2011 gelin adayları buyrun sohbete

dükkan eve yakınmı olucak..gerçi araban var senin doğru..
şansımıza tüpüriyim ..

malesef şuan ki kadar yakın değil canım yürüyerek gidemem trenle yakın ama dükkanda evde trene yakın arada iki istasyon var trenle giderim canım ben arabayla gitmem iş çıkışı trafik sıkışık oluyor

evet canım mantıklı ben o zaman önce sağlık ocağında yaptırayım eğer eksik olan tahlil kalırsa çünkü baya bir tahlil yazmış geri kalanı polikliniklerde yaptırırm.

Masam evraktan gçilmiyor bernat iş var ama yapasım yok çok drugun bitkin bir haldeyim
uyku mu yapıyo kansızlık mı oldu bilmiyorum

evet zeynep geçmiyor zaman
ne yaptın menün netleştimi

cnm iftardan sonra aç dükkanı..hepsini yap

aslında açık bıraksam pc evdende bağlanırım ama elektriklrr çok sık gittiği için riske atamıyorum

önceden şevkim vardı pazarda geliyordum :)
şimdi artık zamanla sıkıldığımı farkettim hep aynı şeyler

akşam da yemeğe gideceğim bir sürü poşette eşya getirdim :)
elbise yaakkabı
düzleştirici makyaj mlz
kim yapacakssa şu konumda pek bir üşengecim

ben düzleştiriciyle tam fön çekmiyorum üşendigimden..
önlerine çekiyorum arkaları topluyorum..
kalem allık başka makyajım yok.sende öyle yap

Masam evraktan gçilmiyor bernat iş var ama yapasım yok çok drugun bitkin bir haldeyim
uyku mu yapıyo kansızlık mı oldu bilmiyorum

evet zeynep geçmiyor zaman
ne yaptın menün netleştimi

yok cnm oluşturmadım henüz
böek düşünüyrm
sarma için yaprakları indirdim buzluktan içide indrdim yavaş yavaş sarıcam bikaç günde anca sararım

ben düzleştiriciyle tam fön çekmiyorum üşendigimden..
önlerine çekiyorum arkaları topluyorum..
Kalem allık başka makyajım yok.sende öyle yap

bende kalem allık rimel ruj o kadar makyaj dediğim işte saçlarım küt kestirmştim ben topladığım için şimdi beslemeler gibi dağınık az düzleştirirm nereye gideceğmizde belli değil eşimin iş yerinden ince zaten az saçlarım 5 dk bitiyor düzleştirmem

meltemcm çiççin bardagı ne kızz alıyim kuzu yollarm sen iste:)

Dün markete gittigim zaman ayaklı bardaklar varya onun üzerinde pasabahce cincin bardagı yazıyordu ordan aklıma geldisag kulagım çınlıyo birisi benim dedikodumu yapıo galiba bebişim bu arada dediklerini yapmak için sabırsızlıkla bekliorum
meltemcm çiççin bardagı ne kızz alıyim kuzu yollarm sen iste:)

Buket gelin ayakkabını ne yaptın
kapalı çarşıda yine sönmez tarafından girince uğur ayakkabıcılık var güzel modeller var
aklında bulunsun

cumartesi günü davetşiye bakmaya gittiğimde aldım onuda canım nalbantoğulunun altında ayakkabıcılar varya onların birinden aldım sade kapalı bir ayakkabı sanırım kübranın ayakkabısındandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…