- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.661
dükkan eve yakınmı olucak..gerçi araban var senin doğru..
şansımıza tüpüriyim ..
Canım bana da tahlil verdi doktor bende hastanede yaptırmadım sağlık ocağında yaptırıyorum. Doktorumun muayene ücreti ssk lıya 27 tl. Doğum ücretlerinide sordum ben normal 550 sezeryan 750 tl imiş yani bi çok özel hastaneye göre normal. Bu kan tahlili falan filan bunları hastanede yaptırma hiç canım git kendi aile hekimine orda yaptır boşuna para harcama. Ben hastanede geçen ikili tarama testi yaptırdım o bile 69 tl idi.
Masam evraktan gçilmiyor bernat iş var ama yapasım yok çok drugun bitkin bir haldeyim
uyku mu yapıyo kansızlık mı oldu bilmiyorum
evet zeynep geçmiyor zaman
ne yaptın menün netleştimi
cnm iftardan sonra aç dükkanı..hepsini yap
aslında açık bıraksam pc evdende bağlanırım ama elektriklrr çok sık gittiği için riske atamıyorum
önceden şevkim vardı pazarda geliyordum :)
şimdi artık zamanla sıkıldığımı farkettim hep aynı şeyler
akşam da yemeğe gideceğim bir sürü poşette eşya getirdim :)
elbise yaakkabı
düzleştirici makyaj mlz
kim yapacakssa şu konumda pek bir üşengecim
Masam evraktan gçilmiyor bernat iş var ama yapasım yok çok drugun bitkin bir haldeyim
uyku mu yapıyo kansızlık mı oldu bilmiyorum
evet zeynep geçmiyor zaman
ne yaptın menün netleştimi
Herkes merak ediyor hamilemi
eda sende öğren öyle söyle bize valla geçmiyor zaan bile böylede bekle bekle meraktan ben dokuz doğurdum yane
ben düzleştiriciyle tam fön çekmiyorum üşendigimden..
önlerine çekiyorum arkaları topluyorum..
Kalem allık başka makyajım yok.sende öyle yap
Cumalı kızık'a bizde gitmiştik sanırım orda bir dizi de çekiliyordu yanlış hatırlamıyorsam Kınalı Kar :)Kübra mide bulantısı bebegin saçları çıkmaya basladıktan sonra çıkarmış ben öyle biliyorum ama ne kadar dogru bilemem mesela;bazı yiyecekler sırf bebege kilo aldırıyor sen de zayıfsın şimdi resmini gördüm kırtasiyelerde bebekli defterler varya onlardan satın al ilk bebeginin ultrasyon resmiyle basla ne kadar kilo aldıgını yaz ilerleyen dönemlerde aglıycaksın mesela neden agladıgınız yaz falan filan .....haftada bir kere mutlaka balık ye benim kuzenim hamileleginde 10 kg aldı bebek de 4 kg civarında dogdu zaten bir de eşi oluyor o yüzden kilosu çok ideal kaldı ...Eda senin de sonucunu ögrenmek için burdayım Yelizcimm arabanı yesinler senin ayyy çok havalı gördüm senii Çinçin bardagı alırmısın kuzum bana
meltemcm çiççin bardagı ne kızz alıyim kuzu yollarm sen iste:)
Buket gelin ayakkabını ne yaptın
kapalı çarşıda yine sönmez tarafından girince uğur ayakkabıcılık var güzel modeller var
aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?