2011 gelin adayları buyrun sohbete

Selam kızlar herkese

Haftasonu bi gelinlik baktım bide stress oldum doğum kontrol yöntemleri falan şimdiden başlamak lazım ya. eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Çok değişik bir ruh halindeyim. çarşamba doktora gidicem.

Çok teşekkürler güzel dileklerinize kızlar. Bugün yine aradım hala yer var nikah dairelerinde. Eğer bugün-Salı-çarş yarım gün ve ptsi sabahtan dolmazsa ptsi öğlen evrakları teslim etmiş olcaz haftaya. Dua edin arkadaşlar yer kalsın.

Ben çok severim o şarkıyı.

baktım canım ordanda model kopyaladım klasörüme. Çok güzeller.
Bende Weddies - Wedding Dresses and Bridal Gowns diye link attım haftasonu, nişantaşında biyer. 1400 e almış bir arkadaş.

Fatmacım shewal'de 2010 gelini olacak :))

hadiiii hayırlı uğurlu olsun..Allah mutlulugunu daim etsin inş.

Çok teşekkürler arkadaşlar.

amin canım:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada çok teşekkür ederrim burda benimle konuşan tek sensin,allah gönlüne göre versin yuvanda çok mutlu olursunuz inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

caponum ben geleli buraya 4 hafta oldu. Burda herkes çok tatlı. Herkes ilgilenir senle. Yoğunluklarına gelmiştir.
Senin ismin ne bide nişanın oldu mu?
Nişanlın yakında mı? hazırlıklar nasıl gidyor. Yaz kendinden.

çok sağolasın,benim adım seda 7 yıllık ilişkimin sonunda bayrama söz iki hafta sonrada nişanım olacak,sevgilim polis adayı şuanda okulda eskişehirde benden uzakta martta okulu bitecek tayin yeri belli olunca düğün haziranda mı yoksa eylüldemi olacağı belli olacak,hazırlıklar daha nişanlık filan o aşamada tek taşımı aldım arife günüde nişan yüzüğümüzün siparişimizi vereceğiz:asigim::asigim::asigim:

canım çok memnun oldum kaç yaşındasın.
benim ismimde ayşe.
ablamda polis benim hakkarideler. kuzenlerimde de çok polis var. inşallah gönlünüze göre bir yer olur ilk tayin yeriniz.
çok güzel telaşlar bunlar canım hayırlı olsun.

7 yıllık ilişki uzunmuş, ama burda var böyle uzun ilişkililer dimi kızlar.,
biz de nişanlımla 10 yıl arkadaş kaldığımıza yanıyoruz şimdi boşa geçen yıllara.
o beni suçluyor. o çok ilgiliymişmiş. ben yüz vermiyormuşum.
kısmet tabi.

Evet İstanbul'da kiralar yüksek, nişanlım şuan kiralık ev araştırıyor, 3+1 gayet büyük bir ev 350 tl, hemde merkezi bi yerde.
Meyve sebzede çok uygunmuş, burada ayda 50-60 tl elektrik parası veriyoruz, orada eminim çok daha uygundur...
Bu avantajlarınıda düşünüyorum, aslında ilk evlendiğimiz zaman iyi olacak çünkü borcumuz olacak...

borcu bırak yatırım bile yaparsınız benim ark. kimisi ev aldıikimi ev kkimi araba aldı hepsi ağlayarak gittiler eşiniin mesleği ne canım

borcu bırak yatırım bile yaparsınız benim ark. kimisi ev aldıikimi ev kkimi araba aldı hepsi ağlayarak gittiler eşiniin mesleği ne canım

Veteriner ama yeni bitti askerlik, çok maaş almıyor, ayrıca yükseklisans falan derken baya zorlanıyor.
Yaklaşık 2-3 yıllık bir sıkıntımız var, inşallah hayırlısıyla hallederiz...

Veteriner ama yeni bitti askerlik, çok maaş almıyor, ayrıca yükseklisans falan derken baya zorlanıyor.
Yaklaşık 2-3 yıllık bir sıkıntımız var, inşallah hayırlısıyla hallederiz...

inşallah canım benim,allah yardımcınız olsun,sen özelde mi çalışıyorsun yoksa evde msin

kızlar selam çıktm işten servisteyim
esracım evleni nce çalışacak mısın
bugün kayınvalidemi aradım
yine anne demeden atlatıp konuştum
bakalım nereye kadar sürcek

Günaydın kızlar

yarın kayınpederimler geliyor

para yollamış bana üstüne bişeyler alsın diye dün elbise aldım

terzide onu almaya gidicem,fotoğrafını eklerim

alınacaklarda çok tatilim zaten bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…