3 yıllık bir sıkıntımız var, inşallah hayırlısıyla hallederiz...
inşallah canım benim,allah yardımcınız olsun,sen özelde mi çalışıyorsun yoksa evde msin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?