- 19 Ekim 2009
- 1.431
- 5
- 156
- 41
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.061
canım çekerim seve seve. bide sonbaharın aralık gözüküyor ama 2011 ilk gelini sen olacaksın
uzak canım
Allah kavuştursun hepimizi
amin canım:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada çok teşekkür ederrim burda benimle konuşan tek sensin,allah gönlüne göre versin yuvanda çok mutlu olursunuz inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar
nisancım masa örtüsü çok güzelmiş güle kullan sende şeker opuyorumnanaktan
Günaydın kızlaar, nisancım çok hoşmuş...
Güle güle kullan, seni görünce Yavuz Bingöl'ün şarkısı aklıma geliyo :))
Bir nisan yağmurunda ıslandı yandı gönlüm :))
Gizemcim eminim bayramın çok güzel geçecektir, şimdiden belli...
nisancım masa örtün çook güzelmiş canım..iyi günlerde kullan inşallah
sende mi yenisin burda
kkda değil ama topikte yeniyim ,artık sadece takip ediyorum sizler kaynaşmışsınız arranıza girmek çok zor
yok canım bende yeniyim kaydirigubbakcemile3 bende arada giriyorum bakıyorum yazıyorum...hatta topikle alakam yok bile diyebilirim burdaki canlar 2011 evlenecek bense evliyim yani.... kaydirigubbakcemile3
evet farkettim evlisin bende yani evlendin diye düşündüm çünkü 2010 gelinleride var takip ettiğim kadarıyla sen ne zaman evlendin geç ama olsun:kedi::kedi: hayırlı olsun yuvanız
slm kimsecikler yokmu?
Ben bugün çalışıyorum malesef, işimi bitirip çıkıcam.
Çok hastayım yaa, boğazım çok kötü(
herkese selam arkadaşlar benim sözüm bayramda nişanımda 2 hafta sonraya olacak heyecandan ölmek üzereyim sevgilim şuanda polis okulunda olduğu için herşeyde tekim bende kayınvaldede yok tek tabanca sokaklar benim,düğünümde 2011 haziran yada eylülde olacak görev yerimize göre değişecekopuyorumnanaktan
canım 800-1000-1300 gibi fiyatlarda aldım ama bisürü katalogdan bi modelin altı öbürünün üstü.
bunu giydim sanki bana dikilmiş gibi çok güzel oldu. tam bana göre dikilecek daha da güzel olur o zaman.
aklımda kaldı
bakalım nişanlım da alırız dedi. başka bişey bulamazsan ama insan acıyor paraya.
başka bişey içime sinmezse bunu alcam artıkın
kkda değil ama topikte yeniyim ,artık sadece takip ediyorum sizler kaynaşmışsınız arranıza girmek çok zor
Aşk, insanoğluna verilmiş en büyük duygulardan biri.. Ancak insanoğlu sanmasın ki bu duygu sadece kendi tekelindedir.. Bu videoyu seyrettiğinizde SEVGİNİN kalp taşıyan her canlıda var olduğunu anlayacaksınız.. Ve bu videoyu torunlarınıza anlatacaksınız..
GERÇEK BİR AŞK HİKAYESİ - WEB TV :: Hürriyet
ayy biliyorum bu videoyu benneyaptımki
ne tuhaf dimi...
aşk bütün canlılar için varolan bişey işte
off nevresimleri görünce nevresim takımı almam lazım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende yeni evlendim canım temmuz başında evlendim... sağolasın darısı sizlere sen ne zaman evleniorsun nasipse
aaa canım niye öyle diyosun yaa
olur mu öyle şey
biz herkesi aramıza alabiliriz merak etme sen
takibe ve yazmaya devam et
izlemiştim bunu...
Ben şurada 2 sene öncesine kadar aşka inanmazdım, ya da kendimi kandırıyordum...
Aaa caponum yeni farkettim, sitem dolu sözler hissettim sankim :))
Gelene kapımız açık canım, kendini yabancı gibi hissetme...
Buraya bir çoğumuz sonradan geldik zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?