2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım çekerim seve seve. bide sonbaharın aralık gözüküyor ama 2011 ilk gelini sen olacaksın

uzak canım
Allah kavuştursun hepimizi

amin canım:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada çok teşekkür ederrim burda benimle konuşan tek sensin,allah gönlüne göre versin yuvanda çok mutlu olursunuz inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar
nisancım masa örtüsü çok güzelmiş güle kullan sende şeker opuyorumnanaktan

saol cnm opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 hadiya
teşekkür ederim

nisancım masa örtün çook güzelmiş canım..iyi günlerde kullan inşallah

amin cnm inş, saol

kkda değil ama topikte yeniyim ,artık sadece takip ediyorum sizler kaynaşmışsınız arranıza girmek çok zor

yok canım bende yeniyim kaydirigubbakcemile3 bende arada giriyorum bakıyorum yazıyorum... hatta topikle alakam yok bile diyebilirim burdaki canlar 2011 evlenecek bense evliyim yani.... kaydirigubbakcemile3

yok canım bende yeniyim kaydirigubbakcemile3 bende arada giriyorum bakıyorum yazıyorum... hatta topikle alakam yok bile diyebilirim burdaki canlar 2011 evlenecek bense evliyim yani.... kaydirigubbakcemile3

evet farkettim evlisin bende yani evlendin diye düşündüm çünkü 2010 gelinleride var takip ettiğim kadarıyla sen ne zaman evlendin geç ama olsun:kedi::kedi: hayırlı olsun yuvanız

evet farkettim evlisin bende yani evlendin diye düşündüm çünkü 2010 gelinleride var takip ettiğim kadarıyla sen ne zaman evlendin geç ama olsun:kedi::kedi: hayırlı olsun yuvanız

bende yeni evlendim canım temmuz başında evlendim... sağolasın darısı sizlere sen ne zaman evleniorsun nasipse

slm kimsecikler yokmu?
Ben bugün çalışıyorum malesef, işimi bitirip çıkıcam.
Çok hastayım yaa, boğazım çok kötü (

Bunlar nevresim takımlarım =))

Bunlarda pike takımlarım =)) Çeyiz için ilk adımı attım bakalım =)

kkda değil ama topikte yeniyim ,artık sadece takip ediyorum sizler kaynaşmışsınız arranıza girmek çok zor

aaa canım niye öyle diyosun yaa
olur mu öyle şey
biz herkesi aramıza alabiliriz merak etme sen
takibe ve yazmaya devam et

Aaa caponum yeni farkettim, sitem dolu sözler hissettim sankim :))
Gelene kapımız açık canım, kendini yabancı gibi hissetme...
Buraya bir çoğumuz sonradan geldik zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…