2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşgeldin esraa . iyi hamdolsun midem kazınıyor sadece. birde doktorun veridği talimatlara uymaya çalışıyorum. fındık ceviz ve kuru meyve yememiz gerekiyromuş günde bir fincan kadar. ve bol bol su. senin dr un sana bir tavsiyesi oldumu canım. dikkat etmemiz gereken bişey varsa banada söylermisin.

Kübraaa ben görmedimm fotolarınııı

yine eklerim esracım. birazdan bakabilrisin albüme.

bi arkadaşıma doktorun tavsiyesi
süt ve süt ürünlerini bol mikatrda tüketmesi gerektiğiymiş canım
peynir çok fazla değil ama süt ve yoğurt özellikle bol bol yenmeliymiş
yoğurdun ev yapımı olanı daha makbul olur herhalde

evet canım günde 1 kase yoğurt tabi ki hazır yoğurtlar katkı maddeli olduğu için makbulü ev yoğurdu olur anneme söyleyeceğim bana yapsın.
her akşam yapmadan önce bri bardak süt ve bir haftada bir kalıp peyniri bitirecek kadar peynir tüketmemiz gerekiormuş

öğleden sonra grsrz kızlar burda bir yer acılmıs züccayie üzerne hersey cok uygunmuş oraya bakmaya gidos kızlarla eksik bir şeynz varsa alıp yollarım evlenecek olan kızlarımz

MAşallah canım çok güzel bi gelin olmuşsun çıtı pıtı çok zarifsin.

Sende belirtiler çok erken çıkmaya başlamış canım. Benim tamamen iştehım yoktu o haftalarda hiçbişey yiyip içmek istemiyodum. Doktorum bana sadece süt ürünleri tüketmemi her öğünde bol su içmemi ve ızgara köfte tarzında proteinli şeyler tüketmemi söylemişti. Ama kuruyemiş için erken daha senin için bildiğim kadarıyla bebek zaten ilk 10 hafta boyunca falan yediğin tükettiğin şeylerden değil senin vucudunda bulunan kaynaklardan besleniyo. Bana mesela 12. haftadan itibaren söyledi omega 3 için hergün ceviz tüketmemi. Sen yine yiyebiloyasan ye canım zararı olmaz sonuçta bol yağlı kızartmalardan falan uzak dur asitli içeçek tüketme. Ben mesela sürekli süt tüketimi flan yapmadığım için çünkü günde 2 bardak içmen gerekiyo doğal destek olan kalsiyum magnezyum ve b kompleks içiyorum hergün. Omega 3 te almıştım kapsul olarak ama o çok ağır geldi bana miğdem kaldırmadı onu bıraktım ceviz yiyorum bol bol

Cumalı kızık'a bizde gitmiştik sanırım orda bir dizi de çekiliyordu yanlış hatırlamıyorsam Kınalı Kar :)Kübra mide bulantısı bebegin saçları çıkmaya basladıktan sonra çıkarmış ben öyle biliyorum ama ne kadar dogru bilemem mesela;bazı yiyecekler sırf bebege kilo aldırıyor sen de zayıfsın şimdi resmini gördüm kırtasiyelerde bebekli defterler varya onlardan satın al ilk bebeginin ultrasyon resmiyle basla ne kadar kilo aldıgını yaz ilerleyen dönemlerde aglıycaksın mesela neden agladıgınız yaz falan filan .....haftada bir kere mutlaka balık ye benim kuzenim hamileleginde 10 kg aldı bebek de 4 kg civarında dogdu zaten bir de eşi oluyor o yüzden kilosu çok ideal kaldı ...Eda senin de sonucunu ögrenmek için burdayım Yelizcimm arabanı yesinler senin ayyy çok havalı gördüm senii Çinçin bardagı alırmısın kuzum bana

evet canım ya benim kasık ağrılarım neredeyse zaten adetimden 10 gün önce başlamıştı. bu mide olayıda erken ama psikolojikte olabilir . ben oruç tutmuyorum canım aslında dediğin gibi çocuk şuan benden beslenmiyor ama yinede tereddütte kaldım tutmayayım dedim. şuan tam gelişim zamanı . rabbim bebişleirmizi korusun . inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

evet canım çok erken sanırım benimki psikolojik zaten öyle keskin bir bulantı değil midem kazınıyor sadece. fikrin çok hoşş hemen bri labüm almamlazım. ilk ultrasyon görüntümüz var şuan 5 mm lik bir kese sadece.

kuzenin çok güzelkilo almış en fazla zaten 11-15 arası idyro dr. inşallah sağllıklı bir hamilelik geçiririz.

TABİ CANIM HERNEKADAR BEBEK SENDEN BESLENSEDE ŞUAŞAMADA SENİN VUCUT DİRENCİNİ YÜKSEK TUTMAN LAZIM VE BOL BOL SU TÜKETMEN GEREKİYO. bENDE HEP HAREKETLERİNİ HİSSEDİYORUM SANKİ AMA NETTE FALAN BU DÖNEMDE DEĞİL BİKAÇ HAFTA SONRA HİSSETMEYE BAŞLAMAM GEREKTİĞİ YAZIYO. aMİN CANIM bİZİMLE BERABER NERDE HAMİLE VARSA ALLAH HERKESİN BEBİŞİNİ KORUSUN

bENDE HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİ KİLO VERDİM AMA KARNIM ÇIKTI BİRAZ

ilk zamanlar veriliyormuş sanırım esra . birde dr bana birkaç tane tahlil verdi hepsini yaptırmam gerekiyormuş.gittiğim hastane biraz pahalı o yüzden dıarda yaptıracağım. dışarda bile 320 tl tutuyor senin gittiğin hastanenin muayene ücreti ne kadar canım. doğum fiyatlarını falan öğrenebildinmi

İkili ultrasyon,üçlü ultrasyon filan var galiba bebişin saglıklı olup olmadıgını ögreniyorsun Kübra benim kuzenim devlet hastanesinde çalışan bir doktorun özel muayehanesine gitti öyle olunca da doktor hem kendi dogumuna girdi hem de tek kişilik oda da kaldı

Canım bana da tahlil verdi doktor bende hastanede yaptırmadım sağlık ocağında yaptırıyorum. Doktorumun muayene ücreti ssk lıya 27 tl. Doğum ücretlerinide sordum ben normal 550 sezeryan 750 tl imiş yani bi çok özel hastaneye göre normal. Bu kan tahlili falan filan bunları hastanede yaptırma hiç canım git kendi aile hekimine orda yaptır boşuna para harcama. Ben hastanede geçen ikili tarama testi yaptırdım o bile 69 tl idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…